سرویس آرت دارم ایا ساعات رایگان جز محدودیت دانلود به حساب میاد یا نه؟
Printable View
سرویس آرت دارم ایا ساعات رایگان جز محدودیت دانلود به حساب میاد یا نه؟
حقیقت زیاد به فکر دانلود نیستم٬ یک ۵۱۲ دارم که با اون دانلود می کنم٬ واسه وب گردی و بورس می خوام٬ اما می خوام خیلی خوب باشه
شبا سرعت اومده پایین:n27:
آسیا تک و پارس آنلاین گزینه های مناسب تری هستن.نقل قول:
آره یخورده پایین اومده فکر کنم بخاطر تعطیلاته که همه از شبانه استفاده میکنن.:5:نقل قول:
آقا 2 ماهه اینترنت نامحدود 256 شاتل گرفتم 43 تومن فقط 2 هفته اول سرعتم 120-130 بود 70-80 گیگ که دانلود کردم سرعتم اومد رو 16 تا 1 روز مونده به اینکه بخوام تمدید کنم سرعتم شد 120-130 بعد که اینترنت گرفت دوباره 2 روز اول خوب بود من کلن 4 گیگ دانلود کردم دوباره سرعتم شد 16 الان 10 روزه درست نشده همون چند روز اول دوره جدید دیدم اینجوریه رفتم شاتل با پشتیبانیش حرف زدم چک کرد گفت مشکل از تهرانه پیغام دادیم تا فردا درست میشه گفت 100% درسته؟ نخوره تو عید همه جا تعتیل میشه گفت نه بورو خیالت راحت (فولون فولون شدها انگار ملت احمقن زرت میگن از تهران خطا شبر میشه انگار یه سیستم پنتیوم وان با یه برنامه 100 مگی بیشتر میخواد واسه شیرینگ کردن) یه ساعت بعد زنگ زده بودن خونه مشکل رو چک کردیم به خاطر دانلود زیادتون بوده تا فردا الا پسفرا اتوماتیک درست میشه میگم ماه قبل چه ربطی به این ماه داره ماه قبل که 2 هفتشو شیر کردین میگه دوره های 30 روزسو از این ک.... از او فردا پسفردا 10 زوز میگزره و هنوز سرعت 16 هست 43 تومن دادم واسه سرعت 16 جالب اینجاس سری اول زنگ زدم میگم پرا شیر شده میگه میگه دانلودتون زیاد بوده میگم نا محدود مگه نیس؟ پس چه ربطی داره میگه نا محدوده ولی خط شیر شده به خاطر دانلود زیاد(یعنی نا محدوده ولی اگه تونستی دانلود کن...
لا مصب تا میای تو نت یک 100 مگی کم میشه ازت:n19:
یکی به من بگه این سرعت و پینگ خوبه یا نه ؟؟؟ برا من اینجوریه یا برا همه همینه ؟؟!! o_O
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من که برا تهران پینگ 57ه 128 6گیگ 3ماه
پینگ با تهران 85 میشه گفت بده !نقل قول:
در مورد سرعت هم باید سرویسی که میخری رو بگی تا با همون مقایسه بشه .
سرعت شاتل دو روزه افتضاح شده برای شما هم همینطوره؟