دوستان با گواهی ثبت شرکت میشه 10 مگ گرفت؟
ماناماد بدون مدرک میده؟
Printable View
دوستان با گواهی ثبت شرکت میشه 10 مگ گرفت؟
ماناماد بدون مدرک میده؟
یعنی سرعت 5 مگ کمتره یا دانلود شبانه نداره ؟نقل قول:
فرشاد همه شرکتا اپلود رو حساب نمیکنن یا بعضی هاشون ؟ چه جوری باید بفهمم اپلود رو حساب میکنه یا نه ؟
idm من بعد دانلود دوشاخه كامپيوتر رو از برق نميكشه، چيكارش كنم؟نقل قول:
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت از امروز بهمون اعلام کردن دانلود شبانه حذف شده
نه خداییش؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رفیق تو که کرمانی اونجا شاید اوضاع فرق کنه
دادش اینجا اونجا نداره از ما هم فوقش تا 1 ماه دیگه برداشته میشه :n27:نقل قول:
اقا من پریشب 7 مهر توی ساعت رایگان دانلود کردم 3 گیگ حجمم پرید!(مسخره ها)
زنگ زدم گفت شمارتو گذاشتیم تو لیست حجمتو بت برمیگردونیم تا فردا
بنظر شما بر میگردونن؟
راستی؟:n13:نقل قول:
من کاملا با حرف شما موافقم:n16:نقل قول:
وجدانا راستشو بگيد شبانه حذف شده يا داريد شوخي ميكنيد:n30:
اره دیگه جوری که اساتید میگن اینجوریاس:n02:نقل قول:
شبانه ندارن دیگه؟عجب، چرا وقتی میری نت بگیری میگن شبانه رایگان داره بعد حالا همینجوری بدون اطلاع مشتری شبانه رو بر میدارن؟
بی دین تر از اینا هست؟
خب چیکار کنننقل قول:
تبلیغ کردن جرم نیست...:n06:
فرشاد خو اگه قانونی حذف بشه توی ibs میزنه که night نداره
دوستان يه زنگ بزنيد ماناماد ببينيد ميگه
اگر برداشته باشنش از امروز به بعد هر كي تمديد كرد بايد nofree بشهنقل قول:
فک کنم حق با شماست:n01:نقل قول:
راست میگه دوستان یه زنگی به ماناماد بزنید ما که دستمون بنده داریم یه سره مینویسیم:n02:
عالی شد! سرویس های 1 مگ ماهانه 20 گیگ و 2 مگ ماهانه 20 گیگ (همینطور 40 گیگشون اگه اشتباه نکنم، حذف شد و قابل تمدید نیست!!!:angry:
يكي از ماناماد بپرسه ببينيم چه خبره شبانه هم حذف شده؟
چه بد :n14:نقل قول:
فک کنم سراسری حذف بشه...:n14:نقل قول:
من هنوز یوزرم وارد پارتاک نشده. به نظرتون میتونم این نامحدود رو باز تمدید کنم یا اینم دیگه نمیشه تمدید کرد کلا؟ (اکسین)
هنوزم نمایندگیها به سرویس های نامحدود دسترسی دارن یا دسترسیشون قطع شده کلا؟
حتما دسترسی قطع میشه به گفته اساتید که اینجوری هست داداش خودت رو ناراحت نکن بالاخره پیش میاد دیگه...:n09:نقل قول:
به حساب قرار شده بود که اوضاع اینترنت روز به روز بهتر بشه. دقیقا عکسش داره اتفاق می افته. هر روز گرون تر و بی کیفیت تر و محدودتر. گندش بزنن.
مردم چیزی که لایقش هستن سرشون میاد. چیزی جز این نیست.نقل قول:
تدبیر وامید رو هم دیدیم.
یعنی خدایی نمیدونم تا کی میخوان مردم رو چهارپا فرض کنند و بهمون توهین کنند زنگ زدم پشتیبانی بعد از ده دقیقه که وصل شده به اپراتور صدای اپراتور هم که اینقدر ضعیفه که اصلا معلوم نیست چی میگه هی باید بگی بهش تا بلند صحبت کنه تازه بهشم برمیخوره ازش میپرسم دانلود شبانه 2 تا 6 یا 2 تا 7 میگه دانلود شبانه حذف شده میگم حذف شده میگه بله میگم پس چرا اعلام نمیکنند میگه چرا امروز به ما اعلام کردن:n04: میگم IQ به کاربر باید اعلام کنند نه به شما میگه میدم برسی کنند میگم چی رو برسی کنند میگه همین اعلام به مشترک ها رو میگم الان که حذف کردید رفت تازه میدی برسی کنند یعنی واقعا اپراتور که این باشه مخابرات یک مملکت که اینطور سرویس بده بایدم فاتحه اینترنت رو خوند از افغانستان هم زدیم جلو با این پیشرفت روزافزون
الان چک کردم این سرویس ها حذف شدن : 1 و 2 مگ 20 گیگ ! 5 و 10 مگ یک ماهه ! :weird:
این بود تدبیر و امید ! :n21: فرشاد لطفا یه پیگیری کن ببین توی اون خراب شده چه خبره ؟ :n04:
الان شبانه فعال هست یا نه ؟
اینایی که گفتی از تو کجا حذف شدن ؟ از پارتاک یا ibs ?نقل قول:
آخه اینم سواله ؟ IBS که نمیشه ازش سرویس تمدید کرد ! :n02:نقل قول:
بله درسته امروز پیش ما خبر دادند 10 تومان نرخ زده بالا:n14:نقل قول:
ما که چیزی به نام اینترنت شبانه و اینترنت رایگان تا حالا تو عمرمون استفاده نکردیم بیشتر از وایرلس استفاده میکنن پیش ما:8:
خو مونگول برا من که تو پارتاک 5 مگ و 10 مگ نمیاد .اینم جوابه که تو میدی ؟:n09:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
درسته که بعضی از جواب ها درست نیستند
ولی
ادب از واجبات این فروم است لطفا ادب را رعایت کنید...:4:
اينجا چه خبره؟هم 5و10مگو حذف كردن هم 20گيگا و هم شبانه ؟يعني وقت كوچ به لقمان فرارسيده؟:n13:
تازه شبانه رو درست كرده بودن ديگه چرا حذفش كردن؟
کسی قادر به پاسخگویی به سوالات شما نیست والا ما هم تو عایا عایا گفتم هستیم:24:نقل قول:
اون از اون کارمند مخابرات alimal اینم از تو بابا ولم کنید:n24:نقل قول:
يكي از ماناماد بپرسه ببينيم شبانه حذف شده يا نه؟:n13:
اگر حذف شده كه ديگه آماده كوچ كردن به لقمان بشيم
5و10 1ماهه كه توسيترا هست يعني فقط برا پارتاك حذف شدن؟
ولي 20گيگ ها حذف شدند
هه این از وضعیت اینترنت
اینم از شبکه ی 3 توی ماهواره بدر !!
از وقتی بازیهای آسیایی شروع شده شبکه 3 از صبح که پخش بازیها شروع میشه قطع میشه،شب وصل میشه و هیچ کاریشم نمیشه کرد. هر روز همینطوریه
الانم تا قبل از بازی بارسا وصل بود، بازی که شروع شد بازم قطعش کردن نامردا !