گرجی جان وضعت خوبه ها!:n02:
سه تا فرستنده در دسترس داری که ضعیف ترینش از بهترین تنظیم من قوی تره:n02:
من به یک فرستنده بیشتر دسترسی ندارم.
Printable View
گرجی جان وضعت خوبه ها!:n02:
سه تا فرستنده در دسترس داری که ضعیف ترینش از بهترین تنظیم من قوی تره:n02:
من به یک فرستنده بیشتر دسترسی ندارم.
:دی همون که می گی که با مودم ارائه می شه رو دارم ... منظورم همون خرید گیگ اضافه بود تمدید که با این اوضاعی که داره نمی کنم یک سال تموم شد می رم سمت وایمکس ایرانسل :دینقل قول:
[QUOTE=pcgamer;7727602].... با این اوضاعی که داره نمی کنم یک سال تموم شد می رم سمت وایمکس ایرانسل :دی[/QUOTE
درسته مبین نت مشکلات زیادی داره ولی اگه با توجه به همه پارامترهایی که استفاده از اینترنت داره به موضوع نگاه کنیم به نظرم هنوز تو ایران بعد از ADSL، مبین نت بهتر و بصرفه تره. و حداقل از نظر تعرفه ها از ایرانسل بهتره.
این مبین نت کی میخواد تعرفه هاش رو برای تابستان عوض کنه این تعرفه های الانش که هر کدوم یه مشکلی دارن و هیچ کدوم به صرفه نیستن :n15::n15:
سلام
با پشتیبانی تماس گرفتم چرا اهواز توی انتی دهی مشکل داره
یارو گفت نزدیک به 1میلیون مودم توی اهواز وجود داره ما همش 3 دکل توی اهواز نصب شده ولی جوابگو نیست:n04:
گفتم حالا باید چیکار کرد با این مشکل
گفت نصب دکل جدید 1سال طول میکشه حالا باید یه طور مبین نت کنار بیایی
بگو اخه لامصب مبین نت باید فکر امروز را می کردی :n28:
3 دکل؟؟ بغید می دونم اینطور باشه اگه به نقشه انتن دهی مبین نت تو شهر اهواز نگاه کنی میشه گفته دکل ها بیشتر از اینها هستند. مودم من الان معمولا 3 تا فرستنده رو تو منطقمون پیدا می کنه(هرچند ممکنه هرسه تاشون مربوط به یه دکل باشن)نقل قول:
در ضمن مبین نت دکل های غیرفعال زیادی تو اهواز داره که فقط کافی فعالشون کنه و احتیاجی به نصب دکل جدید نداره. نمونه اش دکل شهرک نفت.
این حرف های هم با حرف های نماینده دفتر مرکزی مبین نت که اینجا پست میزاره یکی نیست و به نظرم حرف ایشون قابل قبول تره تا پشتیبانی مبین نت.
ایشون یا مزاح کردن یا چرند گفتن. کل کاربران مبین نت فکر نکنم به 1 میلیون برسه. تازه این رقم با جمعیت اهواز همخوانی نداره.نقل قول:
ایرانسل هم گرون کرد، دیگه فکر نکنم تفاوت چندانی داشته باشن.نقل قول:
یه بار از یکی که بهش می خورد اهل فن باشه شنیدم که مبین نت از دکل های همراه اول برای پوشش دهی استفاده می کنه. به این شکل که فرستنده های خودشو روی این دکل ها سوار می کنه. با توجه به این که شهرداری ها معمولا خیلی برای اپراتورها سخت مجوز می دن، این حرکت به نظر منطقی میاد. اگه فرض بگیریم این دوستمون درست گفته باشه، نتیجه می گیریم که اون پشتیبان محترم چرت فرموده اند!!!نقل قول:
شاد باشی :n06:
چند وقت پیش یه خبر اومده بود که مبین نت در حال ضرردهی هست، چون باید به 4 میلیون مشترک میرسید اما الان تنها 500 هزارتا مشترک داره، اونوقت چطور میتونه تنها یک میلیون مشترک تو اهواز داشته باشه؟نقل قول:
درست فرمودن، از دکل های همراه اول استفاده میشه، ولی دکل های مستقل هم وجود داره. دو دکلی که نزدیک ما هست، یکی مهمون همراه اوله، یکی دیگه مستقله.نقل قول:
من بیشتر دکل های فعال مبین زرت رو از نزدیک دیدم حداقل 6 تا رو دیدم اونوقت چطور 3 تا داره ؟ حرف مفت زده همونطور که گفتم 80 درصد اهواز تحت پوشش هست ولی بعضی از دکل ها چند ساله که خاموش هستند و نیازی به نصب دکل نیست تمام این ها رو از نزدیک دیدم فکر نکنی از خودم گفتم الان هم مبین نت داره یکی از دکل ها رو روشن میکنه که فکر میکنه قسمت پر مصرف تری رو تحت پوشش قرار میده در عوض یه دکل بیخودی که نزدیکش هست رو خاموش میکنه برا همینه این هفته انتن دهی بعضی ها بهتر شده و برای بعضی ها بدترنقل قول:
لطفا مدیران این پست من رو پاک کنند تکراری هست
دوستان من مبین نتم فقط یا قطع است از 3 چراغ سیگنال مودم فقط یکیشون روشن میشه 2روزی است این طور شده بعد از همون روزی ک 24ساعتی قطع شده بود
پشتیبانی فقط بلده چرت وپد تحویل مردم بده:n19:
حالا من باید چیکار کنم
طرحم 7روز دیگه تموم میشه 5گیگ حجم دارم :n28:
مبین نت هم ریده کسی جوابگو نیست:n27:
اصلا مدیریت خوبی نداره:n03:
[QUOTE=arash59b;7727627]من 2-3 ماه پیش که تعرفه هارو مقایسه کردم ایرانسل خیلی خیلی ارزون تر بود الان نمی دونم گرون شده شما این حرف رو می زنی!؟ مبین نت گیگی 6 تا 12 تومنه ولی ایرانسل همه طرح هاش 5 تومن بود اگه هم مثلا چند گیگ با هم سفارش بدی تخفیف می ده ولی مبین نت این خبرا نیستنقل قول:
مودم رو ریست کن شاید بهتر بشهنقل قول:
میدون شوش
محل کار یکی از دوستان
نوع سرویس:1 مگ 8تا8.
با این قیمت های مبین و با توجه به نا محدود بودنش سرعتش راضی کنندست .فقط به جای 8تا8, 9صبح تا 10 شب بود بهتر بود(برای خانگی):n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان خوزستان با ضریب نفوذ 70% تا پایان سال 91 تعداد 80531 یوزر داشته استنقل قول:
واقعا بی انصافیه در حق این استان! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استانی که انقدر مشترک داره مبین نت نباید انقدر بی فکر باشه....
قیمت هاش که بالا هست. ترافیک کم هست. کیفیتم افتضاح... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بدرد وبگردی میخوره و هیچ
من خودم مشترک مبین نت قم هستم. با این وضع که بخواد پیش بره میندازمش یه گوشه خاک بخوره!! تا یکی دوسال دیگه که 4g و 3g همراه اول و ایرانسل ارایه بدن فکر نکنم مشترکی برای مبین نت باقی بمونه!!
همینطوریش هم طبق امار ها کاربر کمی مبین نت نسبت به برنامه ریزی ها گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اوایل با مبین نت بودم! یادم نمیره چه سیاست گذاری ها کرد تا مشترک جذب کنه! 1مگ نامحدود رو میداد 80 تومن!!! ولی الان؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من حس ميكنم مبينت داره زيادي از ترافيكم كم ميكنه
ديشب ساعت 2 ديديم 2/19 ترافيكم بود امروز صبح كه هيچ استفاده اي نداشتم 2/17
شك كرده بودم الان مطمئن شدم
موقعی که بیان میبینی قیمت هاشون خیلی بالاتر از مبین هست. همیشه تکنولوژی جدید گرون تر خواهد بود حتی تو خود کشورهای پیشرفتهنقل قول:
ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کردی؟نقل قول:
ممکنه حجم قبلی باشه که تازه بهتون اضافه شده
حداقل 3g ارزونتر میشه!نقل قول:
بدلیل رقابت میان 3 اپراتور رایتل و همراه اول و ایرانسل و شاید بعدا تالیا....
آقا چی کار میشه کرد واسه آنتن دهی بهتر ِ مودم؟
از یه اتاق به اتاق دیگه کلا wi-fi نصف میشه :|
خدا کنه اینطور باشهنقل قول:
تا جایی که میدونم تو ایران هر سه تا اپراتور میشینن با هم توافق می کنن چطور قیمت رو بالا بدن. کافیه یکی گرون کنه اون یکی هم گرون می کنه (نمونش همین وایمکس یا ISPهای وایرلس اهواز) و حتی سازمان حمایت از مصرف کننده هم حق رو میده بهشون (نمونش بحث خودرو)
بنظرم تقریبا همون قیمت رایتل رو میدن ولی چون دو اپراتور دیگه شهرت، گستره زیرساخت بالا و توانایی مالی بالاتری دارند خود بخود مشترکان رو جذب می کنند
اگه انتن دهی وای فای رو می خوای بهتر کنی باید روتر وایرلس بگیرینقل قول:
درست میشه بعدش؟ یا بازم داستان داریم با آنتن دهیش؟نقل قول:
از کجا روتر بگیرم؟
از بازار:n27:نقل قول:
بهترین مارک هم مثل همیشه DLink هست. بسته به بزرگی محیط خونه تون و قدرت انتن دهی روتر باید یه مدل رو انتخاب کنی
یکی از بهترین مدل هاش که خودم استفاده می کنم ِDIR-615 هست (البته اگه هنوز تو بازار باشه). که جزء مول های قوی حساب میشه. می تونی راحت به یه مجتمع اینترنت بدی.
البته تعجب می کنم میگی وایفای مودم شما ضعیف هست. حتی همون نصف هم باید کافی باشه
من نزدیک دو ساله طرح 1 مگ نامحدود 8 صبح تا 8 شب استفاده می کنم ولی حدود 1 ماهی میشه سرعتش افت کرده به نظر شما علتش چیه؟:n03:
نقل قول:
تو مناطق دیگه مشکلی نداره .
از منطقه شماست .
مودم رو آپدیت کنید شاید درست شد .:n13:
حالا باید چیکار کرد مودم من 4 روزی هست قطع شده :n03:نقل قول:
تا حالا 5 تماس گرفتم با پشتیبانی هر کدومشون یه دورغی میگه :n10:
نظر دوستان اساتید چیه :n13:
دونه دونه سیگنال ها رو چک کن. اول 3449000 کیلوهرتز، بعد 3459000 کیلوهرتز، بعد 3549000 و آخر سر هم 3559000 کیلوهرتز. برای هر کدوم هم یه دقیقه وایستا ببین آنتن و سیگنال چطورین. بهترین رو امتحان کن و بذار روی همون.نقل قول:
اگر فرکانس ها رو دونه دونه زدی کانکت نشد به خاطر خاموش شدن دکل هست .نقل قول:
واسه چی خاموش کنن؟! (البته از این دیوونه ها بعید نیست! احساس کنن کم عذاب میدن، رو به شیوه های نوین برای زجرکش کردن کاربرا میارن :n15:)نقل قول:
آره اتفاقا مودمو ريست كردمنقل قول:
ساعت 2 مودم رو خاموش روشن کردی؟
ممکنه حجم قبلی باشه که تازه بهتون اضافه شده
بله ممكنه حجم قثبي باشه ولي اخرين حجمو زده بود تا ساعت 1:45 دقيقه بامداد
دکل های جدید رو به خاطر پوشش جدید روشن میکنن و احتمالا اونایی که اضافه باشن خاموش میکنن..نقل قول:
دیشب سرعت خیلی افتضاح بود به زور 1 گیگ دانلود شد
اینقدر مودم رو ریست نکن فقط کافی خاموش روشن اش کنی. چون با هربار ریست کردن به مودم شوک واردمیشه و ممکنه خود مودم یا فرمورک اون اسیب ببینهنقل قول:
ریست تو هر دستگاهی فقط برای موارد خاص و اورژانس گذاشته میشه.
سرعت که واقعا افتضاح بود. معمولا همیشه از ساعت 5 به بعد سرعت واقعی و خوب میشد ولی دیشب به زور رسید به 80 و بالاتر هم نمیرفت.نقل قول:
شوک وارد شدن به مودم؟؟ نه همچین چیزی نیست. هر چند بار هم که آدم ریست کنه هیچ اتفاق خاصی نمیوفته. مشکلی نیست.
سلام
دوستان لطفا هر کدوم ازین 3 طرحی که پائین گذاشتم رو نگاه کنید و اگر قبلا گرفتید بگید سرعت دانلود چقدر بوده (متوسط سرعت )
البته مشخص هست که سومی سرعت بهتری نسبت به دوتای دیگه داره ولی ممکن هست همون سرعت پائین برای کاری که من میخوام جوابگو باشه! لطفا متوسط سرعت رو بگین ....از همتون ممنونم
CR41 128Kbps یک به ده ندارد 368.000
CB41 256Kbps یک به ده ندارد 414.000
CB1101 512Kbps یک به چهار 8 الی 20 400.000
کمک فوری دوستان
بخاطر جابجایی های که داشتم از تهران به شهرستان کمی قطعی هام زیاد شده بود که گفتم مودم رو ریست کنم ببینم چی میشه
از این قسمت ریست کردم
حالا چراغای مودم که روی 4 و 5 تا در نوسان بود بین 1 تا 5 در نوسانه در حالت connecting مونده
چیکار کنم؟:n27:
نقل قول:
من فکر میکنم حساب شما به حالت تعلیق در اومده بخاطر جابجایی بین شهری!
باید زنگ بزنی تا برات فعال کنن.
پارسال یکی از دوستانم بخاطر مسافرت به شهر دیگه حسابش غیر فعال شد و به شبکه وصل نمیشد! تا این زنگ زد براش فعال کردن
من وصل بودم به شبکه فقط قطعی هام زیاد بودن، گفتم ریست کنم شاید کمتر بشه، کلا دیگه کانکت نمیشه!