احتمالا منظورشون امنيا اچ دي بوده!نقل قول:
اچ دي که خيلي با اکسپريا متفاوته چون هر کدام از سيستم عامل متفاوتي برخوردارن.
وگرنه كه اچ تي سي با اكسپريا يكيه!
Printable View
احتمالا منظورشون امنيا اچ دي بوده!نقل قول:
اچ دي که خيلي با اکسپريا متفاوته چون هر کدام از سيستم عامل متفاوتي برخوردارن.
وگرنه كه اچ تي سي با اكسپريا يكيه!
البته xperia با چند مل HTC تقريبا يكي هستند
ولي نميشه گفت كه كدوم بطور قاطع قويتره
اما از امنيا اي 900 كمي بهتره
خوب از آخر شروع میکنمنقل قول:
ببین دوست گرامی اینکه من 1200 رو مثال زدم فقط جهت این بود که مطلب روشن بشه مثلآ شما شاید نتونید تفاوت سرعت cpu 528 رو با 529 (حالا از اعداد ایراد نگیرید فقط واسه روشن شدن مطلبه وگرنه تا حالا cpu 529 نداشتیم) رو نتونی تشخیص بدی ولی بی شک میتونی با یه cpu 208 Mh تشخیص بدی پس مثال 1200 رو واسه این زدم وگرنه همه میدونن که ....
دوست عزیز از این حرفت که کار نکرده میدونید که گوشیهای دیگه مزخرف :41::41: و ... من کی گفتم که hd یا omnia مزخرفن من گفتم که xperia بهتره پس الکی لطفآ به حرفای من اضافه نکنید:13:
دوست عزیز شما واسه اینکه مثلآ بفهمی که که بین سمند و 405 glx کدوم ماشین رو بخری باید بری از هر دوتا 1دونه بخری بعد بفهمی که کدوم بهتره؟؟؟:18::18:
هزاران سایت با هزاران بررسی تخصصی از این 3 گوشی وجود داره که آدمی که قدرت تشخیص خدا بهش داده میتونه بفهمه
من خودم از بین گوشی های حاضر اول از همه از iphone خوشم میاد :27::27: ولی چون پولشو فعلآ نداشتم از بین ppc ها به نظرم xperia از همه بهتره و فعلآ اینو خریدم شما هم اگه از hd خوشتون میاد میتونی بری بخری و بحثهای مقایسه بین این 3 تا رو در جای خودش بیان کنی
من از اول این بحث رو شروع نکردم من فقط داشتم بحث قاب xperia رو میکردم که دوستان نمیدونم چه جور شد از حرفای من بررسی بین این 3 گوشی رو نتیجه گرفتن منم چون لازم دیدم جواب دادم و گرنه هر سخن جایی داره و ....
اگه تند حرف زدم دوستان همه ببخشن
نقل قول:بحث سر انتخاب نیست!بحث سر دقیقترین تستهای فنی هستش.فرض کن میخوای بین 405 و سمند یه تست مقایسه ای دقیق داشته باشی,ایا میتونی فقط 405 سوار شی و بدون اینکه یه مدت با سمند کار کرده باشی بگی 405 مطمئناً از سمند بهتره!؟:18:نقل قول:
وست عزیز شما واسه اینکه مثلآ بفهمی که که بین سمند و 405 glx کدوم ماشین رو بخری باید بری از هر دوتا 1دونه بخری بعد بفهمی که کدوم بهتره؟؟؟:18::18:
پس بهتره اول بگید: به نظر شخصی من xperia بهترینه! نه اینکه بگید همه میدونن که xperia بهترینه .نقل قول:
به نظرم xperia از همه بهتره
خیلی وقته که خریدمنقل قول:
شما هم اگه از hd خوشتون میاد میتونی بری بخری
تاپیک xperia!?
بحث در مورد گوشی های دیگه؟
لطفا همینجا متوقف شه
مخلصیم
دوستان من يه لحظه حواسم رفت روي اومنيا اچ دي(8910) به همين دليل اون پستو دادم.اصلن هواسم به تاچ اچ دي نبود اخه اين روز بحث زيادي روي 8910(اچ دي)هست
ببخشيد که باعث درهم ريختن تاپيک شدم.
درضمن سرعت ايکس1 از اي900 بالاتره.اين دليل نميشه چون عدد سي پيو در اي900 بالاتر پس سرعت اي900 هم بالاتره.چون فکر ميکنم که سازنده ي سي پيو ها متفاوت ميباشد.پس عدد نميتونه نشانده ي سرعت بالاتر باشه.
منم با تجربه اي که با هر دو گوشي داشتم به اين نتيجه رسيدم که از لحاظ سرعت ان چنان تفاوتي بين ايکس1 و اي900 نيست و ايکس1 به دليل داشتن گرافيک بالاتر بهتره.
درضمن يه مطلبي هم که در سايت موبيلستان ديدم در تاپيک هاي همين سايت گذاشتم که نشون ميده سرعت ايکس1 از اي900 بالاتره همچنين سرعت تاچ پرو هم که خيلي ها ناراضين ازش از اي900 بالاتره.
علت پايين بودن سرعت تاچ پرو استفاده ي نا درست ميباشد.
اينم اون پستي که از سايت موبيلستان در سايت گذاشته بودم:
اینم 2 تا عکس از مقایسه سرعت اکسپریا و چندتا گوشی دیگه
اکسپریا در عکس اول به طور واضح سریعتره و در عکس دوم با اختلاف بسیار کمی دومه
همونطور که میبینید i900 در تست cpu از اکسپریا خیلی عقب تره و جلو بودن i900 فقط عددیه ، چون سازنده cpu ها متفاوته پس عدد نشان دهنده قدرت پردازنده نیست مثل اینتل و AMD
اگه عکسی را که گذاشتم بالا نمیاد میتونید برید لینکی را که میزارم نگاه کنید تا متوجه بشید.
اینم لینکش:
دوستان منم با تمام این حرفهای زده شده موافقم اخه شرکت های سازنده ی سی پیوها متفاوته پس در نتیجه عدد نمیتونه بیانگر سرعت بالاتر باشه.البته من خودم با تستی که کردم ان چنان تفاوتی بین ای900 و ایکس1 ندیدم و ایکس1 را به خاطر محیط زیباتر و گرافیک بالاتر و داشتن سرعتی برابر با ای900 بهتر میدونم......کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=727435&postcount=179
دوستان یه توصیه ای میکنم،موقع شارژ کردن گوشی سعی کنید گوشیتون رو طوری قرار بدید که هوا از پشتش عبور کنه. یعنی مثلا روی زمین یا میز که میذارین به یه جایی تکیه اش بدین ، حالت مورب، که قسمت پشت گوشی بتونه هوا جریان داشته باشه... بنظرم تا حدی موثر هست..خصوصا دوستانی که گوشی رو تازه خریدن. ضمنا حتما کیف گوشی رو تهیه کنید، کمک میکنه که خدای نکرده اگه بیرون از دستتون افتاد، مشکل حادی پیش نیاد..و هر وقت هم که اومدید خونه ، موقع کار کردن و یا شارژ کردن و ... گوشی رو حتما از کیف دربیارید..
موفق باشید.
من الان تو تاپیک امنیا یه کد جالب دید. میتونین با زدن کد #*0#* خیلی از قسمتهای مهم گوشیرو که بیشتر ایراد پیدا میکنن رو تست کنین. (مثل نمایش 3 تا رنگ توی صفحه گوشی و نداشتن پیکسل سوخته, کار کردن ماوس نوری, موتور ویبراتور, دوربین اصلی و مکالمه و ...) من روی گوشی دوستم امتحان کردم. خیلی چیز جالبی بود.
توی x1 هم همچین کدی هست؟ چون من تازه میخوام برم بخرم. و فکر میکنم روش خیلی خوبی برای اطمینان از سالم بودن گوشیه.مخصوصا اگه بخواین از علاالدین بخرین.
یه سوال هم راجع به XPANELS. میخواستم بدونم که آیا من کاربردشو درست فهمیدم
XPANEL رو میشه ازش به عنوان چندتا دسکتاپ همزمان استفاده کرد؟ که بشه دسترسی به جاهای مختلف گوشیرو سریعتر کرد؟ من G1 رو که امتحان کردم اینطوری بود که در حقیقت 3 تا دسکتاپ با امکانات مشابه داشتی و میتونستی تو هر کدومشون هر گجت یا شرتکاتی که میخوای بذاری.با یه حرکت کوچیک به چپ و راست هم عوض میشدن.
بیبن diego عزیز
چرا اومدی به حرفام قطعه قطعه جواب دادی یه بخشو آوردی به اون جواب دادی
من گفتم که میتونی search کنی و 1000 ها سایت که بررسی تخصصی و حتی مقایسه کردن بین این 3 تا رو بخونی بعد عقلتو به کار بندازی و یکیشو که بهتره انتخاب کنی اینجوری میتونی بفهمی که کدوم بهتره
بعضی از گوشیا از همون کارخونه که میان بیرون ذاتآ مشکل دارن از کجا معلوم که شما با یه گوشی رو به راه کار کرده باشید من خودم از بعد از خوندن بررسی ها و مقایس های خیلی زیاد و پرسیدن از افراد زیادی که این گوشی ها رو داشتن بدون این که با هیچ کدوم کار کنم فهمیدم که کدوم بهتره و همونم خریدم
اونجاشم که گفتم همه میدونن باید عزر خواهی کنم اون موقع حتمآ یه کم تعصبی کار کردم چون هر کسی واسه خودش سلیقه ای داره مثلآ داداشم یه p1 داره به من میگه p1 رو با اکسپریات عوض نمیکنم:31::31::31: