دوستان یه سوال:
ایا یه کتاب وجود داره که تمرین های درس حسابان رو خیلی دقیق وتحلیل حل کرده باشه؟
برای جبر چی؟
دوستان یه سوال:
ایا یه کتاب وجود داره که تمرین های درس حسابان رو خیلی دقیق وتحلیل حل کرده باشه؟
برای جبر چی؟
یه چیز دیگه یادم رفت بگم:
از کجا میتونم سوالات امتحانات نهایی رشته ریاضی-فیزیک + پاسخ نامه نشریحیش رو پیدا کنم؟
نقل قول:کد:http://aee.medu.ir/
سلام.
لطفا راهنمایی کنید:
فهرست منابع اصلی که صفحه اخر زیست پیش دانشگاهی هست این فهرست ها ترجمه فارسی دارن؟
فهرست منابع اصلی که صفحه اخر زیست سال سوم هست چطور؟ اون منابع ترجمه فارسی هم دارن؟
منظورم این که اون کتابایی که تو فهرست اصلی هستن ترجمه شدشون به فارسی موجوده؟
اگر موجوده لطفا اسم کتابا و تجمه چه کسی هست رو بگین ممنون میشم! :40:
نقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم 80 درصد مطالب زیست شناسی مستقیما از روی کتاب فیزیولوژی گایتون ترجمه شده . ترجمه فارسیش هم موجوده . اگه میخوای برای کنکور بشینی رفرنس بخونی باید بهت بگم بزرگترین اشتباه رو داری میکنی. با این کار فقط تیر خلاص به خودت میزنی . به چند دلیل. اولا که ترجمه کتاب درسی اشتباه داره و منبع کنکوره . یعنی اگه بری از روی گایتون بخونی تست رو نمیتونی درست بزنی (چون ترجمه کتاب و در اصل تستی که از روی این ترجمه است غلطه) دوم اینکه حجم گایتون فوق العاده بالاست خود بچه های پزشکی خلاصه گایتون رو میخونن نه خودشو. سوم اینکه اگه حس میکنی وقت اضافی داره کتاب رو یه دور خوب بخون بقیه وقتتو تست مفهومی و سنگین بزن. مطمئن باش اینطوری بهتر به جواب میرسی:11:
چند تا سوال در مورد سنجش آخر گاج داشتم...
واسه هر درس کتاب جداگانه داره یا مثلا واسه دروس عمومی کلا یه کتاب داره واسه اختصاصی یه کتاب؟
تستای دانشگاه آزادم داره؟اگه داره مال چند سال رو داره؟
سلام دوست من.نقل قول:
ممنون از جوابتون :11:
هدف کنکور نیست.
میخوام مبحث اغازیان رو که کتاب پیش دانشگاهی فصل 11 از روش نوشته شده رو گیر بیارم باید مطالعه کنم.
شما نمیدونین چه کتابی هستش؟ و مترجمه کتاب به فارسی چه کسی هست؟ اسم کتاب چیه؟ خیلی ضروریه باید حتما گیرش بیارم!
ممنون میشم کمکم کنی.
100% کتاب درسی کم اشتباه نیست دوست من کاملا با گفته هات موافقم :40:
فکر کنم پرسش و پاسخ جداست سراسری و آزاد خارج از کشور داره احتمالا کنکور کلی باشن نه عمومی و اختصاصی ولی خودت حتما نگاه کننقل قول:
پله آخر فار 12تا آزمون داره 4 تاش جامعه دوتا از 4 تا تالیفی و دوتای دیگه مال 86 و 87 اینم نگاهی بنداز 8 آزمون دیگش کم کم رفته جلو یعنی آزمون اول تا ص 20 سوال میاد آزمون بعد تا ص 50
سوالای مباحث جدید رو هم مشخص کرده ولی بزرگترین مشکلش که احتمالا به همین خاطر اونو نمی خری اینه که پاسخ تشریحی چاپ نشده(ولی من خریدم)
تعدادی از مولفاش:
رضا سبزمیدانی، فرهاد ابوالقاسمی شهاب اناری علیرضا علمداری، احسان موسوی، عطاالله صادقی ،رضا نونهال،
اختصاصی ریاضی: سراسری داخل و خارج 83 تا 88 و آزاد داخل و خارج 86 تا 88نقل قول:
عمومی: سراسری 85 تا 88 داخل و خارج و آزاد داخل و خارج 88
عمومی یه جلده.
اختصاصی یه جلد سوالاست و یه جلد جوابشون.
طبقه بندیش هم اینطوریه که مجموعه ای هستش و مثل کنکوره.
بچه ها اين سي دي هاي كتاب زيست شناسي مهر و ماه چطورين ؟