تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قو...
اگه دعواي زن وشوهري تا مرحله قبل طلاق پيش رفت --فكر بعدش را بكنيد اگه طرف مقابلم رفت بعدش من چي ميشم ؟
وچه چيز هايي را از دست ميدم و چه چيز
هايي را به دست ميارم
فقط به خاطر حرف خواهر و برادر و پدر و مادر تن به عمل طلاق ندين و در نهايت به دله خودتون رجوع كنيد كه دوستش دارين يا نه ؟ چون بحث و دعوا و ... كه اين وسط رد و بدل شده مهم نيست و بعد از يك مدت پاك ميشه اما اگه طلاق صورت بگيره بابد تا يك عمر بگيم كاشكي حرف ديگران را گوش نداده بودم و كار خودم را انجام ميدادم
/--------------
در مورد روابط زن و شوهري سعي كنيد به خودتون دورغ نگيد و معايب را تا موقعي كه كوچيك هستند يك جوري حل كنيد تا تعدادشون زياد نشه -فقط اگه تعداد دروغ به خودمون زياد شد و اخر كار ميبينيم وسط يك درياي بزرك از خودمون هستيم كه ديگه هيچ كاري نميشه كرد
---------------
وقتي متاهل هستيد سعي كنيد بابه حرف هاي افرادي كه
متاهل بودن و حالا مجرد شدن زياد توجه نكنيد -مثلا يكيشون بگه من جاي تو اين كارا را با خانومم ميكردم تا اخلاقش خوب بشه يا اين كارو با شوهرت بكني اخلاقش خوب ميشه ! بعد از يك مدتي كه اين كارها را انجام بدين ديگه اون ادم قبلي و واقعي خودتون نيستيد و اتيش به زندگيتون زديد و خيلي موقع ها هم جاي برگشتي نداره
كه چوبشو من خوردم
--------
اميدوارم براي شما اين ٣ اتفاق تلخ پيش نياد كه با اين كارام زندگيم را از دست دادم-
كاشكي اين ٣ حرف را قبلا كسي بهم زده بود !!!!!!
Sent from iphone6+