تورنت واسه شما کار میکنه؟ :n13:
Printable View
تورنت واسه شما کار میکنه؟ :n13:
ای خدا دارم دیوونه میشم:n14:
نمی دونم همین آسیاتر لعنتی بمونم یا اینکه جام زهر یک هفته بی اینترنتی رو به جان بخرم:n28::n28:
آقا شما اول از یک فونت کوچکتر استفاده کن بعدش هم برو با خیال راحت عوض کن!!! البته احتمالا باز بعد یک مدتی میری توی یک تاپیک ISP دیگه با فونت 7 میزنی ای خدا دارم دیوونه میشم... :16:
امروز واسه جمع آوری آسیاتک زنگ زدند ... یارو گفت جسارتا علت جمع آوری چی هست
منم گفتم قیمت های بالا و طرح های مسخره و اطلاع رسانی ضعیف تو مسئله تغییر ساعات شبانه ( جالبه اگر دو روز تمدید نکنی چپ و راست اس ام اس میزنه! اما یه sms نزده که ساعت عوض میشه )
حدودا 1 دقیقه هنوز حرف نزده بودم که یارو پرید وسط حرفمو گفت 72 ساعته تخلیه میشه خداحافظ ! و تلفن رو قطع کرد ...
آقا یا نپرسید یا اگر میپرسید وایستید یکی دو دقیقه یارو حرف بزنه ! 2 سال دهن مارو پرچ کردند اون وقت 2 دقیقه ... :n24:
خب دیروز سرویس 256 مثلا نامحدود گرفتم نقره ای!
برای تمام کردن حجت!سرعت افتضاح!
پینگ: 4 تا صفحه هم زمان باز میکنم کلا قاطی میکنه!همش میگه هاااااااااااا چی شده؟کی بوده :n02:
الانم داره با 12 دانلود میکنه :n02:از گلوشون نره پایین!کلوخ بشه گیر کنه!
10 روز مونده به پایان سرویس درخواست جمع آوری میدم کوچ میکنم مخابرات:n02:
مرگ بر آسیاتک!!!همههههههههههههههه ههههههههه!:n02:
سرعت سرویس محدود من توی روز اومده پایین مثل سرعت شبانه شده . براش شما همینطوره؟
بازم میگم میخواین راحت دانلود کنید برید نامحدود مخابرات بگیرید سرعت هاش نسبت به قیمت ها خیلی خوبه من 512 نامحدود گرفتم 22 هزار سرعتم همیشه 75 تاست.
تو شهر ما 512 نامحدود به قیمت 1,290,000 ریال هستش. تازه اگر بخوام با ضریب 1 به 10 هم بگیرم که 260,000 ریال ازمون میگیرن که فکر کنم از نظر سرعت هم با آسیاشت هیچ فرقی نکنهنقل قول:
[QUOTE=Le0nard0;7873072]سرعت سرویس محدود من توی روز اومده پایین مثل سرعت شبانه شده . براش شما همینطوره؟ درود فراوان مودمو یکبار خاموش وروشن کن درست میشه
نقل قول:
درود فراوان مودمو یکبار خاموش وروشن کن درست میشه نتیجه شو بگو
با خاموش روشن کردم مودم درست شد اینم بازی جدیده آسیاتکه حتمانقل قول:
بعضی وقتا مشکل یه IP خاصهنقل قول:
سلام
این اسیا ترر هر ماه یه خرابکاری میکنه
هر ماه 512cra(نقره ای تا قبل این ماه) می زدم هر ماه سرعت دانلودم یه چیزی بود، حداقل کم کمش 34 میشد
از دیشب یه 512craجدید تمدید کردم دیدم نوشته نامحدود برنزی (با تضمین دانلود حداقل12 گیگ بامبول جدید)
لامذهب سرعت دانلودم از 28 بالاتر نمیره
صفحه هم بزور باز میکنه
این اسیا تک هر روز بدتر از دیروزه
تا قبل این هم چپ و راست بی خودی قطعی داشتم
برا شما هم اینقد افتضاح شده یعنی؟(مخابرات اشرفی اصفهانی)
دوست عزیز اینجا این همه کاربر ناراضی هستن و میگن نرید سراغ اسیاتک...نقل قول:
اونوقت شما اومدید مستقیم از اسیاتک سرویس گرفتی؟
شرکت قحطی بود؟!!
داداش این اسیا تک رو من تقریبا 3 سال میشه مشترکشم
فقط میخواستم ببینم این سرویس سرعتش برای بقیه هم همینقدر هست یا نه
البته توی افت کیفیت سرویساش که بحثی نیست
وگرنه حال و حوصله تعویض شرکت رو هم ندارم(پول رانژه و بی اینترنتیو ..)
شرکت قحطیم که خودتون مطلع هستید
توی ایران کلا اینترنت قحطی هستش خصوصا از نوع پر سرعتش
سلام دوستان کسی نمیدونه سرعت 2 مگ نامحدود مخابرات چقدر سرعت میده
زنگ زدم 2020 بهم اکانت داد تا از طریق سایت مخابرات فارس وارد شوم البته هنوز درخواست تخیله خط اسیاتک نزدم..........
اسیاتک همینه دیگه! بیشتر از این نمیشه توقع داشت ازشون!نقل قول:
در عجبم سیاست این شرکت چیه! ورشکستگی؟
تازه خونه پسر داییم بودم آسیاتک داشت
128 محدودش رو 5 مگ بسته شده بود البته چون کیفیت خطش رو 3 بود دیگه قطع میشد پنگش بدون تایم اوت رو 130بود
ولی سرعتش با نوسان روی 200بود بعد قطع میشد
سلام
من تا حالا همیشه از quick panel استفاده کردم و وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میشم و میخوام درخواست جمع اوری بدم گزینش خاکستری هست و نمیشه انتخابش کرد باید چیکار کنم ؟
ممنون
اینجارو نگاه:n08:
256 نامحدود نقره ای!از دیشب ساعت 2 تا 10 صبح کلا 500 مگابایت دانلود کردم:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نمایندگیت زنگ بزن احتمالا تلفنی میتونی درخواست جمع آوری بده بستگی به نمایندت داره
یا باید بری نمایندگی
slower than 83% IRنقل قول:
اینترنت ایران چی هستش که بخوای از 83 درصدشون هم کم سرعتر باشی عملا دیال اپ گزینه بهتری به شمار میره
آسیاتک همینه دیگه،تو نامحدود ها بدترین هست،البته قصدشون هم همین بود که بدترین باشن که کلا کاربرای نامحدود رو بپرونن،512 برنزی داشتم 20 تا بیشتر نمیداد،یادمه روز قبل از اینکه سرویس هارو گرون کنن و سرعت افتضاح شه داشتم تعریفشونو میکردم(ماهی 100 گیگ حداقل با ماهی 25 تومان برای من خوب بود)،لیاقتشو نداشتن ازشون تعریف کنی...
محدود هم که میشه گفت همه شرکت ها حجم دزدی دارن،چه ترافیک مصرفی در طول روز چه ترفند جدید اینکه باید مودم رو قبل از شروع تایم شبانه و بعدش ریبوت کنی که از حجمت کم نکنه
مودم من بازم صبح ریست نشده و 60مگ حجم کم کرده!
دارم براشون!
نقل قول:
پورت ربطی به سرعت نداره!
پورت آسیاتر برای منم 5 مگه!
128 محدود رو 2 مگ بسته شده! سرعتش از 256 بیشتر نمیشه!
بعیده بتونی کاری انجام بدی :دی!نقل قول:
برای پینگ بالا انجام دادم و جواب دادنقل قول:
با رئیس ناحیه هم که باهاشون قرارداد داره صحبت کردم گفت شکایتت را برام فکس کن تا بدم به رئیس و جلوی قراردادشون را بگیریم! ولی دیگه درست شده وگرنه شکایت میفرستادم از شکایت به تنظیم مقررات موثر تر هست!
مساله حجم هم اگه از طریق تنظیم مقررات جواب نده از طریق رئیس ناحیه پیگیری میکنم!
قبلا شاتل داشتم کاری به سرشون اوردم که خودشون منو قطع رانژه کردند!4 5جا شکایت کردم ازشون/تنظیم مقررات/استانداری/اداره بازرگانی/تعزیرات
آتو دست شاتل داشتم وگرنه!ولی الان آتو دست اسیاتک ندارم!
امروز نتم تموم میشه و جمع آوری می کنم میریم یه جا دیگه بهتر از آسیاتر
از بچه های تهران واسه جمع آوری که بامبول در نمیارن ؟:|
نقل قول:
خوشا به سعادتت! 256 روز دیگه تا رهایی!!! 256 برنزی!
خوش به حالت خط ما که فیبر هست و قسمت برنامه ریزی مخابرات هم قانون جدید گذاشته که فقط یه شرکت میتونه روی خطوط فیبر سرویس بده یا اسیاتر یا مخابرات که برای مرکز ما اسیاتر هست!نقل قول:
آسیاتک کی قیمت ها رو بالا برده من تا ماه قبل کنترل میکردم هیچ افزایشی نداشت
من مخابرات دارم حجمی 4 گیگ 1 مگ 18000تومن سرعتش 220 ثابت هم دانلود هم وبگردی
زنگ زدم یارو گفت رو 3مگ میبندیم سروی 1 مگ رو تازشم 22000تومن هست
آخه مخابراتو آسیا هم قیمت بودن
برای همین نیومدم آسیا
حداقل مخابرات ارزونه
حدود دو سه هفته ای میشهنقل قول:
نامحدود مخابرات استان ما سرعت دانلودش هم همون سرعت واقعی که باید باشه هست!
زیر سر این از خدا بی خبره!
بی وجدان! به به شرکت آسیاشت اعتماد کردیم! مدت تمدید رو زیاد زدیم! این بود جوابش؟!
[HTML] 09121674797[/HTML]
من IDM رو روی ساعت 7:59 تنظیم کردم که pc خاموش بشه و اون گزینه force processes to terminate رو هم تیک زدم و تا حالا حجم م کم نشده خوشبختانه.
اوه اوه شما پات بدجور گیره انگاری!!نقل قول:
من 256 نقره ای دارم کلافه شده!برنزی رو چطور تحمل میکنید!
چرا یکساله؟؟!!من معمولا یک ماه از یه سرویس تست میگیرم،بعدش اگر خوب بود یکساله یا 6 ماهه میگیرم!
مثل امسال که میخواستم 256 نقره ای یکساله بگیرم دیدم داغونه،کلا میخوام جمع کنم برم از اسیاتک!
عزیز ما هم اولش یک ماهه تست کردیم دیدیم شرایط عالیه و خوب،نقل قول:
ماهینه تمدید کردن عیبی که داره اینه که چشم و به هم میزنی میبینی اول ماه اومده. واسه همین و اینکه یه تخفیفی هم بگیریم یک ساله زدیم واسه شارژ
152 روز دیگه.....
خدا لعنتشون کنه نسل و ریششون و از زمین برداره ایشالله خدا به زمین گرم بزنه اینا رو.
شاید استان ما اینجوری هست چون اون دوستمون هم که این مشکل را داشت همشهری بود با مننقل قول:
ممکن هست که از ساعت سرور هاشون باشه، شاید ساعت سرور های استان شما زیاد دقیق نیست. کلا ایران ه دیگه !
طرح دو مگ شبانه زدم سرعتش حدود 120 هست
سرعت وبگردیش هم نسبت به 512 نامحدود برنزی بدک نیست . هرچند در مقابل شرکت های دیگه یا سال های قبل پشیزی هم نیست
یادش بخیر تا یک سال قبل همین سرعت رو میشد با طرح یک مگ اون هم با نصف قیمت فعلی گرفت
اون موقع تخفیف یکساله 36% بود و منم مطمئن بودم سرعت 32 رو دارم! از مخابرات کوچ کردم اینجا! یه سه ماه محدود داشتم، یعد 1 ساله رزرو کردم! قبل از دور اول گرون شدنا که تو اسفند ماه بود!نقل قول:
اصلا فکرشم نمیکردم شرکتی با این سابقه و سرویس دهی تو کل کشور قصد دزدی داشته باشه!