با تشکرنقل قول:
الان حداکثر سرعت پارس 16 هست درسته؟ توی بهترین و ایده آل ترین حالت دان استریم رو چند باید باشه؟
Printable View
با تشکرنقل قول:
الان حداکثر سرعت پارس 16 هست درسته؟ توی بهترین و ایده آل ترین حالت دان استریم رو چند باید باشه؟
این سوال نکته انحرافی داره؟ یعنی 16 مگ باید چیزی غیر از 16 باشه ؟؟
همین الان , با چیز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟!
منظورشون اینه پارس در بهترین شرایط حداکثر خطا رو چند مگ میبنده ؟نقل قول:
گیگا شما نگفتی خطت رو بزارن روی 16 ؟
و چطور آپلود شما روی 4 مگ هست ؟ مگه میشه ؟
من تا اونجایی که میدونم اکثر مودما تا 1 مگ ساپورت میکنن و همچنین سرویس دهنده ها هم روی همین 1 مگ میبندن
الان که چک کردم دان شده 11 آپ از 28 اومده به 20 این نوسانات علت چیه؟نقل قول:
تشکرررررررر
با سلام و درود خدمت اساتید
میخواستم از شر ای پی شهراد نت خلاص شم:n13:
مودم 2730 دی لینک دارم که در حالت pppoe به صورت اتوماتیک کانکت میشه
برای زمانی که میخوام آی پی خودم را عوض کنم مجبورم یا با دکمه پشت مودم اقدام به خاموش روشن کردن مودم کنم یا در حالت bridg قرار بدم
آیا راه دیگری هست که در حالت اتصال اتوماتیک بدون خاموش کردن مودم با دکمه آن/آف دیسکانکت و کانکت بشه ؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم :n16:
بله. پارسآنلاین الآن بالاترین پروفایلی که داره همین 16 مگ هست که اگه خط بکشه تو اغلب مراکز برای کاربرا میبنده.نقل قول:
سؤال دومت یه کمی گنگه. میشه یه کم دقیقتر و واضحتر منظورت رو بگی؟
اما اگه منظورت روی همین 16 مگه که خوب حالت ایدهآلش همون 16 مگابیت در ثانیه (یا 16384 kbps یا 2مگابایت در ثانیه) است. اما در حالت معمول بنا به یه سری دلایل فنی شما حداکثر بین 85 تا 90 درصد این سرعت رو عملاً میتونی دریافت کنی. یعنی با پروفایل 16مگابیت، سرعتی معادل 1.7 تا 1.8 مگابایت در ثانیه اگه بگیری شرایط ایدهآلی داری.
نویز تو شرایط مختلف و در ساعتهای مختلف میتونه متفاوت باشه. مثلاً عصرها و شبها به دلیل این که استفاده از وسایل برقی به ویژه اونایی که امواج مغناطیسی هم تولید میکنن بیشتر میشه، نویز بیشتری هم روی خطوط وجود داره. ممکنه دلایل دیگهای هم داشته باشه.نقل قول:
با اکنت پولی
میانگین سرعت روی 600
اما در عوض اینترنت ساعت 4 تا 6 قطع بود
نتیجه مثل سابق
دوستان ممنون میشم بگید تو شهر خودتون معمولا کیفیت پارس چطوره؟جزء چندتا شرکت اول حساب میشه؟
کاربران ازش رضایت دارن؟
من 256 نامحدود دارم ،ولل نمی دونم چرا اینقدر سرعت آپلود اینقدر اومده پایین،برای شما چه طور؟