نقل قول:
وزن دستگاه مهم هست یا نیست ؟
DELL 5010
CPU (i5-460M) 2.5~2.8
4GB
500++
15.6 WXGA
ATI Radeon 550V 1 GB
Dos
935.000
نقل قول:
وزن دستگاه مهم هست یا نیست ؟
DELL 5010
CPU (i5-460M) 2.5~2.8
4GB
500++
15.6 WXGA
ATI Radeon 550V 1 GB
Dos
935.000
بعد سونی هم فکر کنم ایسوسنقل قول:
نظرتون راجع به vostro 3500 چیه؟
آقا ببخشید اینجا میپرسم چون دیدم ماشالله این بخش حسابی فعاله میپرسم :
من یه جی62 دارم ... لولای سمت راستش نسبت به چپی 2میل باز تر میمونه یعنی وقتی لپ تاپو عمودی میگیره مثل عکس کمی درب لپ تاپ در قسمت راست بیشتر از چپ باز میمونه ... این ایراده یا عادیه ؟ البته من هم زیادی حساسم ولی خواستم یه سوال بپرسم :
عکس 1 : ابتدا وقتی عادی میبندم اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 : با اندکی فشار به انتهای لپ تاپ وقتی در همون حالت عمودی میگیرم این میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* راست وقتی لپ تاپ عادی روی زمین هست مشکل ندارم ... تنها وقتی عمودی میگیرم اینجوری میشه
*پیشاپیش ممنون
84104 جان عكس ها رو من نميتونم ببينم دوباره اپ كن و اگه ممكنه يه عكس تمام رخ در حالت باز هم بزار
اینم لینک مدیا فایر ... از کمکتون ممنون میشم ... چون فکرمو یکماهه گرفته ... نمیدونم ایراده یا من حساسم ...
البته خودم روی سری f سونی هم این مشکل رو دیده بودم ولی اون فقط باز میموند و با فشار درست نمیشد ...
کد:http://www.mediafire.com/?5mj53fg56x36xx7
دوستان من تازه می خوام یه لب تاپ بخرم.بعد از کلی جستجو به hp g62-a20 رسیدم.قیمتش 750 هستش.cpu i3 350m-ram3 gig -
ati 5470 hdd 320
حالا نظرتون رو در مورد این مدل می خواستم بدونم.راستی مارک hp خوبه یا نه؟
با تشکر
من دیگه کم کم دارم نا امید میشم از خرید 4741 cori5 . دوستان چندتا 14 اینچی corei5 معرفی کنید برم سراغ یه برند دیگه :41:
hp g62 تو اون تاپیک که دوستمون گذاشته بود به انتخاب سایت گیزمودو بهترین لپ تاپ 2010 شده بودنقل قول:
نسبت به قیمتش عالیه
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
core i3 دل 4030 هستنقل قول:
سلام
یکی از دوستان من میخواد یک لپ تاپ زیر یک تومن بخره
برای کارهای روزانه مثل اینترنت ، موزیک ،آفیس و کار با نرم افزار های علمی مثل MATLAB و هر روز حدود یک ساعت بازی و گهگاهی فیلم(هفته ای یکی دو بار) مناسب باشه
روزانه حدود 4 الی 5 ساعت ازش استفاده میکنه
چه مدل هایی و پیشنهاد میدین؟
ممنون.