مخابرات توربو نیستش سریتش
۲۵۶=۳۲
نمیدونم
یئ تک هستش دیگه از اونجا بگیر
بیع باهم بریم منم اونجا کار دارم :31:
Printable View
مخابرات توربو نیستش سریتش
۲۵۶=۳۲
نمیدونم
یئ تک هستش دیگه از اونجا بگیر
بیع باهم بریم منم اونجا کار دارم :31:
برای بار هزارم
لطفا پست های قبلی رو بخونید هی سوال تکراری نپرسید
شاتل 128 نامحدود میده ماهی 28 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 17 حداکثر 28
فن آوا 128 نامدود میده ماهی 27 هزار تومن، سرعت دانلود متوسط 16 حداکثر 20
صبانت که اصلا نامحدود نداره
مخابرات برای غیر دانشجو 128 نامحدود میده ماهی 10 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 16
مخابرات برای دانشجوها 256 نامحدود میده ماهی 13 هزار تومن، سرعت متوسط دانلود 32
مخابرات برای مجوز دارها و افراد حقوقی 512 نامحدود میده ماهی 22 هزارتومن، سرعت متوسط دانلود 64
برای سرعت بالاتر از 512 مخابرات منطقه مستقیم نمیتونه سرویس بده وباید برید کلی فرم و تعهد نامه توی مخابرات مرکزی مشهد پر کنید و بگید برای چی سرعت بالاتر از 512 لازمم دارید مثلا برای شرکت های تجاری یا احیانا کافی نت ها که در این صورت تا حداکثر سرعت 2 مگابیت بهتون میده
اگه دانلود براتون مهمه برید از مخابرات 256 بگیرید، در ضمن 128 مخابرات زیاد تفاوتی با دیال آپ نداره (2 تا 3 برابره)
اگه دانلود ندارید و توی سایتا همش میچرخید برید از شرکتی ها مثل شاتل صبانت پارس آنلاین یا فن آوا بگیرید.
سرعت وبگردی 256 مخابرات نصف تا یک چهارم شرکتی هاست،
برای مقایسه مرورگر firefox رو باز کنید و به سایت های زیر برید ببینید تا لود شدن کامل صفحه چقدر زمان میبره، من زمان لود شدن کامل این سایت ها رو با 256 مخابرات براتون مینویسم، شما هم تست کنید و نتیجشو اعلام کنید، در ضمن به این دلیل این سایتا رو انتخاب کردم (و مثلا یاهو رو انتخاب نکردم) که قبلا با مرورگرتون توش نرفته باشین چون توی نتیجه خیلی تاثیر داره:
WWW.AOL.COM
256مخابرات 16 تا 17 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)
WWW.IBM.COM
256مخابرات 36 تا 37 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)
WWW.KASPERSKY.COM
256مخابرات 35 تا 36 ثانیه طول کشید تا سایت کامل لود شود (خط سبز رنگ فایرفوکس کامل پر شود)
این تست ها روفقط با مرورگر فایرفوکس ورژن 3 به بالا انجام بدید چون توی مرورگرهای دیگه نتیجه کاملا فرق میکنه، در ضمن فلش پلیر هم برای مرورگرهاتون نصب باشه (اگه بتونین فیلم های یوتیوب رو ببینید نصبه)
نتیجه تست هاتون رو لطفا اعلام کنید، اون موقع بهترین شرکت برای وبگردی مشخص میشه.
سلام
من یه خط adsl دارم که خروجی اونو به یک سوئیچ وصل کردم و چند تا کامپیوتر می تونستن همزمان به اینترنت وصل بشن اما از امروز 21 بهمن به محض اینکه یکی به اینترنت وصل میشه بقیه نمیتونن وصل بشن و خطای 619 میده....کسی میدونه علت چیه؟ (البته بگم که من نزدیک یک هفته ای بود با این سیستم تمام کامپیوترها رو اینترنت دار کرده بود و توضیح اینکه ارتباط با PPPOE برقرار میشه)
متشکرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نگفت بهترین جا برایه خرید مدم کجایه و همچینین بهترین مدل مدم چیه؟
خیلی ضروریه چون فردا میخوام برم بگیرم.
من که گفتم
من دلینک پیشنهاد میکنم
من به شما پاساژ تک و موردم TP-Link رو پیشنهاد میکنم ... امتحانشو کاملا پس داده ...نقل قول:
البته الان تقریبا برای سیستم های خانگی و تا این اندازه سرعت ها همه مدل برند خوبند ( توجه به قیمتشون)
-------------------
در ضمن درست نیست همچین پستی بدم ...
ولی جونه مادرت این چی آواتاریه گزاشتی ؟! ! ! ! هر وقت میبینم یک جوری میشم! حالم بهم میخوره ؟ اصلا این چیه ؟ توی امضات چیه اون ؟ ؟ ؟ ؟
:2::31:
چرا وی پی کار نمیکن
باز چخبر؟
بیا دوست عزیز منم انجام دادم دلت نشکنه! :31:نقل قول:
35 Sec.کد:WWW.IBM.COM
45 Sec.کد:WWW.KASPERSKY.COM
16 Secکد:WWW.AOL.COM
زمان های بدست آمده کاملا براساس استاندارد های جهانی تهیه شده!:31:
در ضمن 256مخابرات دارم و بروزرم هم فایرفاکس آخرین ورژن رسمیش 3.6.15 هستش و اصلا از این سایت ها فایرفاکسم Cookies نداره!
در ضمن یک نکته DNS خیلی تاثیر داره توی این امر که من بگم که از DNS اتوماتیک استفاده کردم !
بعدش دوست عزیز تابلوی دیگه ISPهای خصوصی بروزینگشون خیلی خیلی از اینه ما بهتره! وقتی توی روز تا 1MB لیمیت سرعتو برمیدارن !!! معلومه دیگه . . .
موفق باشی:40:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
خبر سلامتی ... خوبیم :31:نقل قول:
دیگه چی خبر !!؟ :31:
دیگه اینکه سرعت آاپ کامل قطع شده :31:
درودنقل قول:
در مورد مطلبی که شما فرمودید ، یوزر های مخابرات قابلیت مولتی لوگین داشتن که قرار بود برداشته بشه و از همین یکی دو روزه اخیر هم این انجام شده و با یه نام کاربری در هر لحظه فقط یک سیستم می تونه کانکت بشه ! (یه عده که سوء استفاده کرده بودن ، دیگه نمی تونن)
شما هم اگر می خواهید همه سیستم ها همزمان کانکت بشن باید مودمتون رو روی PPPoE کانفیگ کنید. البته در این حالت سرعت به اشتراک گذاشته میشه و مثل قبلا حال نمیده !
قبلا شما با هر سیستم که کانکت می شدی انگار یه اکانت جدا داری ولی حالا!
---------- Post added at 12:38 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
برای مودم مجتمع تک خوبه ! حالا بستگی به مودمی که می خوای داره ! من به شخصه TP-link رو پیشنهاد می دم ! رنج قیمت فوق العاده در کنار امکانات فراوان داره !نقل قول:
اگر داخل تک بگردی ، قیمت تاپ پیدا می کنی !