جهت ارتباط با وب سرور پورت 80 استفاده مي شه ، اگه سرور شما سرويس دهنده وب باشه درخواستها براي اتصال به سرور شما به اين پورت ارسال مي شود.
Printable View
جهت ارتباط با وب سرور پورت 80 استفاده مي شه ، اگه سرور شما سرويس دهنده وب باشه درخواستها براي اتصال به سرور شما به اين پورت ارسال مي شود.
الان تقريبا 10 روزه كه اين پورت روي تمام سرويسهاي شاتل بجز DDk ( سرويسهاي اختصاصي) بسته شده و پشتيباني محترم شاتل خودشان هم تا 48 ساعت پيش خبر نداشت !!!!!!!!!
توضيح ضروري اينكه اين همون پورتي هستش كه من و شما براي ديدن و باز كردن صفحات وب (HTTP) از اون استفاده مي كنيم البته از نوع outgoing .
این آقا مهدی خیلی خوف صحبت می کنه ... بابا سرور چیه ... ما همه pc داریم ... به پشتیبانی بگی برات ردیف می کنند ... بچه های خوبی اند ... :8:
دوستان همه رو اکو مشکل پیدا کردند ؟؟ همه جا ؟؟ حتی تهران ؟؟ من از آشنام تو شاتل پرسیدم میگه شاتل خودش هم مونده مشکل سرعت برای چیه ؟؟ میگه داره همه چی رو چک میکنه ... خیلی بعیده که دانلود شبانه رو بر دارند ... چون این داستان شبیه یه ایراد فنی تا مشکل کم آوردن شاتل ... ان شاالله حل میشه ... من بهتون اطمینان میدم ... :20:
تایید می شه. سرعت چند روز و شب هست خیلی خیلی خیلی بد شده!
شانس ما از این بهتر نمی شه! هر جا رفتیم بعد از یه مدت...
والا من فعلا رفتم تو کار تورنت(7گیگ گذاشتم)نقل قول:
لینک مستقیم خبر ندارم ازش چطوریاس
بله تا وقتی اهریمن هستم!:31:نقل قول:
به زودی کمرنگ می شوم!
بله دیگه! من یکی از اونها هست!:31:
مثل اینکه مشکل جهانی شده!نقل قول:
من هنوز سر حرفم هستم شبانه رایگان را بر نمی دارن!
بله من که دیگه به 128 هم راضی هستم!
اره ولی از روی سیاست کاری گفتم!:31:
انشاالله که درست میشه!
هر کی نداند شاتل باید بداند!:13:نقل قول:
نقل قول:تایید میشه دانلود شبانه را بر نمی دارن مشکل فنی هست!نقل قول:
بله حل میشه!
پیدا کردم مشکل از چیه:31:نقل قول:
انشالله که به زودی درست میشه!
-------------------------------------------
شرمنده دوستان یک چند ساعتی مر خصی بودم:31::27:
من تازه اشتراک گرفتم (2 هفتس) و خدایشش از اون چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتره سرعتش. :42: خواستم ببینم اگر یه دفعه یک سالشو بگیرم بهتر نیست؟ :evil:
حالا موندم اگه وسطش مشکلی پیش اومد، تورنتو محدود کردن، شاتل داقون شد، من مردم و ... ، چه اتفاقی می افته؟ قرارداد رو وسطش فسخ میکنن؟ پول پس میدن؟ :23:
مبارکه:11:نقل قول:
اگه از نظر حجم مشکلی نداری بگیر البته توصیه میکنم 3 ماهه یا 6 ماهه بگیری بهتره!
نه بابا کدام شرکت میاد پول را پس بده!
داریم رای زنی میکنیم از یه شرکت پول یکی از بچه هارو پس بگیریم اگه دادند اعلام میکنم :27:نقل قول:
سرعت کم است ، اینجا تهران است ، سرویس art است :5: