قبلا براي هر مشكلي پيام ميدادم مثل فرفره زنگ ميزدن الان چند روزه پيام دادم اما انگار نه انگار ، عجب ...... :n21: :n13:نقل قول:
Printable View
قبلا براي هر مشكلي پيام ميدادم مثل فرفره زنگ ميزدن الان چند روزه پيام دادم اما انگار نه انگار ، عجب ...... :n21: :n13:نقل قول:
نقل قول:
شاید بخاطر این تعطیلات یکم کم کاری میکردن از شنبه دوباره در تماس باش 100 درصد کارتو راه میندازن :n16:
یه پیشنهادی برای این تاپیک دارم . از اونجایی که خودم هم تقریبا 18 ماه اسیر این شرکت دزد بودم . اسم تاپیک رو عوض کنن بزارن : اینترنت پرسرعت شاتل (جمعی از بازماندگان 40 دزد بغداد)
یعنی من اون لحظه که اپراتور بهم گفت شما اینترنتت نامحدود هست . ولی نامحدود محدود هست . خواستم اونجا بزنم یه 15 16 نفر کارکنان شاتل رو بکشم تا حداقل یه جنبش راه بیافته که ملت حق خودشون رو بگیرن.
بهر حال ما که از شر این شاتل راحت شدیم (البته الان تو چاه مخابرات گیر کردیم).
ممنون دوست عزیز آره تماس گرفتم بالاخره 3 گیگ رو اضافه کردن :n01:نقل قول:
درست 1 ماه دیگه تولد منه ببینم چند گیگ میدن :n02:نقل قول:
راستی تولدت هم مبارکــــ :n16:
مرسي ممنون تولد شما هم پيشاپيش مبارك :n12:نقل قول:
آقا اين عيد اصلا نشد شبانه چيزي دانلود كنيم ، سرعت كلا روي 20 الي 30 بود و از ساعتاي 3-4 يه ذره بيشتر ميشد ، شانس آوردم مهمون داشتم وگرنه دلم مي پوكيد با اين اينترنت :n21: :n05:
نقل قول:
ممنون :n12:
من که تو این روزای عید بیشتر از 800 تا نتونستم شبا بگیرم ولی دیشب خوب بود سرعت از 60 کمتر نمیشد :n06:
سرعت شبانه شاتل برای سرویس ۱۲۸ چقده؟
تولدت چندم بود ؟ :n02:نقل قول:
سلام . می تونم بپرسم چرا از نظر شما شاتل دزده ؟:n01:نقل قول: