نقل قول:نقل قول:
شما هم چه دل خجسته ای داری ! همه دارن از دزدی شاتل می نالن :n23:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
شما هم چه دل خجسته ای داری ! همه دارن از دزدی شاتل می نالن :n23:
نقل قول:
دزدبودن شاتل ، نظر من نیست ، واقعیته
شما نظرسنجی بالای همین تاپیک رو ببین
دزدی رو به جایی رسونده که براش وبلاگ زده اند
شاتل کیفیت نداره ، حجم الکی کم می کنه ، پشتیبانیش هم دروغ می گه
مگه ملت مغز خر خورده اند که برن از شاتل بگیرن
کد:http://www.amirali008.blogfa.com/
نقل قول:
منم خودمم زیاد راضی نیستم اما میشه یه شرکت معرفی کنی که نه دزد باشع و نه سرعت پایینی بده ونه محدودیتی؟ :n13:
لولو خولده :n08:نقل قول:
ولی اگر پست این دوستمون را خونده باشی نوشته با شاتل تماس گرفته هدیه تولد بهش 3گیگ ترافیک رایگان دادند اگر دزد بودند که نمی دادند پیگیری هم نمی کردند......نقل قول:
والا این شاتل بدبخت که تا اینجا تو شهر ما از همه اپراتورا بهتر بوده!! هدیه تولدم رو هم یه بار زنگ زدم یادآوری کردم فرداش دیدم یه خانومی زنگ زد هم تبریک گفت هم عذرخواهی کرد هم گفت که تا شب اضافه میکنن که همینطوریم شد!
من که تا اینجا راضیم ببینیم بعدا چی پیش میاد
دوستان یه مورد عجیب برای من پیش اومده..
گیگ ماهیانه(صورتحساب دوره من ماهیانه هست) من که 3 گیگ بوده هنوز برام واریز نشده!!! 1 فروردین صورتحسابو پرداخت کردم ولی هنوز 3 گیگ رو برام منظور نکردن.
زنگ که میزنم میگن برات حساب شده ولی اینجوری نیست، توی پنل نمیشه دید 3 گیگ دوره ماهیانم دقیقا چه روز و ساعتی واریز شده؟
توی گزارش های مصرف فقط مقدار استفاده خودم رو نشون میده.
دادن دوست عزیز اون هدیه رو اما بعد از یک هفته گذشتن از تاریخ تولدم و با پیگیری خودم ( البته شایدم موعد دادن اونا و پیگیری من همزمان شده ! :n05::n02: )نقل قول:
سلام
دوستان لطفا اهنمائی کنید
در مورد هدیه تولد چند گیگ هدیه میدهند و آیا باید خودمون بهشون بگیم که چه روزی است یا خودشون میدونن میشود توضیح دهید و سوال دیگر اینکه چند روز پیش ترافیک تمام شد و ترافیک خریداری کرده بودم و هنوز مونده تا دوره جدید آغاز بشود اما حالا تو پنل شاتل هم اون ترافیک که خریداری شده را زده و هم 3 گیگ ترافیک اضافه شده حالا این ترافیک جدید مال چیه
ممنون
خداحافظ
سلام ترافیک تولد ۳ گیگه که معمولا خودشون میدن اگه هم یادشون رفت میتونی زنگ بزنی شاتل یاداوری کن،اون ۳ گیگ شاید واسه تولدته که دادن.نقل قول: