منظورت شبی 3 گیگ بود دیگه؟:n02:نقل قول:
Printable View
منظورت شبی 3 گیگ بود دیگه؟:n02:نقل قول:
خوب سرعت مخابرات چه ربطی به دزدانلاین داره ؟ چرا توی تاپیک خودش قرار ندادین ؟نقل قول:
من با این طرح که مثلا ساعات رایگان هر فرد بتونه هر شب بین 3 تا 5 گیگ دانلود کنه موافقم.فقط سرعت رو کاهش ندن و مهمتر اینکه حجم من رو کش نرن. امیدوارم یکی از مدیران دزد انلاین اینجاهارو ببینه
متاسفانه بخاطر دانلود های زیاد برخی افراد گفتن مخابرات داره ضرر میکنه چون بعضی ها 4 ساعتو میزاشتن رو دانلود و شبی 15گیگ باهاش دانلود میکردن بخاطر همین شبانه 10مگ و 5مگو جمع کردن الان هم وقتی دوباره خواستم سرویسمو تمدید کنم شبانه از اکانتم میپره فقط 1مگ با سرعت 130کیلوبایت الان شبانه دارهنقل قول:
من خودم پیشبینی میکردم چنین اتفاقی بیفته البته خودم شبی 2یا 3گیگ شبانه دانلود دارم بعضی شبا هم هیچ دانلودی ندارم تقریبا در هفته 10-12گیگ فقط زمانش واسم مهمه که سریع دانلود تموم بشه مثلا بجای اینکه 3گیگو تو 8ساعت دانلود کنم تو 1ساعت دانلود بشه
نه اینکه بزور دانلود پیدا کنم و بزارم رو دانلود به این میگن ندید بدید بازی که نتیجه اش هم این میشه که یا شرکتای خصوصی محدود کنن مخابرات هم که نمیتونه سرعتو محدود کنه کلا شبانه رو حذف میکنه
دوستان سرویس POL-512-10G سرعت دانلود روزانه و شبانه چند میده؟
شایدم منظورش شبی 30 گیگ بود، اشتباهی نوشت: «ماهی 3گیگ درماه»نقل قول:
برای ماهی سه گیگ شاتل هست :n02:نقل قول:
من این ماه دارم از این سرویس استفاده میکنم و بسیار پشیمونم از انتخابش. سرعت دانلود شبانه در حدود 100 تا 150 تاست.نقل قول:
پارس به فنا رقته....:n03::n03::n03::n22::n22:
دوستان یه شرکت دیگه بگید که نامحدود داشته باشه با سرعت خوب + قیمت مناسب
برای ما که عالیه.نقل قول: