نقطه چین یعنی کد مازاد خوردی.
روز اعزام هر جا خالی داشته باشن میری همونجا.
Printable View
نقطه چین یعنی کد مازاد خوردی.
روز اعزام هر جا خالی داشته باشن میری همونجا.
کد مازاد هستید در روز اعزام هر سازمان و پادگان اموزشی ظرفیت خالی داشته باشد به انجا اعزام می شویدنقل قول:
بجه های ما یه سری که میشناختیم هم اعزام 10 بودن هم 12نقل قول:
کلا برج های سرد اونجا خوب نیست ( اینو اضافه کنم کلا پادگان خوبی نیست و سرد و گرم نداره )
شبا به شدت هوا سرد میشه و صبح ساعت 6 7 که میخواید خدمت کنید کمی اذیت میشید
کلا همه افرادی که سیرجان دریایی آموزشی بودن از شرایط بد اونجا میگفتن
اینکه تمدید کنید یا نه رو نمیدونم
چون کلا شانسیه و شاید اصلا دوره بعدی جای بدتری بیفتید
نظر شخص من اینه اگه رفتنیه باید رفت :n01:
محل زندگی خیلی فرق داره با محل خدمتنقل قول:
همه افرادی که پادگان دریایی سیرجان بودن از شرایط بد خدمتی اونجا میگفتن
کلا جای خوبی واسه خدمت نیست به خصوص تو آموزشی که شرایط سختی داره
آدم تو خونش راحته حتی اگه آب و هوا بد باشه
پادگان سیرجان شاید بشه گفت یکی از بدترین پادگان ها هست واسه خدمت به خصوص تو فصل سرما
خب الان اگر برم نظام وظیفه میشه کاری کرد شهر خودم بیافتم!؟؟
خیر سرم نامه جذب در سپاه هم داشتم
ولی مثل اینکه با اون هم موافقت نشده که مازاد خوردم دیگه
درسته؟
احتمال کمی دارد با نامه جذب سپاه کد اموزشی یا شهر محل اموزش را عوض کنند مگر اینکه پارتی قوی داشته باشید اگر قبول کنند می توانید درخواست تعویق. بدهیدنقل قول:
سلام من اعزام اول اسفند هستم.کارشناسی ارشد دارم.
افتادم مرکز آموزشی نیروی انتظامی محمد رسول الله بیرجند که مثل اینکه مال مرزبانی هست
خیلی تعریفای بدی شنیدم ازش. از صبح کل اینترنت زیر و رو کردم حتی یک نکته مثبت کسی نگفته بود در مورد این مرکز آموزش، ضدحال عجیبی خوردم.
میگن 90 درصد سربازا میندازن مرزبانی اون 10 درصد هم که انتظامی میشن یا متاهل هستند یا خانواده شهدا و جانبازا
نمیدونم کارشناسی ارشد برای مرزبانی به چه دردشون می خوره؟
کسی در مورد این مرکز اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.
خلاصه وضعیت این مرکز اموزشی را خود شما گفتید مناسفانه بدترین سازمان برای خدمت وظیفه ناجا است. اگر قبول کنند می توانید درخواست تعویق دهید شاید در دور بعد اعزام ارتش باشیدنقل قول:
سلام
مرکزآموزش شهيد ثابت خواه -گيلانغرب چجور جاییه؟
میگن قبلا برای سپاه بوده الان افتاده دست نیروی انتظامی درسته این؟
سلام
برای یکی از دوستام زده :کد کمکي توزيع الف
یعنی چی؟
قسمت امریه هم زده ستاد کل تنظیم شده جذبی.
الان امریه اش قبول شده؟(اقدام کرده بوده)(ولی برای یکی دیگه از دوستام هم که اصن هیچ اقدامی برا امریه نکرده هم همینو زده)
مازاد خورده؟؟
نیروی انتظامی کلا خیلی سخته. از همه لحاظ. ما هم از شانسمون با فوق لیسانس افتادیم نیروی انتظامی مشگین شهر.
1- غذا ارتش و سپاه رو با نیروی انتظامی مقایسه کنی نیروی انتظامی فاجعه ست.
2-وضعیت آسایشگاه رو در نظر بگیری همچنین.
3-میزان کاری که از سرباز میکشن مخصوصا بعد از آموزشی که ارتش همش توی پادگانن ما باید جاهای مختلف باشیم و کار کنیم.
4-مسولیت بسیار زیادی که برای سرباز داره هم مورد بعدی هست هم توی راهور هم کلانتری مثل تحویل متهم به دادسرا و غیره و غیره
5- ساعت کاری توی یگان که برای ارتش ساعت اداری هست ولی نیروی انتظامی عملا 24 ساعت رو درگیری و رنگ آسایش رو نمیبینی.
6- خیلی بدشانس باشی هم بعد آموزشی میوفتی مرزبانی و لب مرز اونم توی شرایط فعلی که درصد شهادت رفته بالا !!!!!!!!
توی همین یکی دو روزه هر چی مطلب در مورد سربازی توی ناجا خوندم تمام سربازا زار میزدن. هر چند دیگه کاری نمیشه کرد باید رفت. اینا هم نگفتم که بترسونم یا چی. هدف اینه که آماده بشیم واسه چیزی که قراره باهاش رو به رو بشیم.