من اصلا ساپورت بازی نمیکنم
فقط مید با تاپ
راستی اقا این آپدیت جدیده Nunu نرف میشه ؟:n15::n03:
Printable View
من اصلا ساپورت بازی نمیکنم
فقط مید با تاپ
راستی اقا این آپدیت جدیده Nunu نرف میشه ؟:n15::n03:
برا منم صبح و شب فرق نداره همش لگ!نقل قول:
ولی بعضی روزا انگار بهتره! مثلا من دو روز پیش بازی کردم خوب بود (میگم خوب نه اینکه بدون لگ دقیقا همینجوری که ایشون گفت همه چی 2-3 ثانیه دیرتر انجام میشه)
ولی امروز اومدم یه دست بازی کنم دیدم نمیشه بیخیال شدم!
من از اولم لاگین می تونستم بکنم الانم قطع نمیشه فقط نمیشه بازی کرد
بچه ها من بخوام بین Vayne و Ezreal یکی رو بگیرم کدوم به نظرتون بهتره دلیلشم بگید :n02:
vayne end game عالی داره ولی ez mobllity بالایی داره.من ترجیح میدم ez بگیرم اگر جات بودم تا vayne البته ez skill shot خوب هم می خواد اگر نمی تونی به خاطر نته ایران سمتش نرو.نقل قول:
نتم که مشکلی نداره فعلا" skill shot هم بد نیست میتونم یه کارایی بکنم :n02:
امروز یه Aram بازی کردم Elise افتاد خدایی عجب چیزی بود :دی
دوستایی که از پچ جدید اطلاع دارن بگن nunu چقدر نرف شده ؟
بچه ها من وبلاگم که ساخته بودم چند وقتیه نمیرم سمتش اگه کسی مایل هست اونجا ادمین بشه به من بگه و مطلب بزاره
من خودم زندگی نامه چند تا از چمپ هارو ترجمه کردم و گذاشتم ولی وقتشو نداشتم دیگه اگه کسی خواست بگه
اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم بگم وبلاگ من اولین وبلاگ در مورد لول هست اون موقع حتی فروم ها هم در مورد لول نبودن یجورایی خودم اکثر فروم ها و تبلیغات لول رو توی ایران انجام دادم نزدیک 5 یا 6 سال پیش
بستگی به هیروهای تیم و حریف داره ولی اول Vayne بعد Ezنقل قول:
جفتشون خوبن ولی Vayne خوب تره:n12:
Vayne تو بازی ها تعیین کننده است و با توجه به لول هاش ADc تر از ez :n24:
Q که ملق bonus damage هم میگیره و هیروهای melee رو اذیت میکنه
W هم یکجور bonus میده سه تا میزنه یکدونه بد میخوری که attack Speed بره بالا داغون میکنه
E طرف رو میچسبونه سینه دیوار آماده اعدام با R میکنه کسی هم نمیتونه خفت کنه یه e میزنی شوتش میکنی و فرار
R نیاز به توضیح نداره :n25::n25::n25::n25: صدای شلیکش که میاد همه دنبال سوراخ موش میگردن تا triple و Qudra و Penta نگیره آروم نمیشه این خانم.
الکی نگفتن Final Hour
هشت ثانیه
damage بالا میره
سرعت بالا میبره
و وقتی با Q ملق میزنید غیب میشید
فکر کنم سه شنبه یکی از این دو تا فری میشه.:n13:
quin هم خیلی هیرو خوبیه زودتر از بقیه ADc ها میتونه بره تنهایی بارون رو بزنه :n25:
تو درگیری یک به یک فرقی نمیکنه کی جلوشه کافیه شاهینش اولین اشاره رو بکنه ،Q کنه ،E کنه سه تا سه تا میخوری نمیفهمی از کجا خوردی دیگه R هم حروم نمیکنه.
اعصابم داغونههههههههههه اخه چرا نونو نرف؟