[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخي حركات سياسي خود را از طريق استقلال و پرسپوليس پيش ميبرند
مديرعامل سابق استقلال در گفت و گو با ايپنا: بدترين دوران استقلال، روزهاي واگذاري به وزارت رفاه بود
نجف نژاد گفت: دوران مديريت من در استقلال كوتاه بود اما در همين مدت دو تجربه تلخ و شيرين را پشت سر گذاشتيم كه هركدام از آنها در تاريخ استقلال به ثبت رسيده و مسببان و مقصران آن هم مشخص هستند.
نجف نژاد گفت: دوران مديريت من در استقلال كوتاه بود اما در همين مدت دو تجربه تلخ و شيرين را پشت سر گذاشتيم كه هركدام از آنها در تاريخ استقلال به ثبت رسيده و مسببان و مقصران آن هم مشخص هستند.
مقداد نجف نژاد مديرعامل سابق باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ضمن بيان مطلب فوق گفت: روزهاي خوبي را در مدتي كه زير نظر وزارت رفاه بوديم پشت سر گذاشتيم چرا كه يوسف پور نماينده اين وزارتخانه فردي ورزشي بود و با جنس ورزش آشنايي داشت.
اما در زمان مصري به دليل اينكه ايشان با ورزش موافق نبود بدترين زمان مديريتي عمرم را سپري كردم. وزير رفاه عليرغم اينكه زماني خودش جز و هيات مديره استقلال بود ، تمايلي به تيم داري نداشت و حاضر نبود از بودجه وزارتخانه براي فوتبال هزينه كند. آن روزها به معناي واقعي در استقلال تنها بوديم و كسي براي بهبود اين وضعيت تلاشي نمي كرد.
وي همچنين درباره شرايط استقلال در زمان حال گفت: استقلال شرايط خوبي دارد و باشناختي كه از بهبهاني در وزارت راه دارم، اگر اين تيم واگذار شود ميتواند مشكل استقلال را حل كند اما در كل معتقدم باشگاه هايي مثل استقلال و پرسپوليس بايد هر چه سريعتر خصوصي شوند و اين موضوع مي تواند به دو تيم پايتخت كمك كند. در اين ميان همچنين بايد بر اين موضوع واقف بود كه برخي حركات سياسي خود را از طريق استقلال و پرسپوليس پيش مي برند و به همين دليل نبايد اجازه داد تا افرادي بخواهند اينگونه در اين دو تيم مطرح و محبوب ورود پيدا كنند.
نجف نژاد همچنين در مورد وقايعي كه در مدت زمان حضور وي در استقلال رخ داد گفت:آن زمان فدراسيون فوتبال مشكلي را بوجود آورد. آنها ميتوانستند همان زمان كه ما ليست را ارايه كرديم به afc ارسال كنند كه صبر كردند و 5 روز بعد اين كار را انجام دادند اما ماه پشت ابر نميماند و در نهايت نيز مشخص شد كه چه كساني مقصر بودند . خداوند متعال البته شرايط را به گونهاي رقم زد كه مقصران اصلي هيچگاه به حقشان نرسيدند و در نهايت نتوانستند به مقاصد خودشان برسند.
کار داشت به جاي باريک مي کشيد
استقلال با صاحبخانه جان واريو تسويه کرد صبح ديروز کاسه صبر صاحبخانه فابيو جان واريو هافبک برزيلي استقلال لبريز شد و با داد و بيداد از وي خواست تا هر چه سريع تر اجاره هاي عقب افتاده خود را پرداخت کند .در غير اين صورت بايد آپارتمان وي را تخليه نمايد. ظاهرا اجاره آپارتمان جان واريو ماهي 5/1 ميليون تومان هزينه در بر دارد که تا روز گذشته 4 ماه اجاره آن پرداخت نشده بود. هافبک برزيلي استقلال که ديروز از همه جا بي خبر مقابل صاحبخانه قرار گرفت با تهديدات شديد وي مواجه شد . جان واريو پس از مواجهه با اين مشکل سريعا علي نظري جويباري سرپرست تيم و مسئولان باشگاه را در جريان گذاشت که خوشبختانه عصر ديروز مبلغ 6 ميليون تومان به حساب صاحبخانه ناراضي واريز شد تا همه چيز به خير و خوشي تمام شود.
دليلي نمي بينم از من انتقاد کنيد
برهاني: نمي دانم هدف حاشيه سازان چيست کارت زردم عمدي نبود روز پر فروغ استقلال در حافظيه براي آقاي گل کم فروغ بود . آرش برهاني در روزي که تيمش چهار گل به ثمر رساند سهمي در جشنواره گل استقلال نداشت. همين موضوع باعث شد فشار روحي و رواني زيادي به مهاجم استقلال وارد شود. او در شيراز ناکام بود و علاوه بر اين که نتوانست گل بزند با گرفتن کارت زرد بازي بعد استقلال مقابل صبا را از دست داد. بعد از اخطاري که برهاني گرفت اين شايعه در بين اهالي مطبوعات به راه افتاد که آرش براي قرار نگرفتن در مقابل صباباتري و فيروز کريمي از قصد سه اخطاره شده است. مهاجم ملي پوش استقلال از شنيدن اين حرف به شدت آشفته شده و مي گويد حتي اگر محروم نمي شد هم به دليل مصدوميت نمي توانست مقابل صبا به ميدان برود. صحبت هاي آقاي گل ليگ را بخوانيد: چرا در روزي که استقلال جشنواره گل به راه انداخت تو گل نزدي؟ اين توقع که يک مهاجم در هر بازي گل بزند انتظار بي جايي است. براي هر بازيکني پيش مي آيد که در يک بازي نتواند گل بزند و دليلي نمي بينم الان از من انتقاد کنيد که چرا گل نزده ام. قصدمان انتقاد نيست، اما وقتي استقلال چهار گل مي زند همه توقع دارند آقاي گل تيم هم گل بزند خودتان بازي را ديده ايد. من يک موقعيت گل بيشتر نداشتم که در نيمه اول به دست آوردم و آن را هم به دليل زمين نامساعد شيراز از دست دادم. در واقع در وضعيتي نامتعادل قرار گرفتم و نتوانستم ضربه خوبي به توپ بزنم. همان يک موقعيت را داشتم و ديگر در موقعيت گل قرار نگرفتم تا بتوانم گلزني کنم. فکر نمي کني براي رسيدن به آقاي گلي بايد از همين تک موقعيت ها استفاده کني وگرنه ممکن است جايت را از دست بدهي؟ اين حرف را قبول دارم. براي رسيدن به آقاي گلي بايد از همه موقعيت ها استفاده کنم. از اين به بعد در بازي هاي شهرستان حتما از هر موقعيتي که به دست بياورم استفاده مي کنم تا از کورس آقاي گلي عقب نمانم. به نظر مي رسيد در بازي مقابل برق، مدافعان حريف خيلي روي تو خطا مي کردند؟ بله، همين طور است . دو نفر از مدافعان برق مثل سايه با من حرکت مي کردند و خيلي هم روي من خطا مي کردند. هنوز زانويم درد مي کند و جاي استوک کفش هاي مدافعان روي پايم مانده. يارگيري مدافعان برق يکي از اصلي ترين دلايلي بود که من نتوانستم در موقعيت گل قرار بگيرم. اين شايعه به وجود آمده که تو عمدا کارت زرد گرفتي تا در مقابل صبا بازي نکني؟ براي شايعه سازان متاسفم. از اين که سه اخطاره شدم واقعا ناراحتم و از قلعه نويي هم بابت اين موضوع عذرخواهي کردم. معتقدم که داور نبايد به من کارت مي داد و وقتي اين اتفاق افتاد شوکه شدم. من اصلا از روي عمد کارت نگرفتم و خيلي دوست داشتم در مقابل صبا و فيروز کريمي بازي کنم. در ضمن اگر محروم نمي شدم هم به دليل مصدوميت هم نمي توانستم مقابل صبا بازي کنم، زيرا زانويم به شدت درد مي کند. کساني که برايم حاشيه مي سازند را به خدا واگذار مي کنم. من از هيچ تلاشي براي موفقيت استقلال فروگذاري نمي کنم و نمي دانم هدف حاشيه سازان چيست.
بيک زاده عذرخواهي کرد
استقلال در شرايطي که اميدوار بود نيمه اول ديدار مقابل برق شيراز را با پيروزي يک بر صفر به پايان برسد در اواخر اين نيمه پيروزي را با تساوي عوض کرد. خطاي پنالتي هاشم بيک زاده روي مهاجم برق باعث شد تا داور اين ديدار نقطه پنالتي را نشان بدهد. هافبک چپ پاي استقلال که در اين ديدار فرصت حضور در ميدان را به دست آورده بود به علت اين خطاي پنالتي در رختکن از تمامي بازيکنان عذرخواهي کرد و مدعي شد که اشتباه خود را در نيمه دوم جبران خواهد کرد. ناگفته نماند هاشم بيک زاده تلاش بسياري را به کار بست تا در جناح چپ استقلال در نيمه دوم ديدار مقابل برق شيراز مهره تاثيرگذاري براي آبي پوشان باشد و پيروزي چهار بر يک استقلال اشتباه او را تحت پوشش قرار داد.
جلسه كميته ليگ قهرمانان آسيا
واعظى آشتيانى مدارك استقلالى ها را كنترل كرد
جلسه كميته ليگ قهرمانان آسيا در باشگاه استقلال ديروز تشكيل شد.با توجه به اينكه هر ۴ تيم حاضر در ليگ قهرمانان اسيا بايد تا سه شنبه فهرست بازيكنان خود را در اختيار فدراسيون فوتبال قرار دهند، ديروز صبح در باشگاه استقلال كميته ليگ قهرمانان آسيا با حضور واعظى آشتيانى، على اميرى، على اصغر مانوسى فر، على نظرى جويبارى و محمد نورى فر برگزار شد. در اين جلسه كليه مسائل مربوط به اين مبحث مورد بررسى قرار گرفت. نورى فر؛ مدير روابط عمومى باشگاه استقلال درباره اين جلسه توضيحات زير را ارائه داد:
آماده بودن فهرست استقلال
به دليل اتفاقى كه ۲ سال قبل براى استقلال رخ داد، حساسيت هايى درباره ارسال فهرست بازيكنان به وجود آمده كه گاهى باعث شيطنت هم شده است. اين در حالى است كه فهرست آماده است. بر خلاف تصور سه شنبه آخرين روز مهلت ارسال اسامى به afc نيست. بلكه ما بايد اين فهرست را تا سه شنبه به فدراسيون فوتبال ارسال كنيم.
محل اسكان تيم ميزبان و ميهمان
يكى از مواردى كه مورد بحث قرار گرفت محل اسكان تيم هاى ميهمان و ناظران و داوران بود. به احتمال زياد تيم هاى ميهمان در يكى از ۲ هتل لاله يا استقلال مستقر خواهد شد. همچنين در مورد هداياى تبليغاتى نيز تصميم گيرى هايى شد. استقلال نيز در هتل المپيك مستقر مى شود.
كنترل مدارك توسط واعظى آشتيانى
واعظى پرونده تمامى بازيكنان را مورد بررسى قرار داد و هيچ مشكلى در مدارك بازيكنان وجود نداشت. گروه ادارى باشگاه اين پرونده ها را به زبان انگليسى آماده كرده اند. همه گذرنامه ها هم آماده است.
روى نيمكت ۱۱ نفر مى توانند حضور داشته باشند
بر خلاف اينكه گفته مى شود براى ارسال فهرست مربيان به afc بايد استقلال نام يكى از مربيان خود را حذف كند، اين طور نيست. هر تيم ۱۱ نفر را در كادر فنى مى تواند در فهرست خود قرار دهد. ۸ نفر از اعضاى كادر فنى و ۳ نفر هم به انتخاب باشگاه مى تواند روى نيمكت قرار گيرد.
استقلال بيشتر از هميشه گل زده است
آبى پوشان ركورددار مى شوند
استقلال تهران اين روزها با امير قلعه نويى به يك تيم هجومى تبديل شده است، تيمى كه در بازى با حريفان متعدد فقط به پيروزى آن هم با تعداد گل هاى بسيار فكر مى كند. كارى كه استقلالى ها در اين فصل موفق به انجام آن شده اند، در طول تاريخ برگزارى ليگ به نوعى بى سابقه بوده است وچنانچه اين روند پيروزى هاى استقلال تداوم داشته باشد آنها به ركوردى دست خواهند يافت كه نه پيش از اين كسى به نزديكى آن رسيده است و نه چنين به نظر مى آيد كه در آينده كسى بتواند به آن نزديك شود. استقلال ليگ هفتم به هيچ وجه قابل مقايسه با استقلال ليگ هشتم نبود. آبى پوشان تهرانى در نيم فصل اول ليگ هفتم از ۱۷ بازى خود صاحب ۲۴ گل زده بودند و اين در حالى بود كه آنها ۲۳ بار هم دروازه خود را بر روى حريفان باز شده ديده بودند.استقلالى ها در ليگ هفتم و در پايان هفته بيست و دوم با ۲۸ گل زده وضعيت چندان خوبى را در جدول رده بندى نداشتند. آنها با آنكه توانسته بودند ۲۸ گل را وارد دروازه حريفان خود كنند، ۲۶ بار هم دروازه شان باز شده بود تا تفاضل آنها عدد قابل قبولى نباشد. استقلالى ها ليگ هفتم را در شرايطى با كسب عنوان سيزدهمى به پايان رساندند كه تنها موفق به ۴۴ گل زده شده بودند و به همين تعداد هم گل دريافت كرده بودند، تا ضعف آنها در ليگى كه خيلى ها اعتراف داشتند استقلال با تركيب ضعيف آن را آغاز و به پايان رسانده است كاملاً به چشم بيايد. ناصر حجازى و فيروز كريمى در ليگ هفتم مربيانى بودند كه در ترسيم اين نتايج براى استقلال نقش بسيارى داشتند.آنها هرگز موفق نشدند، استقلال را به روزهاى اوجش نزديك كنند وهمين مسأله نيز باعث بركنارى آن از تيم پرطرفدار استقلال بود. استقلالى كه در ليگ هفتم خيلى سخت گل مى زد و خيلى راحت گل دريافت مى كرد تا مشخص شود آبى پوشان نه در كار حمله موفق بوده اند ونه در كار دفاع و همين مسأله آن نتايج تلخ را براى آبى پوشان در ليگ هفتم رقم زد.اما استقلال در ليگ هشتم با امير قلعه نويى يك تيم متحول شده نشان داد. تيمى كه انگيزه زيادى براى بردن و پرگل بردن داشت. تيمى كه ديگر مانند گذشته سخت گل مى زد و آسان گل نمى خورد، بلكه براى آنها در ليگ هشتم عكس اين موضوع اتفاق افتاده بود. آنها در ليگ هشتم و در بازى مقابل حريفان ريز و درشت راحت گل مى زدند و سخت گل مى خوردند وهمين عاملى شد تا آنها به عنوان مدعى اول قهرمانى ليگ هشتم چهره شوند.
استقلالى ها در ليگ هشتم و تا پايان هفته بيستم ۴۴ بار موفق به گلزنى شده بودند، كارى كه ناصر حجازى و فيروز كريمى در ۳۴ هفته موفق به انجام آن شده بودند. استقلال در ليگ هشتم و در نيم فصل اول ۳۷ بار موفق به باز كردن دروازه حريفان خود شده بود و تنها ۱۸ بار دروازه اش را مقابل حريفان باز شده ديد، آنها حالا با انجام ۲۲ بازى به مرز ۵۰ گل رسيده اند و انتظار مى رود با توجه به ۱۲ بازى باقيمانده آنها به ركوردى دست نيافتنى در ليگ برتر فوتبال ايران دست يابند.زدن ۵۰ گل در ۲۲ بازى يعنى زدن بيش از ۲ گل در هر بازى كه اين نشان از قدرت بى بديل خط حمله اين تيم مى دهد و ثابت مى كند كه آرش برهانى مهاجم اول آبى پوشان چندان هم بى دليل توسط على دايى به تيم ملى ايران دعوت نشده است.
برق را شانسى نبرديم
اكبرى: تلاش مى كنم جاى جبارى را پر كنم
يدالله اكبرى هافبك بازيساز استقلال در بازى مقابل برق شيراز به عنوان بازيكن تعويضى به ميدان آمد تا در پيشبرد اهداف تاكتيكى تيمش موثر باشد. اكبرى پس از اين بازى گفت: استقلال خيلى خوب بازى كرد و هيچ كدام از اين گل هاى ما شانسى نبود، ما براى شكست برق برنامه داشتيم و آنها خيلى خوب مقابل ما در نيمه اول مقاومت كردند. وى افزود: استقلال براى تداوم صدرنشينى بايد هر حريفى را شكست دهد. من از وضعيت خودم در استقلال راضى هستم و در حال حاضر تلاش مى كنم جاى خالى جبارى را پر كنم.
به زارع گفتم ۳ بر يك مى بازيد
اكبرپور: برهانى را در رسيدن به آقاى گلى يارى مى كنم
استقلال در بازى شنبه خود مقابل برق ۴ گل به ثمر رساند تا با ۵۰ گل زده بهترين خط حمله ليگ لقب بگيرد. سياوش اكبرپور مهاجم آبى پوشان از وضع موجود اظهار رضايت كرد و اميدوار است تيمش در آينده هم نتايج خوبى بگيرد. اكبرپور معتقد است نسبت به گذشته پيشرفت قابل توجهى داشته و در ديدارهاى آتى بهتر هم خواهد شد. ادامه صحبت هاى وى را در ذيل مى خوانيد:
• از بازى با برق و پيروزى پرگل استقلال صحبت كنيد.
- برق تيم بسيارخوبى بود. آنها خوب بازى كردند اما ما بهتر بوديم و ۳ امتياز را گرفتيم. اميدوارم از لحاظ روحى همين روند را ادامه دهيم و صدرنشينى را حفظ نماييم.
• فكر مى كردى ۴ گل به برق بزنيد؟
- وقتى كه بازى در نيمه اول با نتيجه تساوى تمام شد به رختكن رفتيم. در بازگشت به زمين در نيمه دوم به صمد زارع كه دوست خوبم است گفتم ۳ بر يك بازى را واگذار مى كنيد و حالا يك گل هم بيشتر زديم. ما در اوايل نيمه اول خوب بازى كرديم اما بعد از زدن گل كمى افت داشتيم و گل تساوى را دريافت كرديم. با شروع نيمه دوم بازى را در دست گرفتيم و گل هاى بعدى را به ثمر رسانديم.
• بعد از هفته ها به تنهايى در صدر جدول قرار گرفتيد. در اين مورد چه نظرى داريد؟
-عقيده من بر اين است تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بايد همه تيم ها را شكست دهد. به نظر من ذوب آهن نمى تواند مقابل استقلال حرفى بزند چرا كه آنها تجربه لازم براى قهرمانى را ندارند.
• پس چه تيم هايى شانس قهرمانى دارند؟
- درحال حاضر استقلال با توجه به اين كه بازيكنان خوب و يكدستى را در اختيار دارد شانس اول قهرمانى است، مهم تر از اين تجربه استقلال در ليگ است. با اين حال سپاهان و پرسپوليس هم داراى شانس قهرمانى هستند.
سپاهان در هر ۲ بازى رفت و برگشت ما را آزار داد. به نظر من ذوب آهن تجربه ندارد و نبود چند بازيكن همواره در نتايج اين تيم تأثيرگذار است اما در استقلال، سپاهان و پرسپوليس اين موضوع صدق نمى كند. به عنوان مثال ما هفته هاست مجتبى جبارى تأثيرگذار را در اختيار نداريم اما ضربه اى از اين بابت نخورديم.
• استقلال در حال حاضر با ۵۰ گل زده يك خط حمله رويايى را دارد،عوامل مؤثر در اين موضوع چيست؟
- در تيم ما همه تلاش مى كنند و ۵۰ گل زده نيز نتيجه اين تلاش است. در هر تيمى هافبك هاى خوب، مهاجمان را راه مى اندازند و خط هافبك قدرتمند استقلال باعث شده مهاجمان نيز خوب كار كنند. خوبى تيم ما در اين است كه همه گل مى زنند و گل زدن تنها توسط يك نفر انجام نمى گيرد.
• قبول داريد نسبت به چندسال قبل كه با رضا عنايتى بازى مى كرديد، افت داشتيد؟
- خير، نسبت به آن موقع بهتر هم كار كرده ام!
• اين ادعا را چگونه اثبات مى كنيد؟
- سالى كه قهرمان ليگ شديم من ۱۱ گل زدم، ۱۰ پاس گل دادم و ۲ پنالتى براى استقلال گرفتم در حالى كه در اين فصل تا اينجاى رقابت ها ۹ گل به ثمر رسانده ام، ۷ پاس گل داده ام و يك پنالتى گرفته ام. مطمئن هستم اين آمارها را افزايش و ركورد قبلى ام را ارتقاء خواهم داد. اين دلايل براى اثبات عملكرد خوبم كافى است.
• با توجه به ۲ سال حضور در كنار رضا عنايتى، با او راحت تر بودى يا اكنون با برهانى؟
- برايم فرقى نمى كند در كنار چه كسى قرار بگيرم. سيستم بازى عنايتى با سيستم بازى آرش تفاوت زيادى دارد. رضا يك تمام كننده و سرزن است در حالى كه آرش مهاجمى سرعتى است. به نظر من هر بازيكنى بايد خود را با شرايط و بازيكن كنارى اش وفق دهد.
• برهانى آقاى گل ليگ است. چرا زوج او، سياوش اكبرپور، كمتر از او گل زده است؟
- من در وهله اول دوست دارم تيمم موفق شود و بعد از آن به دنبال گلزنى هستم. با اين شرايط برايم تفاوتى ندارد چه كسى گل بزند و مهم موفقيت تيم است.
• وقتى برهانى گل مى زند ناراحت نمى شويد؟
- چرا بايد ناراحت شوم آرش دوست صميمى من است و از گلزنى هاى مكرر او خوشحال مى شوم. اميدوارم گلزنى هاى وى ادامه داشته باشد و من نيز او را در رسيدن به آقاى گلى يارى خواهم كرد.
• شنيده ايم رضا عنايتى قرار است به استقلال برگردد؟
- بله، اميدوارم اين اتفاق رخ دهد. بيش از هركس من از بازگشت وى خوشحال مى شوم چرا كه بهترين خاطرات ورزشى ام در كنار رضا بود و با بازگشت وى اين خاطرات برايم تداعى مى شود. اميدوارم با كمك او استقلال موفق شود تا از زحمات خود راضى و خشنود شويم.
• فكر نمى كنيد با شروع رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا از قدرت استقلال در ليگ كاسته شود؟
- به هيچ وجه، ما ۱۱ بازيكن آماده در داخل زمين و ۱۱ بازيكن آماده در خارج از زمين داريم و از اين بابت با مشكل مواجه نخواهيم شد. هدف ما قهرمانى در ۳ جام است و اگر مشكلى پيش نيايد به هدف خود مى رسيم.
اكبرى، مدافع جديد استقلالى ها
يدالله اكبرى، بازيكن استقلال در بازى هاى آينده اين تيم به عنوان مدافع بازى خواهد كرد. امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان با توجه به مصدوميت پژمان منتظرى و ابراهيم تقى پور قصد دارد در بازى هاى بعدى از يدالله اكبرى در خط دفاعى استفاده كند. اين در حالى است كه اكبرى تاكنون در هيچ تيمى مدافع نبوده و با اين حساب تصميم قلعه نويى كمى عجيب به نظر مى رسد.
منتظرى به دربى مى رسد
برخلاف صحبت هاى مطرح شده مبنى بر مصدوميت شديد پژمان منتظرى و نرسيدن وى به بازى با پرسپوليس، ديروز باخبر شديم منتظرى قبل از دربى بزرگ پايتخت بهبود خواهد يافت و مقابل پرسپوليس به ميدان خواهد رفت. لازم به ذكر است منتظرى كه در جريان تمرينات استقلال از نا حيه زانو مصدوم شده بود چند روزى است تمرينات فيزيوتراپى را آغاز كرده و ظرف چند روز آينده در تمرينات استقلال حضور پيدا مى كند.
تمرينات اختصاصى براى رينالدو
رينالدو هافبك پرويى جديد استقلال كه به تازگى به اين تيم پيوسته است از لحاظ بدنى خيلى عقب است و نياز به تمرينات بيشتر دارد. طبق شنيده هاى ما به دستور امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان ظاهراً رينالدو بايد علاوه بر تمرينات تيم خودش هم اختصاصى به تمرين بپردازد تا به شرايط ايده آل برسد. رينالدو از جمله بازيكنانى است كه قلعه نويى اعتقاد دارد مى تواند كنار فابيو جان واريو يك زوج ايده آل را در خط هافبك استقلال تشكيل بدهد. با اين اوصاف بايد منتظر ماند و ديد چنين اعتقادى عملى خواهد شد يا خير.
چرا رينالدو، چرا عنايتى نه؟
اسمش قشنگ است
استقلال بايد از بين رينالدوى پرويى و رضا عنايتى يكى را انتخاب مى كرد و با او قرارداد مى بست كه در نهايت قلعه نويى رينالدو را ترجيح داد. البته بحث مقايسه هم در ميان نبود چون عنايتى يك مهاجم سرزن است و رينالدو يك هافبك ميانى اما به هر حال قلعه نويى به اين نتيجه رسيد كه در حدود ۳۰ بازى باقى مانده تا پايان فصل (در ۳ جام مختلف) به يك هافبك بيشتر از مهاجم نياز دارد. طبعاً بحث حضور عنايتى در ليگ قهرمانان آسيا (به عنوان يار كمكى) هنوز داغ است اما قلعه نويى بدون آنكه تست فنى از هافبك پرويى بگيرد او را جذب كرد تا تعداد هافبك هاى خارجى استقلال كه از قاره آمريكاى جنوبى آمده اند با احتساب جان واريو به عدد ۲ برسد. حالا بايد ديد آيا رينالدوى ۲۴ ساله در خط ميانى استقلال جواب مى دهد يا نه؟ او در پستى بازى مى كند كه استقلال حسين كاظمى، يدالله اكبرى، جبارى، جان واريو و ... را دارد. با توجه به اينكه استقلال ۲-۵-۳ بازى مى كند طبعاً از يك هافبك دفاعى بيشتر استفاده نمى كند و آن يك هافبك هم در شرايط طبيعى حسين كاظمى است و از بين بقيه فقط ۲ نفر مى توانند در مركز زمين بازى كنند برخى مى گويند اين هافبك پرويى كه سابقه بازى در ليگ اتريش و تيم گراس هاپرز سوئيس را هم دارد از توانايى بازى در ساير پست ها هم برخوردار است اما به هر حال پست تخصصى اش هافبك ميانى متمايل به سمت چپ است و قلعه نويى به اين خاطر او را به عنايتى ترجيح داده است آن هم در حالى كه خود امير ۲۴ ساعت قبل از انعقاد قرارداد با رينالدو در مصاحبه اى گفته بود رضا عنايتى را مى خواهم و ...
•••
كادرفنى استقلال قطعاً با مشاهده فيلم بازى هاى رينالدو او را جذب كرده اند اما بايد ديد او در ليگ قهرمانان آسيا بازدهى لازم را دارد يا نه؟ بازيكنان آمريكاى جنوبى معمولاً به فوتبال هجومى و تكنيكى شهره اند اما قلعه نويى علاقه خاصى به بازيكنان جنگنده و دونده دارد. قطعاً رينالدو چنين خصوصياتى هم داشته كه مورد پسند امير قرار گرفته اما به هر حال گذشت زمان ثابت خواهد كرد كه آيا رينالدو مثل جان واريو در استقلال جواب مى دهد يا نه؟ در مورد مبلغ قرارداد هم باشگاه استقلال رقم دقيقى را ذكر نكرده اما خيلى ها مى گويند او آن قدرها بزرگ نيست كه بدون تست فنى بيايد. در اين مقطع از فصل كه تمام ليگ هاى دنيا در اوج خود قرار دارند يك بازيكن اگر مطرح و در سطح اول فوتبال بود بدون تيم نمى ماند اما به هر حال استقلالى ها اميد دارند رينالدو كه اسمش شباهت هايى به ريوالدو و رونالدو دارد و كلاً اسم باكلاسى دارد بتواند انتظارات را برآورده نمايد و حداقل به اندازه جان واريو مفيد واقع شود.
استقلالى ها فردا پولدار مى شوند؟
عدم دريافت مطالبات و بى پولى بازيكنان استقلال براى اين باشگاه به يك دردسر بزرگ بدل شده بود زيرا آبى پوشان همواره در تمرين به اين مسأله اشاره داشته و خواهان حل مسأله توره با كادر فنى بودند. امير قلعه نويى هم مرتب با مديران در تماس بود و خواهان حل اين مشكل، زيرا مى د انست كه تداوم وضعيت فوق حاصلى غير از برهم خوردن نظم استقلال را به همراه نخواهد داشت. البته اين طور كه پيداست انتظار آبى ها به اتمام رسيده و آنها به زودى شاهد پر شدن حساب هاى بانكى خويش خواهند بود. يك مقام مسئول در اين ارتباط به ابرار ورزشى مى گويد:«اتفاق جديدى رخ ندهد، به احتمال زياد ظهر روز سه شنبه (فردا) پول بازيكنان به حسابشان واريز خواهد شد و آنها ديگر دغدغه اى از اين بابت نخواهند داشت و با آرامش خاطر در انديشه ليگ قهرمانان آسيا و ادامه ليگ برتر فرو خواهند رفت.
جبارى مقابل صبا هم بازى نمى كند
مجتبى جبارى هافبك استقلال كه پس از رهايى از بند مصدوميت هنوز نتوانسته براى اين تيم به ميدان برود به احتمال فراوان در ديدار اين هفته تيمش هم مقابل صبا به ميدان نخواهد رفت. طبق شنيده هاى ما امير قلعه نويى سرمربى آبى پوشان اعتقاد دارد جبارى هنوز به مرز آمادگى كامل نرسيده و بايد همچنان تمرينات اختصاصى خود را ادامه دهد. گفتنى است جبارى از جمله بازيكنان مورد علاقه فيروز كريمى سرمربى فعلى صبا هم مى باشد كه اين مربى در ابتداى فصل علاقه ويژه اى به جذب وى داشت.
دلجويى كادر فنى استقلال از اميرآبادى
بنا به تشخيص كادر فنى استقلال مهدى اميرآبادى هافبك اين تيم در جريان ديدار مقابل برق شيراز ۹۰ دقيقه روى نيمكت ذخيره ها نشست و بازى نكرد. نكته گفتنى اينكه در زمانى كه امير قلعه نويى سرمربى اين تيم قصد داشت تركيب اين تيم را اعلام كند از مهدى امير آبادى دلجويى كرد. طبق شنيده هاى ما ظاهراً كادر فنى استقلال اعتقاد داشته مشكل نيمكت نشينى امير آبادى فنى نبوده و بيشتر به خاطر اين بوده كه بيك زاده ديگر بازيكن اين تيم در اين پست به جو ورزشگاه حافظيه شيراز به دليل چند سال بازى در اين شهر آشنا بوده است.
تيم استقلال روز شنبه گذشته در چهارچوب رقابت هاى هفته بيست و دوم ليگ با نتيجه ۴ بر يك از سد برق شيراز گذشت. با امير قلعه نويى سرمربى استقلال در مورد اين بازى و مسائل مختلف تيمش همصحبت شديم كه متن كامل گفت وگوى ما با وى را در ذيل مى خوانيد:قلعه نويى: رينالدو را مى گذارم هافبك چپ
• از بازى با برق شروع كنيم. اين ديدار را چگونه ديديد؟
- بازى خوبى بود اما نمى دانم چرا بازيكنان ما زود اشباع شدند. اين بازى براى ما حكم شناسايى نقاط ضعف و قوت را داشت و مى توانيم در تمرينات نقاط ضعف را برطرف كنيم. به هرحال از اينكه موفق شديم ۳ امتياز را كسب كنيم و با اختلاف امتيازى در صدر جدول قرار بگيريم خرسندم.
• بعد از مدت ها از ذوب آهن فاصله گرفتيد. در اين خصوص صحبت كنيد.
- استقلال از ابتدا هم قدرت صدرنشينى را داشت. چند هفته اى بود كه به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به ذوب آهن صدرنشين بوديم اما اكنون خوشحالم كه ۲ امتياز بيشتر از اين تيم داريم. ما بايد اين فاصله امتيازى را بيشتر از قبل كنيم و با قدرت عنوان قهرمانى در اين فصل را كسب نماييم.
• به نظر شما ذوب آهن شخصيت قهرمانى دارد؟
- اين تيم از ابتداى فصل نتايج خوبى گرفته و يكى از شانس هاى قهرمانى محسوب مى شود. من به اين تيم احترام مى گذارم و اميدوارم به همين شكل به كارخود ادامه دهند تا بازيكنان استقلال نيز انگيزه خود را بيشتر از قبل كنند.
• رينالدو، بازيكن پرويى از كى به ميدان مى رود؟
- او آماده بازى كردن است. اكنون منتظر هستيم itc وى صادر شود تا بتوانيم از اين بازيكن استفاده كنيم.
• از اين بازيكن در چه پستى استفاده مى كنيد؟
- با توجه به چپ پا بودن رينالدو از او در پست هافبك نفوذى چپ استفاده خواهيم كرد.
• قبول داريد حاشيه هاى اطراف استقلال كمى زياد است؟
- متأسفانه برخى ها قصد ايجاد حاشيه در استقلال را دارند كه قطعاً موفق نخواهند شد تفكر خود را عملى سازند. آنها بعداز هر برد استقلال مسائلى را مطرح مى كنند تا پيروزى تيم را زير سؤال ببرند. واقعاً برايشان متأسفم.
• شنيده ايد مى خواهند افشين پيروانى را بركنار كنند؟
- بله- در اين مورد چيزهايى شنيده ام. به نظر من افشين مربى خوبى است و پرسپوليسى ها بايد او را حفظ كنند چون در آينده واقعاً به درد پرسپوليس مى خورد. مسئولين پرسپوليس نبايد به همين راحتى تجربيات او را ناديده بگيرند.
• ديدار با صباى قم را چطور مى بينيد؟
- صبا تيم بسيار خوبى است. آنها در ديدارهاى اخير خود نتايج خوبى گرفته اند. به نظر من صبا از تيم هاى بزرگ ايران است و مى تواند براى هرتيمى مشكل ساز شود. با اين حال ما براى تثبيت صدرنشينى مان بايد اين تيم را شكست دهيم. ۳ امتياز بازى با صبا براى ما امرى حياتى است و اميدوارم با همت بازيكنان به آن دست پيدا كنيم.
• رويارويى با فيروز كريمى را چگونه ارزيابى مى كنيد؟
- فيروزخان مربى بزرگى است و هيچ كس در توانايى هاى وى شكى ندارد.
او مدتى در استقلال حضور داشت اما اكنون سرمربى صبا است. به نظر من نبايد اين مسأله زياد دامن زده شود چون بازى با صبا نيز يك ديدار معمولى است.
مجيدى به بازى با صباى قم مى رسد
فرهاد مجيدى مهاجم استقلال كه به دليل مصدوميت در ديدار مقابل برق شيراز از زمين تعويض شد. مى تواند تيمش را در ديدار مقابل صباى قم همراهى كند. طبق گفته دكتر نوروزى پزشك استقلال مجيدى بايد ۲ جلسه تمرينات فيزيوتراپى را پشت سر بگذارد تا مصدوميت وى برطرف شود. شايان ذكراست به احتمال فراوان مجيدى جايگزين آرش برهانى در خط حمله در ديدار مقابل صبا خواهد شد.
كوشكى: به مهاجمان برق فرصت گلزنى نداديم
بيژن كوشكى مدافع تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: مقابل برق به مهاجمان اين تيم فرصت گلزنى نداديم. وى در خصوص پيروزى پر گل آبى پوشان مقابل برق شيراز اظهار داشت: حق ما در اين ديدار كسب هر ۳ امتياز بود. در اين زمين نمى شد فوتبال تاكتيكى ارائه داد. حتى اعتقاد دارم برقى ها تا حدودى در جريان بازى از ما بهتر بودند اما همين كه موفق شديم در خانه حريف ۴ گل بزنيم نشان دهنده قدرت استقلال است. وى در مورد عملكرد خط دفاعى استقلال در اين مسابقه عنوان كرد: درست است كه آنها به خصوص در نيمه دوم بيشتر در زمين ما حضور داشتند اما مدافعان و هافبك هاى استقلال موقعيت هاى گلزنى به بازيكنان برق ندادند. آنها موقعيت بالاى ۸۰ درصد گل نداشتند. كوشكى در خصوص صحنه پنالتى كه براى تيم برق شيراز گرفته شد اظهار داشت: گرفتن پنالتى توسط داوران از اتفاقات فوتبال است. در اين مسابقه يك پنالتى به نفع برق گرفته شد و بهتر است در اين باره كارشناسان امر داورى نظر بدهند. مدافع استقلال درباره نبود آرش برهانى در ديدار هفته آينده مقابل صباى قم گفت: بازيكنان استقلال چه روى نيمكت و چه روى زمين مسابقه به لحاظ فنى نزديك به هم هستند. شايد نبود آرش برهانى اندكى در كار تيمى ما تاثير گذار باشد اما مطمئن باشيد جايگزين هاى وى آنقدر انگيزه دارند كه بتوانند جاى او را پر كند.
خسرو حيدرى: زمين نامناسب بازى هميشگى استقلال را خراب كرد
خسرو حيدرى هافبك استقلال تهران با اشاره به ديدار اين تيم مقابل برق شيراز گفت: بازى ما با برق شيراز ۲ نيمه متفاوت داشت. وى افزود: در نيمه نخست با وجود اينكه چند موقعيت گلزنى داشتيم اما در مجموع نتوانستيم عملكرد قابل قبولى از خود ارائه كنيم اما در نيمه دوم با صحبتى كه كادر داشتند توانستيم بازى خوب خودمان را ارائه كنيم.وى ادامه داد: البته در نيمه اول يك گل به ثمر رسانديم اما به دليل بازى ضعيفى كه همه ما داشتيم گل تساوى را خورديم كه نيمه دوم با تمام وجود وارد زمين شديم تا بازى را ببريم و به اين خواسته خود دست يافتيم.حيدرى اضافه كرد: به دليل اينكه بازيكنان ما اكثرا روى زمين بازى مى كنند در نيمه نخست شرايط نامناسب زمين مسابقه در بد بازى كردن ما خيلى تاثير داشت اما در نيمه دوم كه با شرايط زمين آشنا شديم توانستيم بهتر بازى كنيم.حيدرى با اشاره به عملكرد خودش در ديدار با برق شيراز گفت: با وجود اينكه بازى در زمين حريف برگزار مى شد فكر مى كنم عملكردم خوب بود و توانستم يك پاس گل هم بدهم. وى افزود: تيم برق شيراز بازى قابل قبولى از خود به نمايش گذاشت اما در دقايق نخست نيمه دوم غافلگير شد و ۲ ، ۳ گل دريافت كرد. البته ما راحت مى توانستيم ۲ ، ۳ گل ديگر هم ثمر برسانيم.
كار داور درست بود
هادى شكورى: مستحق اخراج نبودم
هادى شكورى مدافع تيم استقلال با اشاره به ديدار اين تيم مقابل برق شيراز گفت: ما در نيمه نخست به دليل خرابى زمين نتوانستيم خواسته هاى مربيان را در زمين پياده كنيم اما با نكته اى كه قلعه نويى در بين ۲ نيمه گوشزد كرد توانستيم ۳ امتياز مسابقه را مال خود كنيم. وى افزود: تيم برق شيراز با بهره گيرى از مهره هاى جوان و دونده در صدد بود با دوندگى نقاط ضعف خود را پوشش دهد. در نيمه نخست با كمك زمين نامناسب حافظيه توانست به اين مهم دست يابد اما در نيمه دوم مربيان نقاط ضعف و قوت حريف را به دقت به بازيكنان گوشزد كردند با اجراى اين فرامين كادر فنى، ما توانستم به ۳ گل ديگر دست يابيم.وى ادامه داد: البته اين پيروزى از شايستگى هاى تيم برق شيراز كم نمى كند. من مطمئن هستم اين تيم در آينده چهره قابل قبول ترى از خود به نمايش خواهد گذاشت. اين تيم مقابل استقلال تهران با وجود اين كه چند گل عقب بود هيچ گاه به ضد فوتبال رو نياورد و حتى موقعيت هايى براى گلزنى داشتند.مدافع تيم استقلال تهران اضافه كرد: ما از روز اول مسابقات ليگ برتر همقسم شديم تا عنوان قهرمانى ليگ برتر را تصاحب كنيم. در اوايل فصل به دليل عدم هماهنگى نتوانستيم نتايج خوبى بگيريم اما هم اكنون به تنهايى در صدر جدول قرار داريم و تلاش مى كنيم اين صدرنشينى را تا پايان فصل ادامه دهيم.شكورى گفت: دريافت كارت زرد از داور مسابقه در ديدار مقابل برق شيراز درست بود چرا كه حريف در ضد حمله قرار داشت و من يك خطاى تاكتيكى انجام دادم اما در صحنه خطاى دوم با وجود اين كه مربيان تيم برق شيراز اعتقاد داشتند بايد كارت زرد دوم را دريافت مى كردم داور به درستى كارت نشان نداد چرا كه شدت خطا آنقدر شديد نبود و مستحق اخراج نبودم.وى افزود: بازيكنان استقلال مسابقه مقابل برق شيراز را فراموش كرده و از امروز به ديدار با صباى قم و كسب ۳ امتياز اين مسابقه مى انديشند.
سونامي در 10 دقيقه
حتما در پايان مسابقه برقيها بابت گرفتن پنالتي در اواخر نيمه اول و كشاندن كار به تساوي پشيمان شدهاند چون استقلال در شروع نيمه دوم تبديل به سونامي شد و طي 10 دقيقه چنان طوفاني به راه انداخت تا ديگر برقيها خيالات واهي در ذهن خود نپرورانند.
بازي پس از ارزيابيهاي چند دقيقه اول با حاكميت كامل استقلال بر توپ و ميدان پيش رفت و آبيها پس از هدر دادن چند موقعيت ايدهآل سرانجام با هوشياري حسين كاظمي از حريف پيش افتادند ولي در كمال تعجب شاگردان قلعهنويي خيلي زود به اين برتري شكننده اكتفا كرده و با عقبنشيني بيدليل اين فرصت را دادند تا شيرازيها درپي چند حمله پراكنده با اشتباه سازنده گل استقلال صاحب ضربه پنالتي شده و كار را به تساوي بكشانند.
اما طوفان نيمه دوم استقلال با گل زودهنگام جانواريو فروكش نكرد گويا آبيها از حوادث نيمه اول عبرت گرفته بودند چرا كه طي 10 دقيقه بعد از گل زيباي جانواريو، دو گل ديگر هم زدند تا بار خود را بسته و اين بار بدون تشويش و نگراني عقب بكشند.
استقلال اين مسابقه را با چهار گل برد تا گلهاي زده خود در ليگ هشتم را طي 22 مسابقه به رقم شگفتانگيز 50 رسانده و با دو امتياز برتري نسبت به ذوبآهن به تنهايي به صدرجدول تكيه بزند ولي همين بازي نسبتا راحت هم براي آبيها تلفاتي در برداشت چرا كه جانواريو و برهاني با اخطارهاي نه چندان موجهي كه در اين بازي گرفتند، سه اخطاره شدند. هر چند استقلال به لحاظ تعداد مهره چندان در مضيقه نيست ولي با علم به اينكه بازي بعدي آبيها مقابل تيم اوج گرفته صباي قم است مشخص ميشود كه خلا جانواريو و برهاني خيلي هم راحت پر نخواهد شد.
دقايق كليدي
3: ارسال بلند و مستقيم از نيمه خودي را اكبرپور با سر براي برهاني ساخت ولي بيرانوند با خروجي سريع اشتباه مدافعان تيمش را جبران كرد.
5: ارسال ايستگاهي حيدري از سمت راست و ضربه سر قرباني در دستان بيرانوند آرام گرفت.
6: حمله همهجانبه استقلال و ضربات متوالي برهاني روي سانتر بيگزاده از چپ و اكبرپور روي ارسال جانواريو توسط مدافعان و دروازهبان برق برگشت داده شد و ضربه نهايي برهاني به آسمان رفت.
19: كرنر مواج جانواريو از چپ و ضربه سر پيروز قرباني با واكنش ديدني بيرانوند بيثمر ماند.
22: حركت خوب حيدري و ارسال زميني او به دهانه دروازه براي اكبرپور با دخالت طهمورثي از دست رفت و سانتر بعدي حيدري هم وقتي به دست مدافع برق خورد با بيتفاوتي داور بيحاصل ماند.
31: برگشت يك ضربه ايستگاهي را مجيدي تبديل به يك پاس عمقي براي شكوري كرد ولي خروج بيرانوند اين موقعيت را هم گرفت.
34: يك توپ راحت و تقريبا بيدردسر به روي دروازه استقلال را اكبرپور با اشتباه به سمت دروازه خودي زد كه از خوششانسي او و طالبلو اين توپ از كنار دروازه به كرنر رفت.
41: ضربه ايستگاهي محكم زارع از روي دروازه استقلال بيرون رفت.
48: شوت محكم ستار زارع را طالبلو ناقص دفع كرد ولي ضربه سر عابدي در حالت نامتعادل به بالاي دروازه رفت.
59: حمله مستقيم ياران برق و پاس خوب عابدي به عملداري او را در موقعيت تكبهتك قرار داد ولي طالبلو با واكنشي عالي راه را بر توپ او بست.
63: شوت نه چندان محكم نظرزاده از پشت محوطه جريمه با جاگيري و شيرجه خوب طالبلو مهار شد.
71: حمله دسته جمعي ياران برق و ارسال كوتاه نظرزاده را علمداري در دهانه دروازه بد زد و ارسال بعدي نظرزاده و ضربه عابدي توسط كوشكي از روي خط دروازه برگشت داده شد.
73: حركت زارع و پاس خوب او به حوالي نقطه پنالتي با ضربه آوديچ همراه شد ولي طالبلو اين توپ را درازكش گرفت.
76: شوت محكم طهمورثي از پشت محوطه جريمه با برخورد به سر كوشكي راهي كرنر شد.
90: ضدحمله ياران برق و شوت نه چندان محكم علمداري را طالبلو در دو ضرب گرفت.
شرح گلها
28: اولين حركت بيگزاده از سمت چپ و ارسال او با پاي راست در ميان جاگيري اشتباه مدافعان برق با تكل كاظمي و بغل پاي او به سقف دروازه ميزبان چسبيد.
44: يك توپ نه چندان خطرناك براي علمداري درون محوطه جريمه استقلال با خطاي بيدليل بيگزاده تبديل به يك ضربه پنالتي شد تا ستار زارع در خلاف جهت حركت طالبلو كار را به تساوي بكشاند.
47: اولين حركت استقلاليها در شروع نيمه دوم منجر به خطاي زارع روي مجيدي شد و اين ضربه ايستگاهي را جانواريو با هنرمندي هرچه تمامتر دور از دستان بيرانوند به گوشه دروازه برق دوخت.
54: ارسال حيدري با پاي چپ به درون محوطه جريمه در موقعيتي مشكوك به آفسايد نصيب كاظمي شد. ضربه اول او را بيرانوند برگشت داد ولي ضربه بعدي كاظمي دور از دستان دروازهبان برق به گل سوم استقلال تبديل شد.
57: حمله استقلال از چپ را برهاني به عليزاده رساند و پاس كوتاه او را اكبرپور با شوتي محكم از پشت محوطه جريمه به تور دروازه برق دوخت.
برق شيراز: سجاد بيرانوند، مسعود نظرزاده، امير طهمورثي، همت عابدينژاد، صمد زارع (86 – آرمين هنرور)، محمد آفند، محسن قائدپوري (59 – رضا نظرزاده)، ستار زارع، سعيد جعفري (68 – آلن آوديچ)، فريد عابدي و مهرداد علمداري
سرمربي: محمد عباسي
استقلال: وحيد طالبلو، بيژن كوشكي، هادي شكوري، پيروز قرباني، خسرو حيدري، هاشم بيگزاده، حسين كاظمي، فابيو جانواريو (69 – يدا... اكبري)، فرهاد مجيدي (50 – علي عليزاده)، سياوش اكبرپور (82 – ميثم منيعي) و آرش برهاني
سرمربي: امير قلعهنويي
نويسنده : بهروز رسايلياين استقلال، شناسنامه امير است
خطر مرگ!
1 - صداي دندان قروچه ميآيد. آنقدر عصباني است كه حتي از كنارش هم نميتواني عبور كني. وقتي به مصافش ميروي، فقط بايد مواظب جانت باشي. استقلال؛ خطري است كه اين روزها، حتي نميشود با آن شوخي كرد. شايد به تدريج لازم باشد سر در باشگاه آبيها، يك تابلوي بزرگ نصب كنند: «خطر مرگ!»
2 - آمار گلهاي زده استقلال با حساب چهار گلي كه از خط دروازه حريف شيرازي گذراندند، به 50 رسيد! شاگردان امير قلعهنويي چنان بيمحابا بر حريفان ميتازند كه به ندرت ميتوان در دورترين زواياي ذهن، شانسي براي متوقف شدن اين تيم متصور بود. تيم رنجور و نابسامان ليگ هفتم، در ليگ هشتم از چنان شخصيت مقتدري بهرهمند شده كه بدون توجه به بضاعت خود و البته قدرت حريف و حتي بيآنكه براي بازيهاي داخل يا خارج از خانه تفاوتي قائل باشد، ميبرد، ميبرد و فقط ميبرد.
3 - ارزش روند حركتي استقلال اما زماني آشكارتر ميشود كه بدانيم حتي بيهنگامترين وقفهها در مسير برگزاري بازيهاي ليگ نيز نتوانسته اسب زين اين تيم براي رسيدن به قهرماني را از تك و تاب بيندازد. نيم فصل تمام ميشود، استقلال باز هم ميبرد، بازيهاي ملي به اتمام ميرسد، استقلال هنوز دارد ميبرد، تعطيلات ناشي از مناسبتهاي تقويمي سپري ميشود، استقلال باز هم ميبرد! پرسش اين است؛ اين اژدهاي بيرحم چگونه به اين قدرت دست يافته كه هيچ دستاندازي - حتي صدمهديدگي جباري - نميتواند بازارش را از سكه بيندازد؟!
4 - اين استقلال، تيمي مهار ناشدني است كه به سهولت از نوع بازياش ميتوان رد پاي مردي مثل امير قلعهنويي را تشخيص داد. امير، شناسنامه استقلال است. تيم اردشير قلعهنويي درست همانطوري بازي ميكند كه او در جامعه رفتار ميكند؛ امير، مردي هميشه طلبكار است كه حتي پس از نابود كردن تيمملي در جامملتهاي آسيا 2007، زير بليت هيچ منتقد و مخالفي نميرود و يك برنامه چهار ساعته نقد و بررسي را بدون پذيرفتن حتي يك مورد گناه و كمكاري، به پايان ميرساند! تيم امير هم مثل او، مهاجم و تخريب گراست. تيم قلعهنويي آرام و مظلوم دست روي دست نميگذارد تا به كنشهاي رقيب، واكنش نشان بدهد. تيم قلعهنويي، مثل تيم جلالي يا عباسي نيست. تيم قلعهنويي، خودش كنشگه است، مهاجم است، فاعل و چه بسا فعال است. همين روحيه در استقلال كاري كرده كه حتي آبيپوشان به ظرف زماني و مكاني هم بيتوجهند. چه در خانه و چه خارج از خانه از دقيقه يك تا 90 حمله ميكنند و همان زماني كه تو گمان ميكني اين مرتبه كارشان تمام است، در دقيقه 94 به گل ميرسند!
5 - متوقف كردن اين استقلال، كار راحتي نيست. اوضاع بر همين منوال سپري شود، سند قهرماني ليگ هشتم را بايد به اسم آبيها سند بزنيم.
هنوز هم صداي دندان قروچه ميآيد. تيمي كه ما ميبينيم، بعيد است حتي با قهرماني هم آرام بگيرد...!
نويسنده : مهدي ملكيسهامداري مديريت، كادرفني و تماشاگران در ناكامي برق
برق براي استقلال هم مولد بود، هم رسانا!
باخت سنگين خانگي برق به استقلال ادامه ناكاميهاي وحشتناك تيم اول شيراز بود كه چند هفته شروع ليگ را فراتر از انتظار ظاهر شده بود. تيم ريشهدار برق حالا در مسيري گام برميدارد كه با سرعت غيرمجاز(!) خود را به جمع فانوس به دستان ميرساند تا مبادا دو تيم پيام و داماش احساس تنهايي كنند و آن را هم به عنوان رقيب كنار خود ببينند. احتمالا خود برقيها هم آخرين بردشان در ليگ فصل جاري را فراموش كردهاند و با نتايجي كه در چند هفته اخير گرفتهاند حسابي اعلام موجوديت كردهاند! البته اعلام موجوديت و حضور آنها براي تيمهاي ته جدولي است.
معمولا وقتي برق به جسمي ميرسد كه يك فلز رسانا، پل ارتباطي آن باشد اما ديروز تيم برق خودش هم مولد بود و هم نقش آن فلز رسانا را ايفا كرد تا استقلال به سادگي به صدرجدول برسد و آن را از ذوبآهن پس بگيرد. استقلال نه تنها با كمك برق مجددا به صدرجدول رسيد بلكه موفق شد تفاضل گل خود را بالا ببرد و به ركوردي جالب توجه در ليگ برتر ايران برسد.
پيش از اينكه برق به مصاف استقلال تهران برود، دو نظريه در خصوص اين بازي وجود داشت. نظريه غالب حكم به برتري بيچون و چراي استقلال ميداد. مدافعان اين نظريه با رجوع به تاريخچه رويارويي دو تيم كه معمولا استقلال به سادگي برنده بوده و همچنين شرايط حال حاضر اين دو تيم، برق را از پيش بازنده ميدانستند.
اما نظريه دوم كه به خوش بيني پهلو ميزد بر پايان ناكاميهاي برق دلالت داشت. دليل موافقان اين نظريه هم اين بود كه آنها مدعي بودند انگيزه بازي با استقلال و درخشش در يك بازي پخش مستقيم به كمك برقيها ميآيد تا آنها بتوانند در حافظيه شيراز يقه استقلال را بگيرند.
گرچه استقلال تيمي تا بن دندان مسلح در قياس با برق بود اما هواداران تيم شيرازي اميد زيادي به نتيجه اين بازي داشتند كه البته اميد آنها در پايان بازي بدل به ياس و نااميدي شد. برق در بازي آينده خود بايد به مصاف فولاد آن هم در اهواز برود. فولادي كه خود در جستجوي راهي است تا از شرايط نيمه بحراني حال حاضر خارج شود و در اين بين چه تيمي بهتر از برق؟ برق از 21 بازي انجام داده در ليگ فصل جاري فقط سه برد در كارنامه خود دارد كه اين موضوع آماري نااميدكننده براي تيمي است كه فصل گذشته و حتي ابتداي فصل تمام نگاهها را به خود معطوف كرده بود.
در هر صورت مسوولان برق بايد گوش خود را تيز كنند تا صداي زنگ خطر را بشنوند. آنها هم سهامدار بخش زيادي از ناكامي اين تيم هستند. تمام بار ناكامي برق بر دوش كادر فني و بازيكنان اين تيم نيست گرچه آنها هم به نوبه خود مقصرند. برق در ابتداي فصل خوب بسته نشد و توازن لازم در جذب نفرات وجود نداشت. در ادامه هم بازيكنان كليدي برق كه بار فني اين تيم را به دوش ميكشيدند از اين تيم جدا شدند. فروش مهدي شيري و داريوش يزداني در حالي صورت گرفت كه برق از هر موقع ديگري به آنها بيشتر نيازداشت.
نكته عجيب اينكه در حالي كه برق براي خارج شدن از بحران نياز مضاعفي به حمايت هواداران خود دارد اما درصد زيادي از مردم فوتبالدوست شيراز ديروز براي استقلال سنگتمام گذاشتند! پيش از بازي قرار بود هواداران استقلال 10 درصد از سكوهاي ورزشگاه حافظيه را به خود اختصاص دهند ولي در عمل و خوشبينانهترين حالت نيمي از ورزشگاه پرچمهاي آبي به دست داشتند.
نويسنده : محمدرضا مدنيجباري: متاسفم جانواريو سه اخطاره شد
آخرين روزي كه مجتبي جباري را در پيراهن آبي استقلال ديديم به چيزي حدود 80 روز پيش برميگردد. هفته سيزدهم ليگ برتر ورزشگاه آزادي، مصاف با تيم ذوبآهن كه استقلال در پايان دو بر صفر بر حريف خود غلبه كرد. در آن بازي هافبك شماره هشت آبيپوشان تهراني در دقيقه 84 گل دوم تيمش را هم به ثمر رساند تا برد استقلال را تثبيت كند. البته او پاس گل اول اين تيم را هم براي حسين كاظمي (از روي يك ضربه كاشته) ارسال كرده بود. حالا و پس از مدتها دوري قرار است او در ديدار جمعه براي استقلال به ميدان برود. اين خبر نه تنها براي استقلال بلكه براي تيم ملي ايران هم ميتواند خبري خوب در تكميل نفرات خط مياني باشد. مجتبي كه سخت در انتظار بازگشت به ميادين بود با وجود سه اخطاره شدن فابيو جانواريو در ديدار روز گذشته بايد در بازي جمعه به ميدان برود هر چند كه خودش هرگز حاضر نيست در اين زمينه ريسك كند و در آستانه آغاز مسابقات ليگ قهرمانان نميخواهد هيچ چيزي در مورد بازي كردن در آسيا را به اما و اگر بسپارد. او نيم نگاهي جدي هم به بازي ايران – كره جنوبي داشت.
اوضاع زانويت چطور است؟
خوب است. فعلا كه پا به پاي بقيه تمرين ميكنم.
درد هم داري؟
خير. به هيچ وجه.
چرا همراه استقلال به شيراز نرفتي؟
كادر فني ترجيح داد تا در تهران بمانم و تمرينات بدنسازيام را پيگيري كنم.
اما در مصاف با هما دقايقي به ميدان رفتي.
بازي با بازي تفاوت دارد. قطعا فشاري كه در ليگ برتر روي بازيكنان هست در يك ديدار دوستانه نيست. من هم در آن ديدار خيلي روي زانويم فشار وارد نكردم.
اما گفته ميشد كه از تو در مصاف با برق استفاده خواهد شد حتي براي دقايقي اندك؟!
اين به نظر كادر فني بستگي داشت و فعلا كه ترجيح دادند اصلا به شيراز نروم.
نگران مصدوميت مجدد نيستي؟
به هر حال سعي خواهم كرد با احتياط كار كنم و بيگدار به آب نزنم.
دلت براي بازي كردن تنگ شده؟
البته! اما نميخواهم به هر قيمتي بازي كنم تا دوباره مصدوم شوم. ضمن اينكه من بيش از دو ماه از تيم دور بودهام و كار بدنيام هنوز تمام نشده است. بنابراين بايد آرام آرام به تيم بازگردم. اين موضوع زمان بر است.
بازي با برق چطور بود؟
انتظار اين برد را داشتم و بازيكنان ما در نيمه دوم به خوبي از نقاط ضعف اين تيم بهره بردند.
استقلال به اين برد احتياج داشت؟
البته استقلال صدرنشين ليگ بود و براي اينكه بتواند جايگاهش را حفظ كند بايد در اين ديدار به برتري دست مييافت. از اين رو فكر ميكنم استقلال به آنچه كه ميخواست رسيد و با اين برد در فاصله دو امتيازي بالاي ذوبآهن قرار گرفت.
جانواريو هم كه سه اخطاره شد و به احتمال فراوان تو بايد اين هفته برابر صبا بازي كني. آمادگياش را داري؟
اين به نظر كادر فني بستگي دارد كه من بازي كنم يا نه. اما تا روز جمعه شرايط جسمانيام به مراتب بهتر از حالا خواهد بود ولي باز هم تابع نظر كادر فني هستم. چرا كه به لحاظ درد زانو هيچ مشكلي براي بازي ندارم و فقط آمادگي جسمانيام بايد در حد اين ديدار باشد كه آن را هم بدنساز تيم تعيين خواهد كرد. بابت سه اخطاره شدن جانواريو هم متاسف شدم. معتقدم، با حضور او برابر صبا راحتتر كار ميكرديم. او بازيكن كارسازي است كه گل زيبايي هم در شيراز زد.
از گروهبندي استقلال در ليگ قهرمانان كه مطلع هستي؟
بله. ما در گروه دشواري قرار گرفتهايم كه تيمهاي حاضر در آن تيمهاي خوب ليگهاي كشورهايشان هستند. سرمايهگذاري خوبي روي تيمهايشان شده و با تمام قدرت به مصاف ما خواهند آمد. البته تيم ما هم در شرايط خوبي قرار دارد و با وجود در اختيار داشتن نفرات كافي در تمام پستها و كادرفني مجرب بعيد ميدانم برابر اين تيمها به مشكل خاصي بربخوريم.
بهترين تيم گروهتان كدام است؟
فكر ميكنم جديترين حريف ما الاتحاد عربستان باشد كه از سابقه بيشتري نسبت به ديگر تيمهاي عربي گروه ما در آسيا برخوردار است.
خودت تا به حال در ليگ آسيايي بازي كردهاي؟
خير. از اين رو خيلي مشتاق هستم تا بتوانم تجربه بازي در آسيا را هم به تجربيات ديگر ورزشيام بيفزايم.
به تيمملي هم فكر ميكني؟
قطعا اما ابتدا بايد براي استقلال خوب كار كنم تا بار ديگر به تيمملي دعوت شوم. صددرصد اگر بتوانم آمادگيام را ثابت كنم ميتوانم به تيمملي هم دعوت شوم.
شرايط اين تيم را در حال حاضر چطور ارزيابي ميكني؟
خوشبختانه بازيهاي خوبي برابر چين و سنگاپور برگزار كرديم و فكر ميكنم مصاف با تايلند هم ميتواند سومين ديدار تداركاتي مفيدمان براي رويارويي با كرهجنوبي باشد. چرا كه معتقدم بازي سختي را برابر كرهجنوبي پيشرو خواهيم داشت كه با انجام اين بازيهاي دوستانه ميتوانيم آمادگي كافي براي رويارويي با اين تيم را كسب كنيم.
دوست داري در آن ديدار حضور داشته باشي؟
صددرصد.
پس به همين خاطر براي بازگشت كمي وسواس به خرج ميدهي كه مبادا دوباره مصدوم شوي؟
شايد.
از حضور روتهمولر در كنار دايي چه برداشتي داري؟
مولر از مربيان بزرگ و تمريندهندگان كاملا حرفهاي اروپا و جهان است كه قطعا حضورش كنار سرمربي تيمملي باعث پيشرفت كادرفني خواهد شد و بار علمي مربيان تيمملي با حضور مولر افزايش مييابد.
آقاي گل عصبي از گل نزدن!
نويسنده : ميرزايي
مهاجم آقاي گل استقلال كه اين روزها هرجا مينشيند ميگويد گلزني در استقلال و تيم ملي برايش در درجه دوم اهميت قرار دارد و بيش از هرچيز به موفقيت تيم ملي و استقلال ميانديشد در عمل رفتار ديگري را ثابت كرد. او كه در دققه 85 بازي روز گذشته در موقعيت آفسايد قرار گرفت رفتاري دور از اسم و جايگاه يك مهاجم مليپوش و آقاي گل از خود بروز داد. آرش برهاني در شرايطي كه خود نيز متوجه حضورش در موقعيت آفسايد شده بود به رغم شنيدن صداي سوت قهرماني به علامت آفسايد با حرص و خشم به توپ ضربه زد و رفتاري غيرورزشي را از خود بروز داد.
برهاني با اين حركت خود از سوي محسن قهرماني به دريافت يك كارت زرد محكوم شد تا با وجود داشتن دو كارت زرد ديگردر پروندهاش سه اخطاره شده و بازي حساس اين جمعه استقلال برابر صباي قم كه براي استقلال و استقلاليها از اهميت بسزايي برخوردار است را از دست بدهد. بيشك كميته انضباطي باشگاه استقلال بايد براي اين رفتار او كه جزو خوشاخلاقهاي اين تيم هم هست، تشكيل جلسه بدهد. بايد به او گفته شود كه در جريان مصاحبههايش مراعات برخي حرفها را بكند و اگر جنبه گل نزدن ندارد اين طرف و آن طرف مصاحبه نكند كه آقاي گل شدن و گل زدن هيچ اهميتي برايش ندارد و فقط به موفقيت استقلال فكر ميكند. او اگر به موفقيت استقلال فكر ميكند در روزي كه تيمش سه گل از حريف پيش بود هرگز آن رفتار عصبي را از خود بروز نميداد تا مستحق سه اخطاره شدن تشخيص داده شود. خوشبختانه او نسبت به ديگر بازيكنان ملي هم 24 ساعت بيشتر استراحت كرده بود و نميتواند مدعي شود كه به خاطر بازي برابر سنگاپور خسته بوده و عصبي بازي كرده است.
مدير تيمهاي پايه اي استقلال:
جباريها و حيدري هاي زيادي در تيمهاي پايه اي استقلال وجود دارد
مدير تيمهاي پايه اي استقلال گفت: در تيمهاي پايه اي استقلال چندين بازيکن آينده دار همانند مجتبي جباري و خسرو حيدري وجود دارند که بايد روي آنها سرمايه گذاري شود.
عليرضا منصوريان، هافبک اسبق تيم فوتبال استقلال تهران که از ابتداي امسال مسئوليت تيمهاي پايه اي استقلال را بر عهده دارد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: در همه رده هاي پايه اي در صدر جدول قرار داريم و سعي خواهيم کرد همين روند را تا پايان فصل طي کنيم.
وي ادامه داد: طي سال هاي گذشته تيمهاي پايه اي استقلال تعداد انگشت شماري بازيکن آينده دار داشتند اما هم اکنون بيش از 8 بازيکن خوب در هر رده از تيمهاي پايه اي وجود دارند که نيازمند حمايت هستند.
محمد رضا ممنون بابت اخبار...
/2 خبر از استقلال/
ITC رينالدو اين هفته مي رسد
خبرگزاري فارس: مجوز بازي هافبك پرويي تيم فوتبال استقلال تا پايان هفته جاري مي رسد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه كمتر از يك هفته نيست كه از قرارداد پائولو رينالدو با تيم استقلال مي گذرد مسئولان اين باشگاه براي رسيدن كارت بازي اين بازيكن اقدامات لازم را انجام داده اند.
به گفته روابط عمومي باشگاه استقلال ITC رينالدو تا پايان هفته به فدراسيون فوتبال خواهد رسيد.
اين بازيكن پرويي از بازي مقابل استقلال اهواز مي تواند به ميدان برود.
* همان طور كه واعظ آشتياني قبل از بازي اين تيم مقابل برق شيراز اعلام كرده بود از ديروز پرداخت مبلغي از پيش قرارداد بازيكنان را آغاز شده است.
باشگاه استقلال علاوه بر پرداخت اين پول پاداش برد مقابل برق شيراز را هم به حساب بازيكنان واريز مي كنند.
انتهاي پيام/ا
اغاز ثبت پیشبنی بازیه:
هفته بیست و سوم :
جمعه 87/11/4 ، ساعت 14:30
استقلال تهران - صباى قم، آزادى تهران
داورها : سيد احمد صالحي-حسن كامراني فر-داوود رفعتي-امير حسين فتاحي
محرومین :
آرش برهانی (استقلال) - نوری (صباباطری)
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط nasser_zre
استقلال 2 صبای قم 1
نقل قول:
نوشته شده توسط nima101x
استقلال 3 صبای قم 2
نقل قول:
توشته شده توسط arash_m
استقلال 3 صبای قم1
نقل قول: