البته به نظرم یارو اشتباه گفته
Printable View
البته به نظرم یارو اشتباه گفته
اشتباه کرده با حساب کتاب جدید صبانت شما با داشتن 3 گیگ حجم روزانه حداکثر می تونید 7 گیگ شبانه با سرعت بالا دریافت کنید بعد از اون روی 128 قفل میشهنقل قول:
سیاست قبلی صبانت دو برابر حجم روزانه بوده حالا شده 2.33 برابر حجم روزانه
خب یک نکته ...نقل قول:
اگر قفل نشد چی ؟
منظورم اینه که اگر قفل نشد یا خلاصه قفل شد ... از حجم چیزی کم نمیشه بابت دانلود بیشتر از مثلا 7 گیگ ؟
اگه همچین شانسی بیارید نه از حجم روزانه کم نمیکنهنقل قول:
چند سال پیش که صبانت داشتم سرعتم سر ساعت 2 به 8 کیلوبایت محدود می شد و پینگ سر به فلک میکشید و در کل می شد نیم گیگ دانلود کرد اما از حجم روزانه کم نمی شد
این سرویس جشنواره رو گرفتم پیر شدم تا تخلیه زدن برام یک هفته هست یکسره دارم زنگ میزنم برا تخلیه هر روز یه بهانه میارن اخرش هم با 195 مشکل حل شد این حروم خورا رو باید همون اول شکایت کرد تا کاری رو پیش ببرن .
+
سرویس جشنواره بعد از مصرف 70 درصد روزانه محدود میشید در شب نگیرید اینو که فقظ ضرره ما که رفتیم بعد 3 سال
خوب اینکه از اول مشخص بوده که بعد از مصرف 70 درصد از حجم روزانه محدود میشید اگر اینجور نبود که طرف 30 تومن میداد یکساله 30 گیگ میگرفت و با سرعت محدود نشده شبی 15_20گیگ دانلود میکرد! شما جایی رو سراغ دارید که محدود نکنند! بعضی شرکتها مانند اسیاتک بصورت سرعتی محدود میکنند یعنی یر ساعت شبانه سرعت یکسوم تا یکچهارم کم میشه بعضی مانند صبانت حجمی محدود میکنند یعنی تا یک میزان مشخص بدون محدودیت با سرعت روز دانلود داری و پس از اون به سرعت اسمی محدود میکنند. ولی هیچ شرکتی وجود نداره که شبانه با سرعت روزانه و مجانی و بدون محدودیت سرویس بده. من مدل صبانت رو بیشتر میپسندم چون برای افرادیکه دانلود متعادل دارند شب هم میتوانند کیفیت روز رو داشته باشند. به همین شرایط هم سرویس های جشنواره صبا حدودا هر گیگ ششصد تومن می افته تصور نمیکنم جایی ارزانتر از این باشه. شما مثلا شصت گیگ رو که یکساله بگیرید میشه ماهی پنج گیگ که 3/5گیگ هم میتوانید شبانه با سرعت روز دانلود کنید که 8/5 گیگ در ماه دارید با پنج هزار تومن.تازه اگه اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.نقل قول:
نه مشکل شبانه نبود اونو برا این گفتم که دوستان پرسیدن چجوریه داستانش . مشکل من چیز دیگه ای بود که مجبور به تخلیه شدم . شبانه هم حق با شماس سرویسهایی که دو برابر حجم روزانه رو برا شبانه میدن عالین ذر این شرکت . بوده بعد از این که دوبرابر هم دانلود کردم باز هم سرعت باز بودهنقل قول:
درستهنقل قول:
اینجوری که بعضی دوستان میگن بعد از محدودیت هم به حدود 100 کیلوبایت برسه که زیاد هم بد نیست هنوز هم میشه با چنین سرعتی سر کرد.
اون اسیا تک با این قیمت گرونش شبانش سرعتش همیشه برام 90-110 بود (سرویس 1 مگ )
----------------
امروز جشنواره ثبت نام کردم - ببینم کی وصل میشه
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه بسته 9 روز 15 گیگ خریدم حالا توی خرید الکترونیکی حدف شده خواستم ببینم برای همه حذف شده یا چون من اینو گرفتم حذف شده ممنون می شم یه چک کنید.
یک بار مصرفه یعنی?نقل قول:
راستش من 2 بار گرفتم می خواستم ببینم می شه 2 تاش رو باهم شارژ کرد یا نه یکی اعمال شد اون یکی توی رزرو هست و تا زمان این تموم نشه اون یکی اعمال نمی شه یعنی حتما 9 روز باید بگذره که یه جدید بشه زد روش البته بده که اینجوریه چون اگه می شد من هر 3 روز 15 گیگ شارژ می کردم و واقعا هم به صرفه بود واسمنقل قول:
پس اگه اولی تموم شد چک کن خبر بدهنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
الان چک کردم گویا حذف شدهنقل قول:
ای بابا پس کلا حذف شده!!! حیف شد چون چیز خیلی خوبی بودنقل قول:
بله مهلتش تا چند روز پیش بودنقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون.می شه بفرمایید اینو کجا اعلام کرده بودن و آیا برای جشنواره خاصی بوده؟نقل قول:
صبانت چرا قیمت های جدید رو نمیزاره؟
خواهش میکنم . خیر برای جشنواره خاصی نبود.نقل قول:
خبرهای سایت tehransabanet.ir و همچنین کانال تلگرام صبانت رو دنبال کنید .:n12:
خب دوستان نت من هم وصل شد
البته چون خط نویز داره روی حدود 5.5 مگ هست الان
اینم تست پینگ و تک کانکشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صبانت امکان رزرو سرویس برای بعد از اتمام سرویس فعلی وجود دارد یا نه؟ صبانت هم باشگاه مشتریان دارد یا نه؟
بلینقل قول:
خیر
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان تو قسمت ریز مصرف اونجایی که ترافیک مصرف شده و محاسبه شده رو نشون میده
چه جوری باید فهمید مثلا دیشب حجمی که دانلود کردیم چقدرش رو تو تایم رایگان محاسبه کرده ؟
چون الان من که نگاه میکنم دیشب مثلا 1.7 گیگ دانلود کردم - مصرف روزانه هم روز قبلش داشتم - کلا مصرف اون دوره اخرم رو زده 2500 مگ - ( یعنی اینجوری که اینجا زده تو قسمت محاسبه شده کل ترافیک رایگان دیشب رو حجم حساب کرده ! ) ولی تو قسمت باقی مانده حجم که نگاه میکنم اون 1.7 که دیشب دانلود کردم رو انگار رایگان حساب کرده چون اگه نه حجم باقیماندم خیلی کمتر میشد ! یعنی قسمت ریز مصرفشون باگ داره و رایگان ها رو هم حجم نشون میده ؟
---
دوستان انگار باگ خودشون بود - مودم رو خاموش روشن کردم مجموع مصرف شده همون 2500 شد ، مجموع محاسبه شده 691 شد :n01:
------------------------------------------------------
سرعت و پینگ هم بد شده از دیروز ! دو روز پیش پینگ 8.8.8.8 گذاشتم 80 بوده الان شده 260 !!! جریان چیه ؟
سلام
من بازم صبانت ثبت نام کردم و 10 روز نشده تخلیه کردم
پشتیبانیه فوق العاده بی سواد و بی حال و خنده دار و بی ادب ( اکثرشون)
کیفیته خدمات به درد نخور
کرج-----مرکز رشیدی
شاید شهر به شهر یا مرکز به مرکز کیفیت تفاوت بکنه که البته این در مورد همه شرکت ها میتونه صدق بکنه. یه طرح جشنواره گرفتم که در عرض هفت ماه حجمش تمام کردم الان هم دوباره سه روز پیش طرح جشنواره 60 گیگ 60 تومن رو فعال کردم و همواره هم از سرعت و کیفیت راضی بودم خصوصا با این قیمت. تو تایم روز و شبانه سرعت حدودا یکی هست چیزی بنام قطعی هم تو این هشت ماه ندیدم. اما در مورد پشتیبانی اول مگه قراره 24 ساعت آدم نیاز به اینها داشته باشه که اینقدر تعیین کننده باشند که انتخاب سرویس هم اثر بگذارند!اساسا من نمی دانم چه کاری قراره از پشتیبانی بر بیاد مگر خط رو بالا یا پایینتر ببنده یا نویز رو چک بکنه!نقل قول:
اینهم تایم رایگان
سلام
دپستان وضعیت شبانش چطوره ؟؟؟
نام سرویس : سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 102 گيگ (ماهيانه 1 گیگ به همراه 6 شارژ 15 گیگ هدیه یکماهه) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
حجم سرویس : 12GB
زمان سرویس : 1 سال
وضعیت استفاده شبانه : از ساعت 4 بامداد تا 10 صبح امکان استفاده از سرویس بصورت رایگان
هدیه : ندارد
قیمت سرویس : 637,835 ریال
9% مالیات بر ارزش افزوده به قیمت سرویس اضافه می شود.
قیمت نهایی سرویس : 695,240 ریال
شماره مجوز سرویس : داراي تاييديه شماره 102/51049 مورخ 95/02/31 به مدت سه ماه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي
شرایط خاص سرویس :نامحدود ترکیبی : اینگونه سرویس ها از دو بخش محدود و نامحدود تشکیل گردیده اند که بخش محدود دارای میزان حجم مشخصی بوده و مشترک می تواند در بازه مشخص شده (10 صبح الی 4 بامداد ) اقدام به بهره برداری از سرویس خود بصورت حجمی نماید که مصرف ترافیک در این بازه بصورت upload رایگان در نظر گرفته می شود و مجموع محاسبه شده ملاک میزان ترافیک مصرفی مشترک می باشد . بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد. شایان ذکر است در صورت اتمام حجم روزانه امکان بهره برداری از بخش نامحدود میسر نمی باشد . با توجه به اینکه زمان سرویس بصورت یکپارچه (flat) ارائه و حجم سرویس بصورت ماهیانه اعطاء می گردد در صورت عدم استفاده کل یا بخشی ازحجم ماهیانه ، این حجم سوخت نشده و قابل استفاده در دوره بعد می باشد .
خب با این حساب اینجور که میگن اگه بعد از اون 70 درصد حجم, سرعت به 1024 کیلوبایت اسمی پایین میاد ؟ یعنی سرعت دانلودش 128 کیلوبایت میشه؟
من تازه این جشنواره 102 گیگ رو گرفتم ، فعلا که سرعت شبانه مثل روزانه هست و محدود نشدم که چک کنمنقل قول:
ولی دوستانی که داشتن مثل اینکه رو همون 100-120 کیلوبایت ( 1024 کیلوبیت ) محدود میشه که به نظرم خیلی خوبه
شبی چند گیگ میگیرن ؟؟
فکر کنم بعد محدود شدن بین شبی 2-2.5 گیگنقل قول:
تقریبا کمهنقل قول:
من الان مخابرات دارم شبی 5 گیگ حدودا میگیرم
سلام دوستان
چندتا سوال دارم از خدمتتون:
1- توی این سرویس های جشنواره بعد از اینکه مثلا از 12 مگ به 1 مگ محدود شدیم میشه با این سرعت از 4 تا 10 صبح یکسره دانلود کرد؟
2- سرعت آپلود سرویس 12 مگ و سرویس 1 مگ چقدره؟ آپلود رایگانه؟
3- چرا این سرویس 102 گیگ دیگه داخل سایت نیست؟
1- بلهنقل قول:
2- سرعت آپلود تقریبا همه سرویسهای ای دی اس ال 512 کیلوبیت است که بعضا روی 1 مگابیت هم میبندند و در همه شرکتها رایگان است.
3- سرویس 102 گیگ صبحانت از اول در لیست سرویسها نبود (احتمالا چون فقط برای مشترکین جدید است) ولی در صفحه اول هست و از طریق لینک زیر هم قابل ثبت نام است:
در موقع ثبت نام هم نمایندگانی را انتخاب کنید که فقط 5000 تومان هزینه رانژه میگیرند و 15000 تومان هزینه نصب اجباری نمیگیرند.
در توضیح پست قبلی بگم که این سرویس جدید جشنواره رو که گرفتم در تایم رایگان شبانه فقط روز اول محدودیت شبانه اعمال نشده بود از روز دوم دیدم سرعت شب به حدود 120 رسیده در پنل کاربریم رفتم دیدم زده اعمال محدودیت بخاطر عدم رعایت مصرف منصفانه! حالا کل مصرف شبانه من تو این سه روز حدود پانصد مگ بود روزانه هم حدود چهارصد مگ. زنگ زدم پشتیبانی اولش میگه چون روز کمتر مصرف کردی اعمال شده بعد که بهش میگم من 60 گیگ سالانه دارم هفتاد درصدش یعنی 42 گیگ حتی ماهانه هم حساب بشه پنج گیگ دارم که هفتاد درصدش میشه 3/5 گیگ من تنها پانصد مگ شبانه مصرف داشتم نهایت میگه سیاست جدید تهران همینه قبلا اینطور نبود الان کلا شبانه حدود صد کیلو بایت هست!! هر روز یه حقه بازی و بامبولی سر مردم میارند علنا در قرارداد یه چیز مینویسند و کار دیگری میکنندنقل قول:
در محدود کردن حجم سالانه یا ماهانه را در نظر نمیگیرند، حجم مصرفی در روز قبل را در نظر میگیرند و تا 2.33 برابر آن در ساعات رایگان سرعتتان محدود نمیشود، مثلا اگر روز قبل 100 مگابایت مصرف کرده اید در ساعات رایگان تا 233 مگابایت محدودیت سرعت ندارید و بعد از آن سرعتتان محدود میشود.نقل قول:
من سه روزه گرفتم - تقریبا شبی هم 1.5 گیگ دانلود کردم - هنوز محدود نشده !نقل قول:
---------------------------------------
دوستان صبانت هر 24 ساعت یه بار ای پی رو عوض میکنه ؟ تو پنل که نگاه میکنم همیشه سر 24 ساعت ها قطع شده و بلافاصله وصل شده !
جالبه برا من ایپی که با 89 شروع میشه سرعت و پینگش خیلی خیلی بهتره !
خب اینجوری اصلا معنی نمیده یعنی از همون روز اول هم ممکنه محدود بشی من نمیدونم پانصد مگ در سه روز کجاش مصرف غیر منصفانه است! وقتی من پنج گیگ در ماه دارم طبق گفته خودشان باید 3/5 گیگ رو شبانه بتونم دانلود بکنم بعد محدود بشم شرکتهای دیگه اینجوری حساب میکنند نه روزانه . ضمنا شما آگه صد مگ همون روز روزانه مصرف بکنی در شب هفتاد مگ میتونی بدون محدود شدن دانلود بکنی نه 233 مگ. این ضریب 2/33 رو شما از کجا آوردید! خودشان میگن هفتاد درصد.نقل قول:
70 درصد از کل حجم مصرفی یعنی اگر شما 100 مگابایت در ساعات غیر رایگان استفاده کنید و 233 مگابایت در ساعات رایگان، کل مصرفتان 333 مگابایت میشود که 233 تقسیم بر 333 مگابایت میشود 70 درصد.نقل قول:
احتمال هم دارد که براساس حجم کل استفاده شده در دوره یکماهه فعلی حساب کنند، هر وقت نسبت حجم استفاده شده در تایم رایگان به حجم کل استفاده شده بیشتر از 70 درصد شد سرعت را کاهش دهند و هر وقت این نسبت کمتر از 70 درصد شد سرعت را افزایش دهند.
24 ساعت خیلی خوبه عالیه کلا قطعی تو کارش نیست برای من تایم مشخصی نداره هر موقع عشقش بکشه قطع و وصل میشهنقل قول:
اگه ip static بخری فک کنم دیه قطعی عوض کردن ای پی نداری
درضمن ایپی 89 یا 5 اصلا بدرد نمیخوره پینگ روشون هم هیچ فرقی نداره gatewayیکیه 188 خوبه ک هم سرعت توش زیاده هم قندشکن روش کار میکنه:n02:
نه برای من دقیقا سر هر 24 ساعت یه بار عوض میشه !نقل قول:
--------------------------------
جالبه برای من برعکسه ! ایپی 188 دیروز شده بود پینگ 8.8.8.8 رفته بود رو 260 سایت ها هم بعضی وقتا باید رفرش میکردم تا باز میشدن ! امروز با 89 شروع میشه پینگ رفته رو 100 سایت ها هم عالی باز میشن !