:sq_2::sq_2:نقل قول:
حالا کو تا شبانه هم قطع کنن
راستی اینم وضعیت پینگ حجمی مخابرات در حال حاضر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
:sq_2::sq_2:نقل قول:
حالا کو تا شبانه هم قطع کنن
راستی اینم وضعیت پینگ حجمی مخابرات در حال حاضر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه چند مدت نبودیم ،اومدیم البته شما که یادی از آدم نمیکنید :sq_3:
چند صفحه قبل رو خوندم یکی از این کار مخابرات راضیه یکی هم نه یکی میگه سرعت خوبه یکی هم ......
به نظرم اضافه کردن سرویس حجمی خوب بود اما باید ساعت رایگان رو تو ساعت بهتری میزاشتن
منم از نوین نت اومدم بیرون
جان بهنام من یادت بودم...دیروز پیش خودم گفتم چرا این یارو اســـکله آنلاین نمیشه:sq_13::sq_9:نقل قول:
حالا الان نـتـــت چیه؟
پ.ن:منم از ماه دیگه محدود 1مگ میگیرم:دی
سجاد پس حالا دیگهشدیم اسکل ها :sq_11:نقل قول:
به به ... خوش اومدی بهنام جان!نقل قول:
من دوهفتس از نوین اومدم بیرون ولی هنوز مخابرات نصب نکرده سرویس جدید رو الانم مثل همیشه دست به دامن ایرانسل!!
فرض کن تو با هزار سند بگی بدترین سرویس دنیا مخابرات هستشنقل قول:
کسایی که الان تو مخابرات سرویس دارن مجبورن فعلا صبر کنن و بمونن چون خیلی جاها پورت خالی نیست
یا اگرم هست همین آش و همین کاسه
پس سعی کن بدجنس بازی در نیاری و ....
قربونت برم میثم جان :sq_8:نقل قول:
من روزی که خواستم برم مخابرات برا ثبت نام خیلی دو دل بودم که بین مخابرات و آسیاتک کدوم رو انتخاب کنم ،خلاصه رفتم آسیاتک 512 نامحدود ثبت نام کردم همین نیم ساعت پیش هم وصل شد ،اولین ایرادی که میتونم از آسیاتک بگیرم اینه که برا ثبت نام 10000 تومن الکی اضافه گرفت
سرعتش هم مثل مخابراته
الان که خوبه :sq_22:نقل قول:
هرکی نیاد مخابرات ضرر کرده :sq_2:
دوست عزیز من هم قصد دارم پس از پایان این دوره مخابرات، خطم را جمع کنم و بیام آسیاتک .... با پشتیبانی حرف زدم و به من گفته 512 سرعت 60 میزنه و سه روزه سرویسم وصل میشه . آیا درست میگه؟نقل قول:
در ضمن به من گفت هزینه 512 میشه 26 تومن که باید ماه اول را به خودمان بدی و بعد از اون میتونی از طریق سایت آسیاتک سرویس یک ساله را انتخاب کنی که به نفعت بشه