فهمیدم !!! این همه وقت نمی دونستم چیه !!! :)
Printable View
فهمیدم !!! این همه وقت نمی دونستم چیه !!! :)
خودت فهمیدی ؟؟؟نقل قول:
تو ایران حیف میشیا برو افغانستان :دی
منظورم این بود که کجا گیر میاد
واگرنه بلدم بخونم چی میخواد :27:
این Thief زد دهنمو سرویس کرد
طی 8تا دوئلی که باهاش کردم
300تا از جونم کم شد !!!
باید ادبش کنیم پر رو شده با همه اعضا دوئل کردهنقل قول:
کره ای هم هست با هاش صحبت کردم اینگلیسیش تا حده hi میکشه lol
حیف شد من میخواستم باهاش گفتمان کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگی باید برم کشورای خارجی ، فرانسه ، المان و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بی ادب ، تو پرسیدی این چیه گفتم Golden hawk هستش ، تو که نگفتی از کجا گیر بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من بهش باج دادم باهام کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 24ساعته میخورم و میخوابم نمیتونه باهام دوئل کنه :دینقل قول:
باید ادبش کنیم پر رو شده با همه اعضا دوئل کرده
یعنی هنوز که نتونسته :دی
براش تلگرام زدم warning [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اعتماد به نفست منو کشته :دینقل قول:
راست میگی باید برم کشورای خارجی ، فرانسه ، المان و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی ادب ، تو پرسیدی این چیه گفتم Golden hawk هستش ، تو که نگفتی از کجا گیر بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور من پاکستان و آذربایجان و افغانستان و مغولستان و ترکمنستان و ... بود :دی
اینقد ازین کارا نکنیدنقل قول:
رنک 1و2 توی دوئل مال شهر هتل هستن !!!