[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشخصاً مرکز مخابراتی شما مشکل اساسی داره از نظر پهنای باند که به نظر میآد فقط هم اختصاص به پارسآنلاین نداره و مشکل از زیرساخته. چون شرکتهای دیگه هم اونجا سرویس ارائه نمیدن.نقل قول:
به هر حال با این وضعیتی که داری من به نظرم همون 256 یا 512 با حجم بالاتر یا یه 256 نامحدود از مخابرات بیشتر به کارت بیاد تا این 2مگی که الآن میگیری.
با این وضعیت، یه بخشی از مشکلت از سیمکشی داخلیه. تا جایی که شنیدم سیمبان مخابرات که بیاد واسه سیمکشی داخل خونه کاری انجام نمیده. مگر این که سیبیلشو چرب کنی تا این کار رو بکنه. چون مسؤولیت اونا تو جلوی دره. از اونجا به داخل خونه رو مسؤولیتی ندارن.نقل قول:
بگذریم. اگه جلوی در خونه SNR داوناستریمت حدود 23 دسیبل بوده، با تعویض کابلکشی داخلی احتمالاً بتونی 9مگ رو بگیری. ولی بالاتر رو بعید میدونم.
من الآن رو پروفایل 9مگ atten داوناستریمم 31 دسیبله که از 38 دسیبل الآن شما بهتره، تازه با همین وضعیت snr داوناستریمم روی 12 تا 13 دسیبله متغیره ولی بازم بعید میدونم 12مگ رو هم به راحتی بتونم بگیرم. شما حداکثر روی همون 9 مگ بتونی یه سرویس پایدار بگیری. ضمن این که مدولاسیون شما الآن ADSL G.dmt اه. اگه بخوای 9 مگ بگیری احتمالاً باید بری روی ADSL2+ که روی اون هم Atten و هم SNR شرایطش یه کمی بدتر میشه.
به لطف یکی از دوستان و مستقیم کردن لینک هام
دیشب 10 گیگ دانلود داشتم بر خلاف 3 الی 4 گیگ سابق
متوسط سرعت 600 تا 650 بود بر خلاف قبل که با تورنت 200 تا 250 بود
اگه لیچیر خوبی برای فایلهای تورنت گیر بیارم خیلی خوب میشه
پس مشکل از محدودیت سرورهایی که ازشون دانلود میکردی؟نقل قول:
لیچر خوب منظورت چیه؟ پولی یا رایگان؟ معمولاً اندازه تورنتهایی که دانلود میکنی چقدره؟ زیر 1 گیگ یا بالای اون هم داری؟
محدودیت به نظر میرسه روی تورنتنقل قول:
هر کاری کردم سرعت از 240 بیشتر نمیشد
با اینکه seed ها خوب بود
بازهم قصد دارم تنظیمات تورنت دستکاری کنم شاید طلسم 240 شکسته بشه
فعلا از سایت های پولی یه اکنت گرفتم امیدوارم جواب بده
رایگان وپولی معمولا بالای یک گیگ اگه معرفی کنی ممنون میشم:n16: شاید بهتر از اکنت فعلیم باشه
اگه دانلود تورنت زیاد میکنینقل قول:
یه VPS بگیر دانلودات رو روی اون انجام بده بعد شبا از VPS خودت دانلود کن
هزینه اش چقدره؟نقل قول:
فکر نکنم انقدر دانلود داشته باشم
شبی 5 گیگ میارزه vps گرفتن؟
به نظرم اکانت اکسپرس لینچ بگیری کافیهنقل قول:
اگه بتونی اکانت سایت filestream رو گیر بیاری عالیه.در ضمن سایت furck.net خیلی خوبه هر دفع میشه دو گیگ لیچ کردنقل قول: