سعید مگه به جز از طریق سه تکه کاغذ جور دیگه هم می شه شمشیر رو گرفت؟نقل قول:
Printable View
سعید مگه به جز از طریق سه تکه کاغذ جور دیگه هم می شه شمشیر رو گرفت؟نقل قول:
نه بابا اکانت خودت که داغونه :دینقل قول:
یه امانت نداری لول درست حسابی داشته باشه ؟ حوصله از اول بازی کردن ندارم
فعلا ندارم :41: ولی 10 روز قبل اینا یکی بازی را ول کرد اگه می دونستم می گفتم می داد و می دادم بهت :41:نقل قول:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
آره :21: مولتی :31: و آخرشم بن شده :8: خیلی دلم می خواهد بن بشم و دست از این بازی بر دارم چون بد جور معتادش شدم :31:نقل قول:
بالاخره بعد از 16 ساعت کار گرفتمش...
در کمال نا امیدی پیداش کردم:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سعید از اینا میشه چن تا پیدا کرد فروخت؟
30 ساعت تا الان کار کردم برای کلنگ ولی هنوز بهم نداده مسخرست دیگه دارم زده می شم از بازی..:41:
چی می گی بابا :31: اون که لاکش کمه !نقل قول:
من امروز بعد 22 ساعت trading کار کردن , تونستم یک تکه پارچه پیدا کنم خودشم لاکش از اون بیشتره :13:
ای خدا بعد 3-4 ماه بلاخره :5:
تو گرفتی سعید؟؟؟
☺♀♂♥♠♣♦
نه بابات گرفت :31:
در فکر فروششم :5:
سلام به بقیه:31:
چقدر خوبه که پستا شمارش میشه
ا ا... چقدر خوبه که اینجا تشکر داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انجمن موسیقی کجا رفت؟ من نمی بینمش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای اسپم نشدن: ورد جدید کی میاد؟ تغییرات جدیدی توی بازی ایجاد شده؟
به فکر ورلد جدید نیستند
می خواهند به جای ورلد جدید برا ورلد های قبلی سیستم پرمیوم ورلد های 10 و 10 و .... را بدند تا درآمد زاییشون از اون طریق باشه نه ورلد جدید !
به به اقا امین اومدی؟کجا بیدی؟نبودی.
اینم برای سرگرمی:
ماشاالله :31:نقل قول:
ضمنا همیشه به دست بزار چون درسته می تونی یک 40 - 50 تایی زیاد بزنی ولی الان حساب کنی یک 100 تایی از دست دادی چون یک راند برا اون شانه از دست دادی که اگه می گذاشتی به دست احتمالش خیلی زیاد بود که بتونی اون مرحله را هم بزنی یعنی خواستی یک 40 تا اضافه بزنی 100 تا دیگه از دست دادی :31:
خوب یکی هم من بزارم :31: تا حالا از دوئل های NPC تجربه به این حد گرفتین ؟ :5:
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101011123036.jpg
سعید نفروشش هیفه :دی
میگم یکی برای منم بگیر :دی ازونا
سعید تو رفتی قرار ملافت تبریزی های p30world توی نمایشگاه کتاب؟
گشتم نبودی :دی چرا؟؟؟
از کجا بگیرم ! ورلد 10 نمی دونم cash battle هست یا نه !نقل قول:
من نرفتم اینجا تاپیکه بازی هست یا قرار ملاقات ؟نقل قول:
اسپم نده :31:نقل قول:
از اون ج ن - - خانوم بپرس میدونه یا ویکتر :دینقل قول:
از کجا بگیرم ! ورلد 10 نمی دونم cash battle هست یا نه !
نقل قول:
دیگه قرار نشد که تو هم اینجوری بشی هااااا
یک دونه چکش نداد هنوز این کاره :((
ورلد 10 ارش jojok هستی؟
yes :31: آرهنقل قول:
آره یوزر لول بالا اون ورلد داری نیاز نداری بده من بدجور نیاز مندم :دینقل قول:
ورلد 10 ارش jojok هستی؟
من تازه دارم بازی یوزرم حال می کنم.اسکیل هام رو درست کردم.دارم همش دوئل می کنم.تو که لول 99 هستی برای چی می خوای یوزر؟
GC هستی یا MC؟
دوئل حال نمیده دیگه :دی لووولنقل قول:
من تازه دارم بازی یوزرم حال می کنم.اسکیل هام رو درست کردم.دارم همش دوئل می کنم.تو که لول 99 هستی برای چی می خوای یوزر؟
GC هستی یا MC؟
من برای خودم نمیخوام یکی از بچه ها طلبه ورلد 10 هست برای حال گیری که هر کار کردم نگفت برای چی میخواد :دی منم نداشتم
من MC :دی اما از همه لیدر هاش بدم بیاد یک روزی تک تکشونو دولوکس میدم :دی
این سرخ پوست دیوونه چی می گه... می گی شمشیر ت رو بده 500 تجربه بت بدم... :27:
چند نفر من می شناسم در ورلد 9 که فکر کردن یک چیز بهتر از اون می ده و شمشیر را دادند ولی ... :21:
باد آورده را باد می برد :31:
سعید جریان اس ام اس چی بود؟
تازه من یه تاجر می شناسم اون شمشیر رو 160.000 $ فروخته....:46:نقل قول:
کدوم شمشیر؟
با پاس اوت شدن تو فورت 48 نمی شیم...:41: خیلی بده من کار داشتم.....:41:
تا اینجا رو رفتم :دی لووول حالا برم کوئست سلاح سرد :دینقل قول:
set 1 : for now :
step 1. Equip a pick axe (found Iron mining) and Transport ammo until you get a lump of dirt(may take a while)
step 2. Equip lump of dirt and River fish until dirt is washed off, revealing the Dirty item
step 3. Equip a hammer (found Repairing fences) and have your Fine Motor Skills at 100+, including clothing bonuses
step 4. Henry the bartender has a new quest, and swaps your Dirty item for a Dusty revolver
set 3 )
golden gun :
Treasure Map
1) 3 Keys
2)Firefighter with 3 keysکد:http://de1.the-west.de/images/items/yield/threekeynote.png
3)Charlatan with "threekeynote"کد:http://w1.public.beta.the-west.net/images/items/yield/treasuremap.png
4)Trasurehunt with "trasuremap"کد:http://de1.the-west.de/images/items/yield/treasurebox.png?1
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
کد:http://www.imagedose.de/19602/image.png
حالا سعید اینا رو از کجا بگیریم؟
نمی تونی هیچ کدوم را بگیری چون نمی تونی همه کارا را بکنی و یا باید برا هر کدوم اسکیل جا به جا کنی :31:
سعید من سه تا کار برام بازه ولی اون اولی که نوشتی چیه..؟ Treasure Mapنقل قول:
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
ددمت گرم یه توضیح بده منم این اسلحه رو بگیرم...:11:
باید 3 تا key را داشته باشی تا بتونی این سلاح فورت را بگیری
key 1 , key 2 از کویست ول 67 و 75 می یاد
key 3 از cash battle
---------- Post added at 10:03 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
پس نمی تونی بگیری :20:
یعنی کلید سوم شانسیه و تو فورت میده؟
حالا اطلاعاتش بدست نیومده چی میده این ست>؟
بله شانسی هست :31: که من دارم فکر کنم تا 3-4 روز هر 3 تا ست را می تونم بگیرم :21:نقل قول:
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
عکس را نگاه کنی می دونینقل قول:
خیلی چیزای باحالی می ده :8: