نقل قول:
اوه اوه چه پلیس بازی ایی شده اینجا.
من هم سمیر هستم از پلیس بزرگراه:28::28::28::28::exclamati:exclamati :exclamati
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
اوه اوه چه پلیس بازی ایی شده اینجا.
من هم سمیر هستم از پلیس بزرگراه:28::28::28::28::exclamati:exclamati :exclamati
بچه ها یه چند روزی هست که با ای دی اس ال نمی تونم وصل شم زمانی که می خوام اکسپلورر رو باز کنم پیغام آفلاین میده و نمی تونم وصل شم می خواستم ببین خطوط خرابه یا مشکل از جای دیگه هست لطفا راهنمایی کنیم راستی تیک گزینه work offline غیر فعاله.
سمیرجان ، ساعت 11 شد و ایشون زنگ نزد :31: :27:نقل قول:
ایشون گفت میشناسه شما هم بگو باشه شماره را بهش بده! :31:نقل قول:
نقل قول:
این یارو قپی زیاد میاد شما به دلگیر نگیر.
بیچاره ترسیده..
به قول رضا یزدانی:از بس تو کارتون خوابیده از تخت میترسه از عابراااااای ظاهرا خوشبخت میترسههههه از کوچه از تنهاااایی از هر چی تو دنیاااااشه از گربه های گشنه حتی سخت میترسه
خوبنقل قول:
دوست عزیز بنده همانطور که در پست های اولیه ام گفتم نقشی کوچکی در برنامه نویسی پنل دارم و اگر منظورتون از مواجب حقوقی که بابت کارم میگیرم بله میگیرم ولی اگر منظورت سهمی در درآمدهای مخابرات اصفهان یا خراسان یا .... خیر قربان حتی یک ریال
هر کدام از دلیل های من را که دوست داشتید تشریف بیارید به صورت حضوری بریم با نشان دادن مدارک و شواهد بهتون ثابت کنم
پس اون قضیه 1.200.000.000 تومان چیه ؟
سر قضیه شرکتتون ؟
خوب بلدید بچاپید مردم رو !
قرار ما بر تماس نبوده و نیست،مناظره پشت تلفن؟ راه دیگه ای برای فرار از مناظره پیدا نکردی؟ گفتم که هیچوقت نمیای چون حرفی برای گفتن نداری :8:نقل قول:
مشخصه کی داره قپی میاد :20:نقل قول:
ترس از چی آخه؟ :31:
نقل قول:
بله؟اگر قضیه اش رو میدونید هم برای من تعریف کنید که نمیدونم هم برای بقیه بچه های فروم
اون رضا یزدانی بود ، اون یکی هادی پاکزاده :دینقل قول:
به قول هادی یزدانی:از بس تو کارتون خوابیده از تخت میترسه از عابراااااای ظاهرا خوشبخت میترسههههه از کوچه از تنهاااایی از هر چی تو دنیاااااشه از گربه های گشنه حتی سخت میترسه
آقا چه خبره اینجا ! حوصلمون سر رفت این نت کوفتی تغییری نمیخواد داشته باشه ؟ (بهبود البته)
نقل قول:
آره گاف دادم در حد اسکار 2012.اسم یه مداح و بجا خواننده آوردم:39::39::39::39::39:
یک راه فرار آنهایی که توسط ارتش خط DLC انداز، محاصره و به چنگ ADSL Pirates افتاده اند استفاده از خدمات رویایی و دلپذیر WiMAX میباشد. ( در صورتی که منطقه تحت پوشش باشد)
اطلاعات بیشتر:
سرعت همانی خواهد بود که درقرارداد ذکر میشود.برخلاف 2030 که هیچ رقمه صحبت از سرعت نشده و اونها اجازه دارن سرعت را به 1KB/s هم برسونن