فعلا که خبری نیست.
چیز جدید که نداره 31.
پس فعلا دست نگه دارید.
Printable View
فعلا که خبری نیست.
چیز جدید که نداره 31.
پس فعلا دست نگه دارید.
دوستان من تازه n95 خریدم. امروز موفق شدم آپدیتش کنم به ورژن 20.2.011 ولی متوجه شدم این آخرین ورژن نیست.در ضمن گوشی من زبان فارسی رو هم نداره.
می خواستم بدونم چطوری میشه آخرین ورژن رو گرفت و همچنین چطوری میشه زبان فارسی رو اضافه کرد بهش.
ممنون از کمکتون.
اخرین ورژن 31 هست. که به دلایلی پیشنهاد نمیشه.
شما با استفاده از این تاپیک به ورژن 30 اپدیت کنید که فرقی با 31 نداره. و فارسی هم داره.
امینی جان همه ی اطلاعات مورد نیاز رو دادن.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=258691
من با نرم افزار nss ،از کد 0534860 برای product key استفاده کردم ولی موقعیکه می خوام با nsu آپدیت کنم میگه آپدیت جدیدی نیومده و موجود نیست ورژن گوشی من 20.2.011 هستش.
لطفا راهنماییی کنید.
این هم لینک مربوط به تصویر error:
http://rapidshare.com/files/175557636/2.jpg.html
ظاهرا هنوز ورژن 31 رو سايت نوكيا قرار نگرفته.
سلام.
من یه سوال بنیادی دارم: چرا ان 95 معمولی 100 هزار تومن از ان 95 هشت گیگ ارزونتره؟ به دلیل 8 گیگ حافظه ی داخلی و باتری بهتری که داره؟
باتری رو که می شه عوض کرد . 2 گیگ رم هم که کافیه یه رم 2 گیگ می خریم واسش. پس چرا باید 8 گیگ خرید؟
100 هزار تومن پوله 8 گیگ حافظه و 0.2 اینچ ال سی دی بزرگتر و جنس بدنه شو و باتریشو و رمش هست.
اگه اینا برات مهم نیست همین معمولی رو بگیر.چون فرق دیگه ای ندارن.
8گيگ حافظشو كه ميشه با 40 تومن خريد انداخت رو معمولي. كه البته چون خارجيه خيلي از اون گوشي هم بهتر ميشه.
باتريشم كه با 30 تومن ميشه خريد انداخت كه اونم شارژش بهتر از n95 8gig ميشه.
رمشم درسته بالاتره ولي به نظر مياد كه سرعتش زياد فرقي با 95 كلاسيك نداره.
فقط lcd بزرگترشو كاري نميشه كرد.
اگه تونستی باتری فابریک 8گیگ رو پیدا کنی من خودم بهت جایزه میدم ....
ثانیا کلاسی که 8 گیگ داره خدا وکیلی معمولی داره ...؟؟؟؟ همون رنگ مشکیش کلی به زیبایی این گوشی اضافه کرده دقیقاً مثل 73 معمولی و موزیک ادیشن میمونه ......
ثالثاً 95 معمولی 64 MB SDRAM memory هست ولی 8 گیگ 128 MB SDRAM memory هست ....
رابعاً gprs 95 معمولی کلاس 10 با 48 کیلوبایت بر ثانیه هست ولی 8 گیگ کلاس 32 و 64 کیلوبایت در هر ثانیه هست ...
خامساً 8 گیگ Auto Rotate داره ولی 95 معمولی نداره ......
.
.
شاید اینا از نظر شما اختلاف بین دو گوشی محسوب نمیشه ولی هر کدوم از اینا رو مطمئناً یه گوشی مجهز و خوب باید داشته باشه که نوکیا 8 گیگ این مدل رو بیرون داده و گرنه به همون 95 معمولی که اون زمان هم فروش خوبی داشت بسنده میکرد ...
خب جايزه را رد كن بياد چون من الان رو گوشيم اين بانري را انداختم تا 3 روز هم شارژ ميدهنقل قول:
اگه تونستی باتری فابریک 8گیگ رو پیدا کنی من خودم بهت جایزه میدم ....
گفتم كه رم بالاترش اصلا محسوس نيست.نقل قول:
ثالثاً 95 معمولی 64 mb sdram memory هست ولی 8 گیگ 128 mb sdram memory هست ....
چون سرعتش در حد معموليه
اين كه 9 معمولي هم داره. تو ورژن 30 و 31 اضافه شده.نقل قول:
خامساً 8 گیگ auto rotate داره ولی 95 معمولی نداره ......
در ضمن شما به ضعف هاي 8 گيگ هم اشاره كنيد.
حدود 30 % قيمت بالاترش نسبت به كلاسيك
نداشتن محافظ دوربين
نداشتن رم خارجي