هر چی هست از این پارس افلاینه بهترهنقل قول:
اخه همش یه گیگ
Printable View
هر چی هست از این پارس افلاینه بهترهنقل قول:
اخه همش یه گیگ
موافقم .......نقل قول:
آخه چه فکری با خودشون کردن حالا هی بگید پار آنلاین خوبه .....
بابامن شاتل داشتم. اون موقعی که سرعت روز شاتل 64بود پارس آنلاین تا 180 میرفت. شبانه هم پارس بهتره. پارس که دمش گرم پارسال 13روز عید دانلود رایگان بود.نقل قول:
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
خب نوشته هدیه ی اعیاد دیگه! الان عید 90هست؟نقل قول:
هر کی از پارس انلاین ناراحته بره شرکتشو عوض کنه/بهترین سرعتو داره میده دیگه انتظار ندارین که صبحا هم بره براتون نون بگیره!:31:
خوب ترفند رو از ساعت چند شروع کنیم ؟ :5::5:نقل قول:
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
ای بابا ، عجب حوصله ای داری !!! اگه از من 10 گیگ هم کم کنن ، حال اینکه صبح پاشم ، مودم رو خاموش کنم رو ندارم :8:نقل قول:
مودم رو بذارین رو حالت بریدج و با برنامه auto power-on & shut down ساعت 6.55 کامپیوتر رو خاموش کنین ، خودش قط میشه
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
واسه دانشگامهنقل قول:
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
کو سرعت ؟ پهنای باند زیاد میده ، اونم فقط روزا که حجمتون زود تموم شه !!! :18:نقل قول:
مهمترین نکته تو سرعت پینگ هستش که مال مخابرات از همه کمتره ، پس مخابرات بهترین سرویس رو میده :13:
در صورتی پینگ پایین خوبه که سرعتم خوب باشه/یکی از دوستان از مخابرات گرفته ولی سرعتش از 15 بالاتر نمیره زنگ زده پشتیبانی میگه برو خداتو شکر کن/ضعیف ترین پشتیبانی رو مخابرات داره/پشت تلفن طرف میخاد بزنه تو صورتت
دوستم از مخابرات سرویس گرفته هر گیگ 2500 تومان و سرعتش همیشه 200 کیلوبایت و بالاتره ولی عیبش اینه که شبانه رایگان نداره.
نمیدونم بالابودن سرعتش مال خلوت بودن مخابرات منطقس یا برای همه اینجوریه.
البته شواهد نشون میده که شب اول سال جدید میشه از همون 12:30 به بعد دانلود کرد
اگه یادتون باشه یه بار هم ساعت تغییر کرد ولی شب اول همون ساعت قبلی بود که از شب بعد درست شد
سلام دوستان من یوزر پسوردمو برای تنظیمات مودم ادمین می زنم اما وارد نمیشه چه کار کنم؟چطوری پسوردو خودم پیدا کنم؟
مودم را ریست کن(با یه سوزن از پشت)نقل قول:
نوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از وارد کردن یوزر و پسورد مطمئنی که تنظیمات جدید رو ذخیره میکنی؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
من یوزر پسورد رو برای تنظیمات ادمین میزنم نمیاد چه کار کنم
من تنظیمات جدید به مودم نمی دهم اصلا بلد نیستم
می خواهم وارد تنظیمات بشم نمیشه یا یوزر پسورد ادمین نمیدونم چرا
نقل قول:
حتما باید روی بریدج باشه ؟
توی خود مودم ست کرده باشم نمیشه سیستم رو خاموش کرد؟
سیستم که خاموش بشه مودم روشن میمونه. از حجم که کم نمیشه؟
نمیشه کاری کرد که مودم رو هم خاموش کنه ؟ :31:
دیگه قیق نمیدن؟ دو برابر قیق رو کی میدن به منی که تازه پار س انلاینی شدم.؟
نقل قول:
مودم رو ریست کن .بکن تو سوراخ کوچیک پشتش با سوزنی یا ... :31:
بعد بزن.اگر نشد سیستم رو ریست کن میاد.
یا فکر کن بببین یادت میاد یا نه
اگه یادت نیومد بای مودمو د ریستش کنی
چون این بحث میتونه شامل همه ی شرکتهای دیگه هم بشه و مختص پارس آنلاین نیست من توی یک تاپیک جداگانه جواب شما و سایر دوستانی که این مشکلو دارن رو دادم امیدوارم مشکلتون با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حل بشه.نقل قول:
یوزرنیم و پسورد پیشفرض مودمهای ADSL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته من دو تا مودم دارم پشت هر دو مشخصاتش رو داده.
اگر نباشه هم توی دفترچه ـش نوشته.
کسی میدونه؟نقل قول:
حتما باید روی بریدج باشه ؟
توی خود مودم ست کرده باشم نمیشه سیستم رو خاموش کرد؟
سیستم که خاموش بشه مودم روشن میمونه. از حجم که کم نمیشه؟
نمیشه کاری کرد که مودم رو هم خاموش کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه قیق نمیدن؟ دو برابر قیق رو کی میدن به منی که تازه پار س انلاینی شدم.؟
شما منبع حرفتون دقیقا کجاست ؟ میدونستید اکثر ISP پهنای باندشون برای روزانه کاملا مناسبه و شبانه داغون ؟ جوری صحبت میکنید که انگار از این اوضاع خبر نداریدنقل قول:
شما و یا چندین نفره دیگه سرعتتون مناسبه دلیل نمیشه سرعت بقیه هم مناسب باشه . اگه حرفم رو باور نداری میتونی یک نظرسنجی بزنی ببینی چند درصد از افراد از سرعت شبانه پارس آنلاین راضی هستن .
یک چیز رو هم مطمعن باش اگه وضعیت اینترنت ایران به این داغونی نبود و یا برای برای قطع رانژه نزدیک 2-3 هفته طول نمیدادن , امثال من یک لحظه هم روی این شرکت وقتشونو تلف نمیکردن میرفتن با ISP هایی که به قول شما صبحانه سرو میکنه
دوستان من 1 ساعت پیش 3 ماهه تمدید کردم . چقدر طول میکشه تا 15 روز رو اضافه کنند ؟
عزیز از اکثر شرکتا سروییس گرفتم/هیچکدوم به خوبیه پارس نبودن/مخابرات که به کل تعطیله/برا بنده هم شب هم روز رو یه سرعت هستش/ چرا اینو به خودتون نمیگین که اگه برا شما بده دلیل بر بد بودن سرعت بقیه نمیشهنقل قول:
اگرم برا کسی بد باشه بر میگرده به منطقه مخابراتی نه شرکت/در نتیجه بازم مشکل بر میگرده به مخابرات
نوشته اعیاد . ولی اون 90 که نوشته مربوط به تاریخ شارژ شدنه که اسفند ماه 90 هستش . ولی عیدی برای سال 91 هستش :31:نقل قول:
سلام,
از همه دوستانی که از پارس سرویس دارن خواهش می کنم نظر بدن.
ممنونم.
• آیا شما از سرعت پارس راضی هستید؟*
• 1: * از سرعت روزانه آره, اما سرعت شبانه نه.*
• 2: *از سرعت روزانه و شبانه, از هر2 راضی هستم.*
• 3: از هیچ کدام راضی نیستم.*
• 4: *روزا تغریباً خوبه, اما شبا داغونه.*
• 5:*روزا خیلی خوبه, شبا هم تغریباً خوبه.*
من خودم اولین نظر رو می دم.
*5*
دوستان لطفاً نظر بدین.
برای هیچکس هم شب و هم روز سرعت یکی نیستنقل قول:
آفا شما اصلا حجم دزدیتو پس گرفتی اینقدر پارس پارس میکنی؟
یکی هم دست رحمت روی سر ما بکشه ! :27:نقل قول:
بله من حجم دزدیمو گرفتم/شما هم که در بکار بردن کلمات دقت بیشتری داشته باشنقل قول:
واقعا مزخرف مزخرف مزخرفه سرعتها در 24 ساعت پر از نوسان هست ساعات رايگان كه فاجعه است واقعا متاسفم
خوب شما که خودت توضیح دادی , شما شانس آوردی منطقه مخابراتیت مناسب بوده و وضعیتت بهترهنقل قول:
در آخر حرفمم گفتم که وضعیت اینترنت ایران داغونه و اگر فرض کنیم 30% سرعتشون خوبه بقیه سرعت مناسبی ندارن
پس شما و دیگرانی که گفتی من این موضوع رو بگم بهشون در این 30% جا میگیرید
ولی خود شما این حرفی که زدی رو قبول داری ؟ یعنی شما میگی این همه مشکلی که کاربرا دارن به منطقه مخابراتی برمیگرده ؟ اگه اینطوره که فکر کنم دیگه تلفنم نمیشه زد
نقل قول:
اگرم برا کسی بد باشه بر میگرده به منطقه مخابراتی نه شرکت
عزیز دل چه ربطی داشت به تلفن زدن آخه!نقل قول:
خیلی ربط داره به مخابرات/به شلوغی منطقه/دور یا نزدیک بودن به مخابرات/ برای مثال یکی از دوستان بنده خونشون دیوار به دیوار مخابرات هستش و سرعت دانلود تا 500 هم میره!
مشکل ما ایرانیا ناشکر بودنمونه/چیزی نمونده تا اینم ازمون بگیرن اونوقت قدرشو میفهمیم
نقل قول:
سرعت ها برای من مثل قبل هست
شب ها از 1 تا 6 کم میشه ولی 6 تا 7 و 12:30 تا 1 شب خیلی خوبه و مابقی روز هم به نسبت مشکلی نیست و سرعت خوبه
بله ، حتما باید روی بریدج باشه ، وقتی رو حالت بریدج باشه ، وقتی تو ویندوز کانکت میشین ، مودم به آی ای پی وصل میشه و وفتی سیستم خاموش شه ، این ارتباط هم قط میشه . پس به راحتی میشه زمان وصل شدن و قطع شدن رو کنترک کرد .نقل قول:
ولی در حالت اتوماتیک ، مودم مستقیما خودش به آی اس پی وصل میشه ، فقط تنها در حالتی قط میشه که به مدت زیادی باشه که از اینترنت استفاده نکردین ( که تو تنظیمات مودم میتونین اون مدت رو تغییر بدین ) . که معمولا درست کار نمیکنه ، ( مثلا من گذاشته بودم رو 5 دقیقه ولی 1 ساعت بعد که از اینترنت استفاده نمیشد، ارتباط رو قطع میکرد )
مودم رو واسه چی خاموش میکنین آخه ؟!!! همین قطع شدن ارتباط کافیه دیگه، قطع شدن ارتباط ربطی به روشن یا خاموش بودن مودم نداره .
از همین الان باید واستون گیگ های اضافی رو بدن ، با نمایندگی تماس بگیرین ببینین چی میگن .
من دارم حقیقتو میگم وگرنه شرکت پارس انلاین برا بابام که نیست
فقط ناشکری نکنین
نقل قول:
قبلنا سرویس من حالت 4 بود ، یعنی خیلی داغون ولی تازگیا شدم حالت 5 !!
قبلنا سرعت شبانه ام با آی دی ام همیشه 60 و کمتر بود، ولی تازگیا شده 100 !!!
مشکل شبانه من اینه که وبگردی عملا تعطیل میشه ( به خاطر پینگ بالا ) ، یعنی آدم حوصلش نمیگیره به خاطر یه پیج کلی صبر کنه ، و میذارمش واسه روزا
یعنی اینقدر وضع خرابه که شاید تلفن هم خراب شهنقل قول:
من همه این مسائلی که درباره مخابرات گفتی رو قبول دارم اما اینا وقتی صدق میکنه که ما همونقدر که پول میدیم همونقدر هم سرویس بگیریم . شما شبانه زنگ بزن بگو سرعتم کمه . بهت میگن قانون جدید پارس اینه که 75% سرویس الانت باید سرعت داشته باشی . اینو هم مخابرات وضع کرده ؟
ناشکری بودن هم درسته اما نه برای چیزی هایی که نمیصرفه . همین وضعیت دوست شما هم بده ( گرچه خوب به نظر میرسه ) چون همونقدر که پول دادی باید امکانات داشته باشی نه بیشتر نه کمتر .
داداشه من من که نگفتم پارس انلاین اما زاده هست که!اگه با دقت حرفامو میخوندی متوجه میشدی که همه مشکلات از ispنیست/شبا سرعت کم نمیشه شما داری سرعت واقعیه سرویستو میگیری اونم سیاست خودشونه بخاطر رایگان بودن/ قانونا اینه که سرویس شما تقسیم بر هشت بشه و حاصل، سرعت شما میشه/ ولی پارس انلاین میاد مثلا 256 رو دو مگابایت میبنده که وقتی تقسیم بر هشت شد سرعت خوبی داشته باشینقل قول:
ولی در کل تو دزد بودن شرکتا شکی نی
یعنی این پینگ من حقیقته؟
همیشه رو 585 بود
دوستان لطفا انقدر سر پارس و غیره دعوا نکنن.
هممون میدونیم همشون دزدن و آخرین چیزی که بهش فکر میکنن حل مشکل مشترکینه.
عزیز دیگه فکر کنم با دقت تر از من کسی حرفاتو نخوند . درسته همه مشکلات از isp نیست اما وقتی این درسته که سرعت واقعی باشه .نقل قول:
من به این نتیجه رسیدم که بیخیال شیم چون طرزه فکرمون فرق میکنه . شما هم به همه چی خوشبینانه نگاه میکنی برادر
هر جور راحتی/به همه چی بدبینانه نگاه کردیم که وضعمون اینه/یا علینقل قول:
این پینگ با سرور داخل کشوره (تهران). اونی که شما میگین باید مال خارج کشور باشه.نقل قول:
داستان شکر و ناشکری بعضیها مارو یاد این حکایت پادشاه و مردم انداخت:
کد:http://parsoffline.blogfa.com/
4 ولی از خدمات اصلا راضی نیستم مثل همین گیگ هدیه عید و تولد 22 بهمن و غیره ..........نقل قول: