سلام
در هنگام نصب ویندوز سون از دو هاردی که دارم یک هارد فقط یه پارتیشن رو نشون میده و چهار پارتیشن دیگر نشون داده نمیشه ولی در نصب xp همه پارتیشن ها هستند
خواهش می کنم کمک کنید.
Printable View
سلام
در هنگام نصب ویندوز سون از دو هاردی که دارم یک هارد فقط یه پارتیشن رو نشون میده و چهار پارتیشن دیگر نشون داده نمیشه ولی در نصب xp همه پارتیشن ها هستند
خواهش می کنم کمک کنید.
سلامنقل قول:
این برگرده به قطعات کامپیترت....
سلام
آق این ویندوز هفت ما دو روز پیش 18 فبریه یک اخطار زرد جالب داد!
گفت بساطتون رو جمع کنید بک اپ مکاپ بگیرید که تا 11 روز دیگه باید فکر یک سیستم عامل دیگه باشید!
در حالی که نگاه کردم هنوز key فعال بود اون علامت جنیوس هم بود!
کی رو عوض کردم بازم موفقیت آمیز اکیتو شد ولی
می ترسم که اون اخطارش جدی باشه
من یک درایو رو پسورد گذاشتم می خوام برم مسافرت می ترسم بگردم
دیگه ونیدوز بالا نیاد اون درایومم بپره
بالافرض که اخطارش جدی باشه آیا با نصب مجدد ونیدوز سون می تونم به درایوی که روش پسورد گذاشتم دسترسی پیدا کنم؟
و اینکه آیا کسی تا حالا به این اخطار برخورده
دلیلش چیه راه جلوگیریش چیه
مرسی
سلامنقل قول:
این پست رو بخونین :
نقل قول:
آقا من یه ویندوز 7 جدید با آپدیت همین ماه گرفتم.
الان میخوام ویندوز 7 جاری روی کامیپوترم رو آپدیت کنم به اون. چی کار کنم؟ از بوت بیام بالا, خدش آپدیت داره یا نه؟ نزنه همه فایلها رو پاک کنه؟
خیلی ممنون که جواب دادید :دی
آقا این قضیه RC چیه. من آبروم داره میره. اینا خوب چرا اینطوری میکنن!! من به همه گفتم یک سال اکتیوه!! این که نشد زندگی!!
خوبه والا. یعنی نمیدونستن که امکان نداره. اگه میدونستن چرا زودتر اعلام نکردن!! من الان تازه دارم میشنوم. اون موقع سرچ کردم تو سایت چیزی در این مورد گفته نشده بود!!!
سلامنقل قول:
منظورتون را نمیفهمم؟
اینجا رو هم نگا کردم چیزی نبود،مدم من dsl-200 هست از برند d-link و ویندوزم هم Ultimate X64 هستنقل قول:
فایلهلی hidden رو چطوری میشه تو این ویندوز دید؟
من اگه ورزن 32 بیتیشو نصب کنم که رم رو تا 2.99 نمایش میده،میشه یه کاری کرد،که تا 3.5 بشناسه رمو؟
تو ایکس پی همچین چیزی بود،برا این ویندوز هم هست؟> اگه هست لطفا آموزششو و یا لینکشو بذارینو
برای نشان دادن فایل های مخفی:نقل قول:
Control Panel>Folder Options>View>
اونجا گزینه مربوط به فایل های مخفی رو روی Show Hidden Files بزار.
منظورتون چیه رمو تا 2.99 نشون میده؟!!!
سیستم عامل 32 بیتی قادره تا 4 گیگ رمو آدرس دهی کنه.مثلا اگه رمتون 8 گیگه باید حتما 64 بیتی بریزین.
اگه رمتون 4 گیگ یا کمتره هم میتونین 64 بیتی استفاده کنین هم 32 بیتی.