برای فسخ قرارداد چی کار باید کرد ؟
دو هفته بعد اشتراک ام تمام میشه می تونم از شرکت دیگه سرویس بگیرم یا باید خودم برم برای فسخ قرارداد.
Printable View
برای فسخ قرارداد چی کار باید کرد ؟
دو هفته بعد اشتراک ام تمام میشه می تونم از شرکت دیگه سرویس بگیرم یا باید خودم برم برای فسخ قرارداد.
نقل قول:
سلام
این هم وضعیت اینترنت من :
یا وقتی تموم شد برو بگو فسخ کنن (بپا مختو نزنن :n02:)یا بدون اینکه اطلاع بدی برو از شرکت دیگه بگیر میبینن شارژ نکردی خودشون زنگ میزنننقل قول:
این شاتل دیگه کیه :n04:
میگه نمیتونی کمتر از 1 سال اشتراک برداری به زور میخواد 1 سال قالب کنه اونم 96 تومن :n27:
دزد بودن جدیدا هم ظاهرا مزدور شدند عجب!نقل قول:
سرعت ساعات رایگان شاتل تو مشهد چقدره ؟ برای سرویس 128؟
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه هنوز از شاتل مينالين :n02: بذارين اخرين خاطرم رو از شاتل براتون بگم ...من اين اخريا حدود 10 روز سرعت شبانم 2-3 بود ...بعد يه روز ترافيكم تموم شد رفتم نيم گيگ گرفتم و بشون گفتم ميخوام چند روز ديگه در خواست جمع اوري بدم ...بعد يه هفته سرعت شبانم 3 به بعد 60 شد :n18:
وقتي رفتم درخواست جمع اوري سروس بدم خانومه كلي مظلوم نمايي كرد كه اره شما ديگه كي هستين و شبي نزديك يه گيگ دانلود ميكنيد ...بيا همين سرويس رو داشته باش اون موقع كه سرعت پايين بود سرور ها مشكل داشتن :n29: خلاصه وقتي رفتين نمايندگي مواظب مختون باشين كه زده نشه ...:n09:
این وضعیت شاتل در دو روز گذشته واسه من!
تا الان 4 تا شرکت عوض کردم به نظر میاد بازم باید دست به کار شم:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واه واه چطوری تحمل می کنی :n04:
من صبا دارم شبانشم اینطوری نمیشه :n02: