ممنون بابت پاسخ :n01:نقل قول:
خوب با شرایط من حداقل بودجه به نظرتون چقدر باید بزارم و چه گزینه هایی رو پیشنهاد می کنید ؟
دوم اینکه ایا دوربین دست دوم را هم پیشنهاد می کنید به نظرتون گرفتن دوربین دست دوم چقدر ریسک داره؟
ممنون بابت پاسخ :n01:نقل قول:
خوب با شرایط من حداقل بودجه به نظرتون چقدر باید بزارم و چه گزینه هایی رو پیشنهاد می کنید ؟
دوم اینکه ایا دوربین دست دوم را هم پیشنهاد می کنید به نظرتون گرفتن دوربین دست دوم چقدر ریسک داره؟
ممنون از راهنمایی شما :n16:نقل قول:
با سلام
منم بودجم حداکثر 300 تومنه.
لطفاً به من هم یه دوربین دیجیتال خوب که کیفیت عکاسی و فیلمیرداریش خوب باشه، معرفی کنید. چند تا مدل تو این رنج دیدم، اما چون اطلاعاتی از خصوصیاتی که باید داشته باشه ندارم، نمیدونم کدومشون به کارم میاد.(کیفیتش در حدی باشه که بشه فیلم و عکس خانوادگی خوبی در محیط باز و خونه باهاش بگیری)
یه سوال هم دارم که آیا دوربینی در این رنج، کیفیت عکاسی و فیلمبرداریش از یه گوشی 800 و 900 تومنی، پایینتره؟؟؟؟:n13::n13:
من بین این چند مدل موندم
wx300
sx280
L820
کیفیت عکس واسم مهمه و اینکه تو شب هم خوب کارکنه ،
کنون ixy خوب هست.نقل قول:
به نظر من کمتر نیست
wx300نقل قول:
سلام
دوستان بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
ixus240
sony wx70
تو رنج 500 تومن چیز دیگه پیشنهاد میدید!
خوب دوست عزیز اگه بتونی ایکسوز500یا510تو بازار پیدا کنی از هر دوی اینا بهتره اگه هم پیدا نشد 240گزینه بهتری تازه اونم فکر نمینکم الان توبازار باشه/نقل قول:
سلامنقل قول:
منم میخوام یه دوربین تا 500تومن بگیرم که بین این مدلها موندم
میشه با دلیل بگید چرا IXUS510 از IXUS240 بهتر هست و کلا wx70 رو هم توصیه نمیکنید؟
چون من هرچی مقایسه کردم wx70 بهتر از 2تای دیگه بود و 240 هم بهتر از 510
500IXUS که کلا صفحه لمسی نداره پس هیچ
wx70 دیافراگم 2.6 داره فیلمبرداری 60فریم فلش 5.3متره عکسبرادری 3بعدی صفحه نمایش خیلی باکیفیتر باطری بهتر سنسور سقوط و ...
البته اینا همه روی کاغذ هست ولی خب امکانات زیادی هست
ولی خب کانن هم از اسمش نمیشه گذشت
حالا یه مقایسه بکنید که واقعا کدوم بهتره و چرا
با تشکر از شمانقل قول:
اگر داشتن وای فای و زوم بالا برام مهم نباشه! و فقط کیفیت عکس وفیلم برداری بالا، اونوقت بین کانن 510 و سونی wx70 کدوم رو پیشنهاد میدید.
1)اول اینکه ایکسوز500یا510پیکسل کمتری دارهنقل قول:
2)ایکسوز500یا 510ژاپنی ولی 240چین
3)ایکسوز500صفحه لمس نیست که به نظر من اصلا توی دوربین مهم نیست وکارکردن با کلید خیلی راحتره.
)4زوم بالاتری هم داره.
کلا دوربین های کامپکت سونی تو تصاویر خیلی قلو میکنن یعنی تصاویر رو از اون چیزی که هست پررنگ تر
وزیبا تر نشون میده یا بعبارتی عکس طبیعی نمیگیره شاید تو نگاه اول فکر کنی خیلی سونی قشنگ تر از میگیره
ولی اگر شما یه کم حرفه ای به عکس نگاه کنید وسوژه ای که ازش عکس رو گرفتید متوجه این قضیه میشید.
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
اول اینکه زوم و پیکسل زیاد مهم نیست برام چون کاربر خانگی هست و این موارد اهمیت نداره
یعنی تنها ایراد سونی فقط طیف رنگ هست؟
کیفیت عکس و فوکوس و ... مشکلی نداره؟
چون اتفاقا برای عکسهای خانوادگی و کاملا غیر حرفه ای و عکاس مبتدی این مورد که میفرمایید شاید بشه یه جور امتیاز هم درنظر گرفتش
240 ژاپنش هم وجود داشت اگر بشه پیدا کرد
در ضمن ایکسوز510 حدود 100 150 گرونتر هم هست
پیکسل در دوربینهای کامپکت تقریبا هر چی کمتر باشه بهتر اما این به این معنی نیست که هر چی پیکسل پایین تر داشته باشی بهترین.استاندارد کامپکت به نظر من12پیکسل.نقل قول:
زوم بالاخره یه جایی بدردت میخوره شما چون به صورت مبتدی کار میکنید کاراییش و نمیدونید ولی به موقع به کار میاد نیومدم که هیچ ولی به طور معمول واسه عکاسی خانوادگی 5xکافیه.
تقریبا بله ولی ایراد کمی نیست ولی بازم این نظر شماست شایدم قشنگ تر باشه خیلی ها هم دیدم نظر شما رودارند.موقعی که روی عکس های گرفته شده زوم کنی عکس ها به حالت نقاشی در میاد دوستانی که باسریwxکار کردن دقیقا میدونن من چی میگم.
بعید میدونم ژاپن240موجود باشه .
نه این اختلاف وندارن خیلی باشه 50تومن گرونتره شما کجایید تهران؟
زیاد وسواس به خرج نده 240خوبه تو دوربینهای کامپکت زیاد گیر نباش.
پس با این اوصاف 240 بهتر هستنقل قول:
بله تهران هستم. جایی میشناسید موجود باشه لطفا معرفی کنید
یعنی ژاپن نمیشه پیدا کرد؟ به جنش چینیش میشه اطمینان کرد؟
510ایکسوز تا 600 650 قیمت داشتم ولی wx70 تا 450هم قیمت دادن
اگه این اختلاف قیمت باشه240بهترولی اگه تا50اختلاف باشه 510خیلی بهتره.نقل قول:
بله جنس چینیش هم خوب .یه سرچ تو نت بکن زنگ بزن بپرس
به نظر من 600 به بالا کانن SX510 دوربین خوبی هست فکر میکنم همین حدود قیمت داشته باشه.نقل قول:
دوربین دست دوم از قانون بقیه لوازم الکتریکی پیروی میکنه ریسک زیادی داره چون لوازم الکتریکی رو نمیشه از روی ظاهر شناخت .... اگر کسی هست که آشنا هست و بهش اعتماد دارین بحث دیگه ای هست.
[QUOTE=majid_n;8340029]SX280 و .... اندازه سنسورشون با دوربین فعلی شما یکسان هست (1/2.3 اینچ) ضمن اینکه لنز دوربین فعلی شما سریعتر هست من نمونه عکس ازشون ندیدم که بتونم مقایسه کنم ولی روی کاغذ نباید برتری داشته باشن.نقل قول:
کانن G1X یا G16 ، سونی RX100 III میتونه انتخابهای خوبی باشه اگر بتونی Lumix LX7 هم گیر بیاری ارزونتر از سه مدل قبلی هست ولی سنسور نسبتا بزرگ و لنز سریعی (F 1.4) داره ، فوجی X10 هم دوربین خوبی هست.
دوستان کلا گزینه های که قبلا داشتم منتفی شد
کسی که میخوام براش دوربین بگیرم علاقه به دروبین بزرگ داره یعنی همون شبه DSL
حالا گزینه های تا 500تومن چیز پیدا میشه؟
زوم خیلی مهم نیست و برای کاربری خانگی هست و معمولی و اتوماتیک هست
فقط ظاهر گوشی کامپکت نباشه
سلام،چند تا سوال داشتم:
1-بین G1x و G16 از کانن کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟
نظر خود من روی G16 ب خاطر سرعت 60 فریم تو فیلم برداریش..
2-موقع فیلم برداری با G16 ، باتریش کلا چند دقیقه جواب میده؟؟؟عمر باتری ها چ قدره؟؟همینطور اینکه نمیشه باتری قوی تری تهیه کرد ک فیلم برداری بیشتری بشه باهاش کرد؟؟؟
3-واسه خرید لوازم جانبی میهوام فقط ی رم 32 و ی کیف بخرم؟؟؟؟(رم چی و کلاس چند بخرم؟ کیف چه جوریشو بخرم؟)
اگه بشه قیمت هاشونم بگید دمتون گرم.
4-این کاور ضدآب ک میگن خوبه واسه خرید؟؟
5-از کجا باید فهمید ک شارژر و باتری داخل جعبه اورجیناله و دست کاری نشده؟؟؟؟
اگه کسی ب جز اینا نظر دیگه ای داره ما رو بی نصیب نزاره..قصد خرید تو همین یکی دو روز دارم.لطفا کامل راهنمایی بفرمایید..مرسی
ضمن تشکر از دوستان،
بنده تمام این صفحات را دیده ام و نظر خود دوستان را در این رابطه میخواهم..
خواهشی ک دارم لطفا افراد خبره در این زمینه مثل جناب Alucard پاسخ کامل در خصوص هر 5 سوالم ذکر و بنده را راهنمایی بفرمایید..
خواهش بعدی را از دوستانی دارم ک در این خصوص اطلاع چندانی ندارند، باعث گمراهی نشوند..
لطفا کامل راهنمایی بفرمایید..
ممنون
دوستان عزیز و حرفه ای کسی نیست ب داد ما برسه؟!!!
لطفا حذف شود!
از دوستان عزیز میشه یکی ب داد 5 تا سوال صفحه قبلمون برسه..لطفا راهنمایی بفرمایند افراد حرفه ای..
مرسی:n12:
سلام دوستان
برادرم میخواد یه دوربین با کیفیت خیلی خوب بخره تا 500 دلار از دبی من کل نت رو گشتم واقعا درمونده شدم توی سایت های خارجی کلی مدل خوب با مشخصات عالی بنظرتون کدوم بهتره:
canon sx700
nikon s9700
sony hx60v
panasonic tz60
FinePix F900EXR
اینا همه سوپر زوم هستند در زمینه غیر سوپر زوم هم
sony rx100 ii
canon s120
fujifilm x20
توی سایت های خارجی از همشون به شدت تعریف شده بود بنظرتون در هر دو سبک سوپر زوم و غیر سوپر زوم کدوم دوربین در رده خودش بهتره؟
شما سوپر زوم رو بهتری میدونید یا کیفیت عکس بهتر؟
مگاپیکسل درسته ملاک نیست ولی اس 129 همش 12 مگاپیکسله که توی زوم کیفیت میاد پایین
ممنون میشم بهم توضیح بدید در هر دو سبک کدوم بهترینن
با تشکر
راهنمایی:n16::n02:نقل قول:
سلام پاناسونیک همیشه دوربین های سوپر زوم خوبی داشته نیکون سری P هم خوبه که در لیست شما نیست نویز رو هم نسبت به پاناسونیک و در بین دوربینهای سنسور کوچیک خوب کنترل میکنه .نقل قول:
در بین دوربینهای غیر سوپر زوم لیست شماsony rx100 ii خیلی خوبه تا ایزو 3200 تقریبا نویز نداره. موفق باشید.
با تشکرنقل قول:
بازم مدل ها رو بررسی کردم انتخاب خیلی سخته
با توجه به قیمت بین دو مدل سخت گیر کردم
panasonic tz60
canon s120
دوست عزیز اگر زوم برایتان مهم نیست از بین دو مدلی که گفتید CANON S120 را انتخاب کنید ولی اگر زوم برایتان مهم است پاناسونیک TZ60 را انتخاب کنید.
خوب بلاخره برادرم تصمیمشو گرفت و گفت کیفیت عکس برام مهمترهنقل قول:
اتفاقی با یه سایت اشنا شدم خیلی قشنگ عکسارو مقایسه میکرد اونجا بود که دیگه تصمیم نهایی رو گرفتی
nikon p340
سلام دوستان
با بودجه 750 هزار تومن ، کدوم مدل رو بهم پیشنهاد میکنید ؟
IXUS510 گزینه ی مناسبیه ؟
یا از این مدل بهتر هم هست ؟
سلام با توجه به بوجه شما گزینه های زیر خوب هستند:
Canon Powershot SX510
Canon Powershot SX280
Canon Powershot S110
Nikon COOLPIX L830
که مدل
Canon Powershot S110 نسبت به بقیه سنسور بزرگتری داره ولی زوم زیادی نداره.
درود بر دوستانCanon Powershot SX510 HS
دوربین تا سقف 1 میلیون چی پیشنهاد می کنید؟
خودم
Fujifilm Finepix S8500
رو دیدم جالب بودن شما چی می گید ؟ می خواهم نویزش کم باشه.
سلام تا سقف یک میلیون نیکون p530 خوبه عکسهایی که در شب بدون فلش میگیره تا ایزو 1600 خیلی خوبه لرزش گیر خیلی خوبی هم داره. 41.7 زوم اپتیکال داره
یک دوربین فروشی رفتم به من گفت تو دوربین ها اول کنون دوم کنون سوم کنون چهارم کنون بعد تازه نیکون و بعد مارک های دیگه این چه قدر صحت داره؟نقل قول:
دوست عزیز من بعنوان کسی که دوربینو تست کرده خدمتتون عرض کردم. بهتر است برای مقایسه دوربینها به سایتهای معتبر مثل photographyblog مراجعه کنید نقدهای تخصصی را بخوانید و عکسهای دوربین را در سایز اصلی و در ایزوهای مختلف دانلود کنید و در پی سی یا ال ای دی نگاه کنید. اگر عکسهای دوربین خاصی به دلتان نشست همان دوربین را انتخاب کنید. اون حرف آقای فروشنده هم درست نیست دوربین خوب به مارک نیست به لنز ، سنسور و پردازشگر دوربین است ممکن است برندی در بعضی مدلها از لنز یا سنسور و یا پردازشگر خوبی استفاده نکند. این را هم در نظر داشته باشید تمام دوربینها یک سری محاسنات دارند و یک سری معایب. موفق باشید.نقل قول:
لطفا حذف شود.
سلام
بین انتخاب sx50وs110موندم..لطفا کمکم کنید
برای سفروخونگی میخوام...کیفیت وزوم نرمال وفیلمبرداری برام مهمه
منتظرکمکتون هستم...فردابعدازظهرآخرین فرصت برای خریدمه...ممنون:n01:
لطفا اگه میدونید کمک کتید دوستان:n16:
سلام
من می خوام یه دوربین بخرم حدودا تا 500 تا 550 تومان برا مصارف خانگی شما کدوم برند وکدوم مدل رو پیشنهاد می کنید ؟:n16:
خودم این رو دوست دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر کیفیت عکس مهمه S110 , نیکون P330 و پنتاکس MX1 و با کمی فاصله فوجیXF1 کیفیت عکس این دوربینها تو سری کامپکها از بقیه بهترهنقل قول:
سلام
یک دوربین احتیاج داشتم حدود یک میلیون
مورد استفاده برای مهدکودک
یه جورایی تعادل در کیفیت عکس و فیلم برقرار باشه