از چند تا نقطه عبور میکنه ؟نقل قول:
Printable View
از چند تا نقطه عبور میکنه ؟نقل قول:
دوستان 256 نامحدود اندیشه تو رشت ساعت 12 ظهر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این است اینترنت پرسرعت.
این همان سرویسی است که ماهی 25000 تومان بابات ان از ما پول گرفته میشود.این همان سرویس است که اعلام میکنند ماه 30 روز است!!!!!!!!!
درسته این سرویس برای شرکت دزد مخابرات است(ضحی کیش).
بله این همان شرکت دزدی است که اعلام میکند سرویس یک ماه بعد به جای سرویس 31 روزه سرویس 30 روزه میده.
بله این همان شرکت دزدی است که به جای سرعت حداقل 64 سرعت حداکثر 40 میده.
اینجا ایران است استان گیلان شهر رشت.
این سرویس 512 نامحدود شرکت مخابرات دزد است.
نقل قول:
استان ما هیچ وقت درست نمیشه!!!
نمونش هم این که خیلی از تحصیل کرده های ما میرن جنوب تا کار گیر بیارن.
دادا تا بعد از انتخابات همینه . بی خودی حرص نخور . حالا بخواد هر شرکتی باشه
نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم. چون تا اون موقع درس من هم تموم میشه و تازه کار اصلیم با اینترنت شروع میشه.
خوب دو تا ریپورت میزارم:
اولی روزی که وصل شد!(چند روز پیش وصل شد)
دومی امروز!
اندیشه افت سرعت نداشته همون سرعت همیشگی و پینگ همیشگی
ازالان شروع شد افت سرعت مخابرات اندیشه خط 6
از spedtest هم نمیتونم تست بگیرم اینقد افت داشته
همین الان زنگیدم پشتیبانی ضحی کیش
پرسیدم سرعت چرا کمه
میگه داریم سرعت ها رو واقعی میکنیم ولی هنوز این کار کامل انجام نشده
گفتم کی کامل میشه
گفت معلوم نیست :n02:
///////////
(( خیلی جالبه -- قبلا 2020 رو با موبایل میگرفتم شماره میگرفت ولی الان باید 01312020 بگیرم :n13: ))
الان تماس گرفتم 2020 :
بعد اینکه چند بار تماس گرفتم دیدم اپراتور خانم است وقطع کردم رسیدم به اپراتور مرد چون اپراتور های خانم یک مشت ......... تحویل شما میدن.ومیگن مشکل از سمت شما است و.........
من :سلام از دیروز مشکل عفت سرعت دارم مشکل از کجاست؟
اپراتور:مشکل عفت سرعت دانلود یا باز کردن صفحه و نوع سرویس؟
من:دانلود.512 نامحدود.
اپراتور :چند است ؟
من :38 کیلوبایت .یک کیلوبایت هم بالاتر نمیره.
اپراتور:38 کیلوابیت؟ما یک مشکلاتی داشتیم داریم تغییرات انجام میدیدم داریم سرعت واقعی میکنم.
من:کمی صدام بردم بالا.گفتم دوست عزیز سرعت واقعی 512 نامحدود 64 است الان شما داری میدی 38 از واقعی واقعی تر دارید میدید.
اپراتور:کمی شکیبا باشید وتحمل کنید مشکل حل می شود.
با این قسمت که کاملاً موافقم.نقل قول:
یه ماه دارن می گن شکیبا باشید.نقل قول:
کمی شکیبا باشید وتحمل کنید مشکل حل می شود.
من امروز به خود شرکت ضحی کیش ایمیل زدم و گفتم اینجا وضعیت چطوره. ایمیلشون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
جالبه که این شرکت داره به 4 تا استان سرویس می ده. سرعت مازندران که فوق تصوره. سرعت خوزستان هم عالیه. ولی سرعت گیلان دیگه داره می رسه به 30 کیلوبایت.
من به خود ضحی کیش یک هفته پیش ایمیل زدم و از وضعیت اینجا اعلام کردم نه تماس گرفتن نه پاسخ دادند.نقل قول:
حتی تو بخش پنل خودم تو مخابرات رشت از مشکلات و ....... گفتم نه جواب دادن نه تماس گرفتن.
الان اگر اندیشه بود فرداش 100 درصد یا تماس میگرفت یا پاسخ میداد.چندین بار برام پیش امد
سلام
بچه ها يه فيلمو 5 روزه دارم دانلود ميكنم 1 روز تمام تا %89 رسيد الان 4 روزه تونستم تا 96 درصد برسونم
شما ها دلتون پاكه دعا كنيد تا دوروز ديگه بياد :n28:
من گفتم چرا تو تایپک گیلان پست دادی؟نقل قول:
گفتم بقلش بنویس تست سرعت سرویس نامحدود مخابرات مازندران.
تا اینکه یک گیلانی که تازه عضو شده فکر نکنه تست سرویس گیلان است.
وگرنه شما از صبح تا شب اینجا پست بزن من که به شما کار ندارم فقط کسی را گمراه نکن.
تازه من خیلی ناراحت شدم که بعضی از دوستان به کاربرهای مازندارن در این تایپک بی احترامی کردن .و پست های ان در این تایپک موجود است.
الان سرعت دانلود 256 نامحدود تو لاهیجان چطوره؟
راضی هستین؟
پیشنهاد میکنید اینترنت از مخابرات بگیرم؟
اندیشه 256 نامحدود رشت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه آخر استاندارد سازیه!!
فعلاً سرعت مخابرات خیلی اومده پایین و همین جور داره بدتر میشه. نه فعلاً هر سرویس دارید استفاده کنید تا وضعیت مخابرات به حالت طبیعی برگرده.نقل قول:
آره همین دوستان تو این تاپیک کاری کردن که آخرش من کلا بن کردن.وتازه برگشتم خودشون تو هر استانی میرن ولی دوست ندارن که هیچکس بیان اینجانقل قول:
نقل قول:
استاندارد سازی رو مخابرات ضحی کیش داره انجام میده نه اندیشه
این سرعت که خیلی خوبه. من 512 نامحدود مخابرات ضحی کیش دارم و تست سرعتم 200،300 کیلوبیت نشون می ده.
دوست عزیز کجاش خوبه؟! الان تو کل گیلان همه شرکتا انگار که کل کل داشته باشن باهم، همه دارن استاندارد سازی می کنن به قول خودشون!!
البته اندیشه که قربونش برم پیش گام بوده تو گیلان چون 3سالی که از اندیشه استفاده میکنم همین بوده که هست!!
تازه من دارم ماهی 280000 تومن میدم شما 240000! بعدشم شما میتونی با 43000 تومن 1مگ و با 74000 تومن 2مگ داشته باشی! ولی قیمت 1مگ اندیشه میدونی چنده؟! 255000 تومن!!
یعنی آدم سرشو میخواد بکوبه به میز!! تازه سرعتشم من تست کردم 140 تا 150 تاست!!!!!
آره 200، 300 تا حتما حجمیه!
حجمی کیلوی چنده عزیز.نقل قول:
سرعت دانلود 256 نامحدود اندیشه دقیق 50 استت بدون هیچ کم زیادی الان حدود 2 سال است هیچ وقت هم کم نشد.
این دوستمان هم راست میگه.
این تست سرعتی هم که قرار داند 100درصد برای 256 نامحدود است.
من دارمنقل قول:
18 :n02:
قبلا بود 120:n02:
البته 256 نامحدود اندیشه همچین دقیق هم رو 50 نیستش نوسان داره گاهی وقتا!! بین 35 تا 55.
ولی از 1 شب به بعد کامل میاد پایین، میاد رو 30، 35تا!
دوست عزیز دانلود منجر سرعت را دقیق نشون نمیده.نقل قول:
شما باید از نرم افزاری های دیگه استفاده کنید بعد میبینید دقیق 50 است.مثل networx.
شب هم تو زمان 2 سال اصلا تست نکردم سرویس نامحدود نیاز به دانلود شبانه نداره که.
این سرعت هم برای خط 727 بود.
نقل قول:
اندیشه رشت اینطوره. مال رودسر متوسط سرعت 32 بود هیچ وقت هم 1 کیلوبایت بالاتر نرفت.
منو بگو میخواستم اندیشه رو جمع کنم بیام رو ضحی کیش!!
اینجوری فعلا تا تابستون باید صبر کرد...
اصلا این کار را نکن.نقل قول:
چون الان پورت اندیشه داری.
اگر بیای مخابرات بعد دوباره از مخابرات بخوای برگردی اندیشه بهت پورت مخابرات میدن شاید دیگه سرعت سرویس 256 نامحدود50 نباشه.
داشتن پورت اندیشه مخابرات شانسیهنقل قول:
من خودم قبل از ضحی کیش از اندیشه پورت مخابرات گرفته بودم
با 256 نامحدود سرعتم رو 60 فیکس بود
ولی واسه سرعت بیشتر ضحی کیش اومدیم ضحی کیش
شما هم تا تابستون صبر کن ببین اوضاع ضحی کیش چه شکلیه
البته اگه سرعت ها واقعی بشه صد رد صد از اندیشه بهتره
هیچ نرم افزاری نمیتونه سرعت رو کامل دقیق نشون بده! ملاک همه کسایی که بیشتر استفادشون دانلوده همین IDM هستش.کما اینکه خیلی از دوستان عکس دانلودشون با IDM رو آپلود می کنن!نقل قول:
ولی شبا به طرز کاملا محسوسی سرعت سرویس های اندیشه که من اطلاع دارم میاد پایین، حالا چه حجمی باشه چه نامحدود فرقی نمیکنه! هردو رو تست کردم.منظورم 1 به بعد هستش.
خداروشکر اندیشه سرعت دانلود 128 نامحدود رو دیگه از این پائین تر نمیتونن بیارن...پائین تر بیارن باید بهش گفت دایل آپ دیگه!:n09: الان بیشتر از دوساله 128 نامحدود اندیشه دارم سرعت دانلود هیچ وقت بالاتر از20نبوده پائینتر از 18 هم نیومده!:n20: (سرعت دانلود 18 واقعا جای خوشحالی هم داره...؟!:n28:)
سرعت دانلود بخوره تو سرشون نمیشه نیم ساعت بازی آنلاین کرد بعد 8ساعت درس خوندن...!:n21:
اینو الان دیدم"نقل قول:
رفیق دلت خوشه ها! یعنی اگه یه تعدادی هم جمع کنن مخابرات به این عظیمی ورشکسته میشه...؟! مگه مخابرات فقط سرویس اینترنت میده؟! مثل قضیه قیمت ماشین میمونه..150درصد افزایش پیدا کرده بازم ملت مثل چی میرن میخرن! تازه از مخابرات جمع کنن برن کجا...؟! کجا بهتر از مخابراته..؟ اگه همین ضحی کیش بود که اوایل این همه تعریف میکردن آخرش هیچ پخی درنیومد! :n02: الان بیشتر شرکتا که پورت مخابرات میدن...خدائیش چند ساله میشنوی قراره وضعیت سرعت و قیمت بهبود پیدا کنه...؟! شما مطمئن باش تو کشوری که تفکر امنیتی روی همه چی از جمله اینترنته هیچ وقت هیچی اصلاح نمیشه...اوایل تابستون هم مطمئن باش سرعتا همینی که هست میمونه...فراموش نکن که اینا همه پیش زمینه یه پدیده نو ظهور به نام اینترفرت ملیه!:n16:
اعصاب نداری ها :n02:نقل قول:
من منظورم خود مخابرات نبود (( اون که ورشکست نمیشه :n02: ))
منظورم ضحی کیش بود که داره پورت مخابرات ارائه میده (( همه ضحی کیش رو به اسم مخابرات میشناسن :n02: ))
اگه اینجوری ادامه بده اندیشه در زمینه پورت مخابرات ازش جلو میزنه و برتری پیدا میکنه
ولی اگه سرعت رو واقعی کنه تا حدودی خوبه
نه اعصاب که دارم منتها ضعیف شده! :n02:نقل قول:
همین دیگه...الان به نظرت شاتل داره ورشکست میشه...؟! با این همه کلاه گذاری که کرده و شکایتائی که پشت سرشه؟:n06:
ما بین گرون ترین کشورهای دنیا از نظر اینترنت اول نباشیم شاید دوم سوم باشیم...این شرکتا اگه ماهی هزار تا هم مشترک داشته باشن هیچ مشکلی واسشون پیش نمیاد فقط از میزان سودشون یه یکی دو درصدی کم میشه!:n21::n02:
راستی اندیشه جائی سایتی نداره بریم توش یه خورده دردل کنیم...؟!:n28:
شما باید خارج از رشت باشید چون سرعت دانلود 128 نامحدود در رشت 30 است.نقل قول:
256 نامحدود اندیشه ساعت 1:20 شب
داریم به Dial up نزدیک میشیم!!!
نگران نباش بعد از انتخابات همه چی درست میشه -- ممکنه بدتر هم بشه . همه ی شرکت ها اینجوری شدن
نقل قول:
اندیشه گندشو در آورده... لیمیتاش رو اعصابه... هیچ ربطی هم به انتخابات نداره... چون سره ساعت 1 اینجوری میشه... من که می خوام سرویسمو عوض کنم...