1 تا 7 رایگانه.نقل قول:
پنجشنبه ها و جمعه ها هم کلا رایگانه.
Printable View
1 تا 7 رایگانه.نقل قول:
پنجشنبه ها و جمعه ها هم کلا رایگانه.
سلام.
دیشب اومدم یه چیزی دانلود کنم دیدم سرعت رفت بالای 100 !
بعد گفتم دمشون گرم بالاخره به ما هم یه حالی دادن؛
امروز اومدم دیدم بین 11 تا 13 شده! همون قبلی بهتر بود. حداقل طرفای 20 بود...:13:
سلام
الان با دایل آپم
شاتل رکوردجدیدی کسب کرد.
در مهمترین مرکز مخابراتی کرج (رجایی) بیش از 40 ساعته که اینترنت قطعه.
دیشب با پشتیبانی صحبت کردم گفت در حال Maintenance مخابرات هستیم و تا فردا حل میشه. امروز زنگ زدم میگم چرا هنوز قطعه میگه کارشناسان فنیمون رو به مخابرات راه نمیدن (اشاره کرد به مسائل سیا*سی)
فکر نمی کنم سایتها رو محدود کرده باشند
بلاخره امروز صبح حضوری رفتم دفتر شاتل و پاپیچ شون شدم بدجور... از قبل نطق ام رو هم آماده کرده بودم تا جلوی مغالطه هاشون در بیام
برگشت به من گفت سرویسی که شما دارید آرت 4 هست یعنی سرعت 320 اما الان مودم شما با سرعت 996 آپ شده و این سرویس عالیه (منظورش دانلود 120 فقط از سایت پی اچ پی و اپرا ست) فکر کرده بود می خواد سر بچه رو شیره بماله
من هم برگشتم گفتم من همون 320 خودم رو می خوام از اون موقع که سرعتم شده 996 کلا اینترنتم بهم ریخته.. اون هم گفت مطمئن هستید؟ من گفتم توی عمرم تا بحال اینقدر از روی اطمینان حرف نزده بودم
بعد بهم گفت احتمالا در پورت های شما و یکی دیگه اشکالی پیش اومده من باید بفرستمش مرکز
خلاصه سرتون رو درد نیارم رسیدم خونه دیدم درست شده و با سرعت 120 از رپیدشیر دانلود دارم... با تلفن نمیشه باید حضوری برید و شانس بیارید طرف شاخ نباشه و همچین بشوریدش بذاریدش کنار :31:
آقا دمتون گرم............
خوب حال دادین بهش
در کل بگم مشکل از آی اس پی خاصی نیست از همون اول هم گفتم به خاطر مسائل شیاشی هست
مثه موقع رای شمردن که بازرسا رو راه نمی دادن الان هم معلوم نیست چه غلطی دارن می کنن که اجازه ورود به کارشناس ها نمیدن.........
کسانی که افت سرعت داشتن...برای اطمینان این برنامه رو دانلود کنن،ببینن هنوز مشکل دارن!:31:
:46:کد:http://get.opera.com/pub/opera/win/1010/en/Opera_1010_en_Setup.exe
الان تو مجله جیبی خوندم اپرا این هفته 12 میلیون دانلود داشته باخودم گفتم 10 میلیونش بزن به حساب مشترکین شاتل در ایران.نقل قول:
الان سرعت من به شدت افت کرده مال بقیه هم همین طوریه؟ همین p30 رو هم به زور میاره دانلود هم که چه عرض کنم با سرعت 700bytes تا 5 کیلوبایت
آفرین خوب چیزی به خودت گفتی :دی
دقیقا همینطوره.
دوستان, شروع شد!
سرعت من که هیچ وقت کم نمیشد الان اومده روی 0. خیلی از سایتها رو باز نمیکنه. هیتلر کشها رو هم که به هیچ عنوان. منظورم پی راکسی هست.
چیزی که خیلی عجیبه باز نکردن سایتهای معمولی هست...
سلام ، برای من که خوشبختانه p30world رفته جزء اون دسته سایتها که مانند هلو بالا میان!
با اینکه ART4 دارم اما سرعت دانلود تو خیلی از سایت ها از 12kb بالاتر نمیره دارم دق میکنم دیگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من زیر 60 نمیاد از اپرا و فایرفکس . رپید هم روی 55 هست
128 هستی یا 512؟؟نقل قول:
[QUOTE=online_amin;4623528]آفرین خوب چیزی به خودت گفتی :دی
تو تهران با خودم گفتم جمله خنده داری نیست. فکر کنم شما باید لهجه شهرستانی داشته باشی که اسمایلی گذاشتی جلوش:18:
512 اکو دوست عزیزنقل قول:
من الان تست رپیدشیر گرفتم سرعتم 117 بود ... جالبه هر وقت بخواد خوب باشه دقیق 117 است ... ثابت ...
راهی هست بدون مراجعه به سایت ترافیک مصرفی رو بدونیم؟؟
بر چشم بد لعنت
سرعتم الان انفجاریه :31: . سرعت رپید و 4 share از 61 پایین نمیاد . خدا کنه تا آخرش همین جوری بمونه .
مثل اینکه اگر خدا بخواد داره یواش یواش مشکلات کم میشه .
امیدوارم سرعت تمامیه دوستان به حالت حقیقی برگرده تا دیگه به مشکل بر نخورن .
با DU Meter ميشه ديد (البته ساعات رايگان رو تفكيك نميكنه :31:) ولي براي اينكه كم و زياد نشه بهتره همون صفحه كاربريتون برين. حالا مشكلتون با اونجا چي هست؟! سريع لود ميشه كه.نقل قول:
اوه اوه . بصورت وحشتناکی نوسان داره دانلودم. تا 4 - 5 کیلو هم میاد ولی ییهو میکشه بالا تا 35 و دوباره همین قضیه تکرار میشه . آب و دان استریمم هم هنوز 1024 / 158 هست خوشبختانه .
چند روز پیش داشتیم تعریف میکردیم از شاتل مثل اینکه الان باید شروع کرد به انتقاد کردن
این چه وعضه سرعته : دی
اوه اوه . چه خبره . سرعت به زور به کیلو بایت میرسه . زنگ زدم میگن شاید فردا هم همینطور باشه :19:
وای . فردا انتخاب واحد دارم :41::19:
من از پنجشنبه عصر تا حالا سرعتم عالیه.
اما زیاد دیسکانکت میشم.
الان هر 2-3 دقیقه یکبار چراغ استتوسم خاموش میشه.
سرانجام شاتل پذیرفت که مشکل سرعت دانلود از رپیدشیر از طرف خودشونه
یه mass effect 2 اومدیم بگیریم به .. خوردن انداختنمون
پیر شدم تاز الان نبینید خوبه شب 20-40 هست 512 رو با پول 20 مگ دارن بهمون قالب می کنن تازه همون 512 واقعی هم نمیدن
یکی از دوستان گفت تنها راه حل اینه که پاشیم از مملکت بریم !
نقل قول:
واقعا تنها راه همینه دیگه. پیر شدیم بخدا
ایندفعه خیلی زود به استقبال 22 بهمن رفتن!
:5: .................نقل قول:
بگو پس چرا سرعت دان رو زیاد کردن ، مخابرات شروع کرده به سرویس دادن اینا هم سرعت رو خیره سرشون زیاد کردن تا مشتریاش سمت مخابرات نرن
من Art2 دارم 192 کیلوبایت ماهی 37 تومن
مخابرات 128 رو میده 10 تومن
مخابرات ثبت نام کردم تا از شره این شاتل راحت شم !
الان که دارم اینو مینویسم دارم با سرعت 150 کیلوبایت ( فیکس ) دان میکنم ها ولی باز سرویس مخابرات رو ترجیح میدم به شاتل
حالا مخابرات که رفتی به ما هم بگو چطوره ولی به نظر من اونجا هم اگه بدتر نباشه بهتر نیست.نقل قول:
هیچ فرقی ندارن الکی خودتو بزحمت و دردسر نندازنقل قول:
نه به خاطر 14 بهمن(دربی) هست و همون 22....نقل قول:
نقل قول:
حداقل اگه بد باشه ماهی 10 تومن میدم نه 37 تومن
نقل قول:
فقط به خاطر ارزون تر بودنش
با سلام خدمت همگی :11:
2 ماه من من مشکل افت سرعت دارم طی این مدت هر چی پیگیری میکنم میگن مرکز مخابراتی شما مشکل داره :20:
خلاصه امروز دیگه زیادی پیگیر شدم گفتن همینه که هست . برو Dedicated بگیر 128 kb ماهی 120 $.
الان ارت 6 دارم که بعد از ظهر پینگ میاد رو 3000 . مرکز مخابراتی توحید . پیش شماره 6694
گول قیمت رو نخورین. هدف خاصی دارننقل قول:
اینطوری که باید همه شرکت های خصوصی جمع کنن برن (البته بعیدم نیست چنین هدفی داشته باشند)
آقا من رفتم حال پشتیبانی رو گرفتم گفتم باید به مشترکان مرکز رجایی خسارتشون رو بدید هیچی جواب نداد حتما پیگیری کنید.نقل قول:
اتفاقا به نظر من ، باید همین کار رو بکنن تا شرکتهای خصوصی حساب کار خودشون رو بکنن . من مطمئنم که الان شاتل اگر بخواد می تونه سرویساشو نصف قیمت الان هم بده . ولی در اینجا مسئله سود و... میاد وسط :31::27: .نقل قول:
برای من که تا الان مشکلی نداشته . خدا کنه هین جوری هم بمونه . تا بالاخره ما امشب چند گیگی دانلود کنیم :27: . (البته می دونم در بهترین حالت بیشتر از 1.4 گیگ نمی تونم دانلود کنم :20:. ولی خوبه . کاچی بهتر از هیچی :31: )
چه روزگاری شده سایت asus رو باید با شیلتر شکن بریم!!!!!!!!
تو قسمت قیمتهای سرویس اکو فکر کنم این گزینه آپدیت شده
بنابر سیاستهای تشویقی شركت شاتل، ترافیك مصرف شده كاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.]
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
برای من همین الان وصل شد.نقل قول:
ولی چشمم آب نمیخوره که درست شده باشه.
منم فردا زنگ میزنم مدیریت حالشون رو میگیرم. دو هفته است که سرکاریم .
گرزم رو ور میدارم میرم سراغشون:4:
دوستان من الان یه لیست قیمتی از پارس آنلاین دیدم خیلی تعجب کردم
البته این تو شهر ماست
فکر میکنم کاسه ای زیر نیم کاسه هست
ولی با این حال مشتریانش نا راضین به خاطر سرعت افتضاحش