برای من هم همین طور بوده و هست . بعضی وقتا هنگه کلا جواب نمیده ./ به من هم جواب درستی ندادن.نقل قول:
برای من خودش مستقیم میره . چون PC روی تایم شبانه روشن میشه برا دانلود.نقل قول:
Printable View
برای من هم همین طور بوده و هست . بعضی وقتا هنگه کلا جواب نمیده ./ به من هم جواب درستی ندادن.نقل قول:
برای من خودش مستقیم میره . چون PC روی تایم شبانه روشن میشه برا دانلود.نقل قول:
این عکسشون منو کشته . :n14:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از زمانی که سرعت سرویسم رو به 9 مگ افزایش دادم سرعت
باز شدن صفحاتم اومده پایین برا شما هم این اتفاق افتاده یا این چند روز سرعت افتضاهه ؟؟
نامحدود پارس به رحمت خدا رفت... برو سمت شاتل یا فن آوا...نقل قول:
l2tp امنیتش بیشتره... ولی در کل فرق زیادی ندارن...نقل قول:
درودنقل قول:
عزيز بستگى داره شما با چه ISP كجا ميخوايى برى؟
مثال من با پارسانلاين با كريوو YouTube رو ميبينم ولى وقتى ميخوام ازش دانلود كنم بايد NEXTVPN رو روشن كنم تو سايتهاى ديگه با ISP هاى ديگه فرق ميكنه.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ظاهرا مخابرات تهران هم دیگه نامحدود بالای 512 نمیده...
فن آوا هم قیمت نامحدود رو دو برابر کرده و یه محدودیت حجمی هم گذاشته... البته دقیق من نمیدونم محدودیتش چطوریه...
پارس هم که زد سرویسای نامحدود رو نابود کرد... یادش بخیر دو سال پیش همین سرویس نامحدود 128 20 گیگ ترافیک هدیه داشت تازه بعد از 20 گیگ خیلی سفت و سخت محدود نمیشد...
اینجاست که باید گفت روحانی مچکریم....
خوب سرویس منم راه افتاد :
قراره این هفته بگذارن روی 16 که نمیدونم مثل بچه آدم کار خواهد کرد یا مجبور بشم برگردونم به همین 9 . سرعت هم در حال حاضر از این قراره :
از سرور خارجه :
دیدم روی شهراده , ریستش کردم رفت روی پارس . اینم تست داخلی :
کلا قابل قبول بنظر میاد . جز اینکه در هیچ حالتی بالای 8 نمیشه سرعت . گمونم روی همین حوالی قفلش کردن .
سرعت دانلود شبانه هم مشابه گفته باقی دوستان از حدود 120 شروع و نزدیک هفت به حوالی 700 رسیده . در مجموع حدود 4 گیگ .
گیگا جان ایشالا ک همیشه سرعتت خوب باشه اینم سرعت همین الان من دیگه واقعا نمیدونم چ کار باید بکنم
شاید تصادفی باشه , ولی گویا این اواخر شهراد سرعت خارجه اش! بهتر از پارس شده برای همینم هست که ریت بالانری گرفته .
حالا شمام دوست من یه تست همین الان از سرور فرانکفورت یا لندن بزار ببینم واقعا وضعیتت چطوره
راستی برای دانلود شب حتما باید مودم خاموش روشن کنی یا اگه روشن باشه خودش مستقیم روی بازه رایگاه میره؟?
قاعدتا باید خودش ساعت رایگانو حساب کنه . دوره دیال آپ که نیست دیگه مودم خاموش و روشن کنیم.
یه چیزم بگم صبانت تنها نقطه مثبتش بنظر من سیستم بیلینگش بود . خیلی کامل و به دقیقه است. پارس رو نگاه کردم خیلی کلی و سردستیه .