عجب خر تو خریه اینجا !!!!فقط جای وحید خالیه!!:27::27::27:
Printable View
عجب خر تو خریه اینجا !!!!فقط جای وحید خالیه!!:27::27::27:
عزیزم هانیبال مگه نیستی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ارتاس نزار اینجا ضایعت کنم بعد تو سن 14 سالگی سرخورده بشی نتونی دکتر مهندس بشی ها!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس تو هنوز سر کاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســـلـــام !!
ولی من دیده بودم یکی از بچه ها با شمشیر زن روستا رو نوبل کرده بود. می گفت مال من کلفته برای همین. البته منظورش اینه که شمشیر زنش گردن کلفته ها .... :46:نقل قول:
راستی فعلا تا 2 هفته پریمیوم دارم. شنبه پول رو هر طوری شده می ریزم
وقتی شما داشتی به مامانت میگفتی من چیش دارم من اولین روستام رو نوبل کردم :27:نقل قول:
ایول :10:نقل قول:
این یارو آشنا نیست ؟نقل قول:
نمیدونم چرا من همش فکر میکنم اینو یک جایی دیدم ! :18:
فکر کنم نقش اول یک فیلم بود ....
جنگ ها خفن ... قبیله های قاطی ...چنگ های بیکاران ....قبیله های چنگکی .... یک همچین چیزی بود !
در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !نقل قول:
این یارو آشنا نیست ؟
نمیدونم چرا من همش فکر میکنم اینو یک جایی دیدم !
فکر کنم نقش اول یک فیلم بود ....
جنگ ها خفن ... قبیله های قاطی ...چنگ های بیکاران ....قبیله های چنگکی .... یک همچین چیزی بود !
جنگ ها خفن ... قبیله های قاطی ...چنگ های بیکاران ....قبیله های چنگکی .... یک همچین چیزی بود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ردیف 4366 ام بود !!نقل قول:
در فیلم 306 بازی می کرد ! توی اون سپاه بود نفر 1 دونه مونده به اخر !! ردیف 4365م !