نقد و بررسی پایونیر HTP-RS77
سلام
با تشکر از تمامی اساتید و دوستان خوب سایت و کمک های زیادی که به من کردند....:10:
دوستان من چند وقت پیش یه RS77 گرفتم و بعد از تست های مختلف تصمیم گرفتم نقد کوچکی بنویسم تا شاید بتونه دوستان رو با این مدل بیشتر آشنا کنه و منم تونسته باشم جواب کمک های دوستان رو بدم....:46:
این نقد به زبان ساده نوشته شده تا برای همه مورد استفاده باشه...
این مدل از نظر من مدل کاملی هست و با اینکه جنس بدنه باندها از چوبه و حجم صدای زیادی داره ولی میتونه تفکیک فوق العاده ای رو برای شما ارائه کنه و به خاطر آمپ فوق العاده اون یعنی مدل vsx-520 توانایی این رو داره تا تمامی فیلم ها و موزیک ها و .... شما رو با هر سبک و ژانر با بهترین کیفیت پخش کنه تا شما لذت کامل فیلم و موسیقی رو ببرید...
هر صدایی که به این مدل بدید چه موسیقی راک باشه و چه پاپ و یا فیلم درام یا جنگی این سیستم سربلند از پخش اون بیرون میاد و شما رو ناامید نمیکنه....
بیس این به قدری هست که من که قبل از خرید به فکر اضافه کردن یه ساب دیگه بودم رو کاملا پشیمون کرد و از این کار کاملا منصرف شدم چرا که واقعا بیس کامل و دقیقی رو اجرا میکنه....
DVD Pleyer قوی این مدل هم نیاز شما رو برای پخش CD\DVD رو برآورده میکنه...
ساب ووفر قدرتمند 200 واتی که میتونید از اون برای گرد گیری و تمیز کردن گرد و غبار ازش استفاده کنید البته یادتون نره که اگه مشکل قلبی دارید از زیاد کردن صدای این ساب جدا خودداری کنید...
خب تعریف بسه دیگه و بریم سراغ اصل مطلب...(البته با اجازه بزرگترها)
این ساب آمپ جدا گانه داره و باید برق اون رو مجزا تامین کنید
چند تا تنظیم داره که اینجا توضیحاتی در موردش میدم...
یکی از تنظیم ها به شما اجازه میده که اگه دوست دارید ساب ووفر رو پشت سر خود بزارید با فعال کردن اون شما میتونید صدا رو به خوبی گوش کنید و کمبودی حس نکنید...
قابلیت تنظیم فرکانس اون هم یکی از مزایاش هست که به شما اجازه میده که فرکانس صدای مورد علاقه خود رو قوی تر بشنوید...
تنظیم قدرت خروجی هم یکی دیگه از تنظیم هاست که پیشنهاد میکنم همیشه رو Max تنظیم کنید....
یه تنظیم دیگه داره که نمیدونم شرکت واسه چی گذاشته چون یه جورایی بعد از فعال کردن اون صدا رو یه جورایی میکشه داخل و بعد پخش میکنه....
خب حالا بریم سراغ آمپ....
از ظاهر بگذریم و به امکانات برسیم....
این آمپ 80 تا ولوم یا بلندی صدا داره که بسته به آهنگ یا فیلم شما از 60 تا 75 دیگه صدا کم کم خراب میشه و نمیشه بیشتر از اون صدا رو زیاد کرد...(البته اگه قبل از اون ولوم قلب شما هنوز کار کنه...:18:)
چند تا از حات های که دونستنش بد نیست...(خیلی حالت داره ولی من فقط چندتا مهم هاش رو میگم)
PHASE که صدا رو تقریبا یکدست میکنه تا زیباتر شنیده بشه....(البته این مد بیشتر بدرد فایلها بی کیفیت میخوره)
تنظیم Bass و Treble رو هم داره ولی فقط روی باندها کار میکنه و مثلا زیاد کردن بیس تاثیری در صدای ساب نداره...
از -6 تا +6 داره که روی 0 تنظیم شده....
CH SELECT به شما اجازه میده که صدای هر کدوم از بانها از تا -15 یا +15 دسیبل بالا یا پایین ببرید...این حالت بدرد جایی میخوره که مثلا بیس ضعیفه و زیادی قویه و میتونید با این کار اون رو یه راحتی تنظیم کنید...
EXT.STEREO حالتی هست که Center و Surround هم صدای باندهای جلو رو پخش میکنند و هیچ افکتی روی صدای 5.1 کانال شما وجود نداره...(این حالت برای مراسم جشن خیلی استفاده داره و میتونه کمبود صدا رو جبران کنه)
SP DISTN برای تنظیم فاصله باندها هست و میتونید با دادن اطلاعاتی از محل قرارگیری باندها به بهتر شنیده شدن صدا کمک کنید...(خیلی صدا عوض نمیشه ولی تاثیر داره)
میتونید با اضافه کردن یه جفت باند و یه آپ صدای 7.1 کانال هم بشنوید...(خروجی مخصوص برای دو کانال اضافه رو این آمپ داره)
وقتی که صدای استاندارد به آمپ بدید خود آمپ میره روی حالت صدا مثلا روی DTS قفل میشه ولی اگه استاندارد نباشه به شما چندتا جالت میده تا صدای 5.1 رو تجربه کنید...(مثلا دالبی پرو لاجیک و چند تا حالت دیگه)
در کل اگه دنبال تجربه ناب و فوق العاده هستید این سینمای خانگی رو در فهرست خرید خودتون قرار بدید...:8:
با تشکر از تمامی اساتید....:10: