برای Warcraft احتمالا سریالی که برای دو تا کامپیوتر استفاده کردی یکی بودهنقل قول:
یکی شونو پاک کن بعد با یه سریال دیگه نصبش کن
Printable View
برای Warcraft احتمالا سریالی که برای دو تا کامپیوتر استفاده کردی یکی بودهنقل قول:
یکی شونو پاک کن بعد با یه سریال دیگه نصبش کن
بعد از ok کردن بازی باید اجرا بشهنقل قول:
تو taskmanager ببین میاد یا نه
کلا دو تا حالت داره :
یا سیستمت نمیهوره یا کرک نشده(اگه می دونی کرک درسته سعی کن آنتی ویروس رو غیر فعال کنی یا از اینترنت قطعش کنی )
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
سیستمت نمی کشه یا یه فایلی کم دارهنقل قول:
رو فایل exe بازی راست کلیک کن بعد تو properties تو قسمت compatibility ویندوز xp رو انتخاب کن احتمالا درست میشهنقل قول:
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
منم این مشکلو تو left 4 dead دارمنقل قول:
سلام.
بازیsaints row the third روی لودینگ نیو گیم بازی میمونه.
هنگ نمیکنه فقط تصاویر اسلایدی میره.
دارکت ایکس هم آپدیته
گرافیک آپدیته
کرک هم تعویض شده
مشکل کجاس!!!؟
احتمالا از کرک هست.نقل قول:
بعد از نصب این بازی حدودا 3 یا 4 گیگ فایل باید توی یکی از پوشه های بازی ریخته بشه,شما اینکار کردی؟
بعد از 1 ماه .......:41: من رفتم معتاد شم هیچ کی کار ما رو راه ننداختنقل قول:
سر پل اخرت ازتون میپرسن چرا بهش کمک نکردین
کسی نیست به من کمک کنه اخطار زیر هم میدهنقل قول:
Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: Shogun2.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 4e78c51b
Fault Module Name: SteamClient.dll
Fault Module Version: 1.0.0.1
Fault Module Timestamp: 4e6127fb
Exception Offset: 0002b6fb
Exception Code: c0000417
Exception Data: 00000000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
Additional Information 1: 33ca
Additional Information 2: 33ca60d61fd464e5bae7e4725590271d
Additional Information 3: b81d
Additional Information 4: b81d16d41b1311d01539742a0480522d
Read our privacy statement online:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
نه رفیقنقل قول:
احتمالا از کرک هست.
بعد از نصب این بازی حدودا 3 یا 4 گیگ فایل باید توی یکی از پوشه های بازی ریخته بشه,شما اینکار کردی؟
میشه راهنماییم کنی
این بازی که من گرفتم 3 دی وی دی بودنقل قول:
2 تا که فایل نصبی بود و بطور عادی نصب میشد و یک دیویدی هم Cache بود برای بازی تا بتونه بازی روان اجرا کنه.
که باید اون توی این آدرس کپی میکردی :
x:\Program Files (x86)\Saints Row The Third\packfiles\pc\cache
قبل از اینکه اینکار بکنم بازی بالا می اومد ولی فقط آدماش نشون میداد و توی لودینگ ثانویه ایست میکرد اما با کپی کردن این فایها مشکل حل شد.
مرسی عزیز واقعا مرسی درس شد
ذوستان بازی Top gun hardlock رو گرفتم
مشکل save داره یعنی save نمیشه
هر بار که میری تو بازی همه چیز default هست و خود بازی هم از اول میاد
من این بازی رو چند وقت پیش نصب کردم همین قدی میدونم ک نیاز به نصب نسخه قبلی نداشتنقل قول:
2 راه هست:نقل قول:
1.این فایل رو دانلود کنید و نصبش کنید
566کیلوبایت(شیلتر شکن روشن)ا
RAR Password:
mediafirerepack.net
============================================
2.اگر راه بالایی جواب نداد کرک رو عوض کنید
s1.picofile.com/file/7347384408/C_Top_Gun_Hard_Lock_www_p30source_com_.rar.html
حجم فایل 3,488 KB
Password : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بعد مدتها دوباره cod:waw نصب کردم، وارد منوی اصلی میشه ولی هر چی رو new game کلیک می کنم تاثیری نداره! ایراد از کجاست؟
(البته بعد کلیک روی new game اون پنجره انتخاب سطح هم میاد ولی روی هر سطحی کلیک می کنم فقط اون کادر انتخاب سطح بسته میشه/بدون شروع شدن بازی)
سلام دوستان
دوست من یه مشکلی داره که تقریبا به این قسمت مربوط میشه
بنده خدا 7 گیگ ناقابل ! از میهن دانلود ، دانلود کرده.یه بازی به نام Top Gun Hard Lock
اینم لینک صفحه منبع لینک ها(چون آدرس میهن دانلود اینجا فیله ریختمش روی این سایت.وارد صفحه که شدید ، ثانیه شمار بالای صفجه سمت راست که صفر شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ.روش کلیک کنید تا وارد صفحه اصلی بشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 پارته که وقتی اکستترکت کرد شد یک عالمه پارت دیگه.قسمتی فایلای RAR و بخشی هم از این فایلای با فرمتی که من نمی دونم!
بعد مجددا اون فایلای rar رو اکسترکت کرد. یه فایل ایزو داد که وقتی اون رو می خواد اجرا کنه به جای 7 گیگ فقط 18 مگش اجرا میشه!
حال چه باید کرد؟!
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
آیا با این سیستم می شود به اجرای بازی های موجود در بازار امیدوار بود؟
amd athlon x2 240 2.8
m.b. asus m4n78se
vga .gf 9600 gt 1g
ram ddr2 adata
hard 500 sata seagate
power 420 memonex
در ضمن سیتم ریت ویندوز سون برای سیستم من 5.9 .
سلام. من وقی بازی سونیک رو اجرا می کنم پیغام زیر رو میده the detected configoration dose not match your curent hardware. please re-run the configoration tools نمیدونم باید چیکارش کنم.بپتاپ من دو تا گرافیک داره یکی انویدیا و دومی اینتل . تنظیمات بازی فقط گرافیک اینتل رو میشناسه و گرافیک انویدیا رو نمی شناسه. اگه ممکنه یکی لطف کنه یه راهنمایی بکنه ببینم باید چیکار کنم.متشکرم.
key expired error - در هنگام بازی World of Goo
سلام. امروز داشتم بازی World of goo رو انجام می دادم که بعد از حدود 8 ساعت که از اولین اجراش گذشته بود ؛ یهو از بازی پرید بیرون و ارور زیر ظاهر شد. هر بار هم که دوباره سعی میکنم وارد بازی بشم همین ارور اجازه نمیده. این بازی بدون نیاز به نصب کردن هستش. حجمش کمتر از 50 مگه.
البته یه نکته این که سیستم در تمام زمان اجراء بازی به اینترنت متصل بود. راهی وجود داره که بتونم حداقل یک بار دیگه اونو بازی کنم. (حالا بیخیال اون همه مرحله که رفتم). ویندوز روی دستگاه 7 هستش.
از کمکتون بسیار ممنون میشم:
ببین از سایتی که دانلود کردی آیا کرک یا key gen براش نگذاشته چون دوره آزمایشی بازی شما برای اجرا تموم شده برای همین یا باید بازی کرک شه یا اینکه key gen معتبر براش معرفی کنی....نقل قول:
بهتره که به خود سایت بگید چون اونا فایل هار وآپلود کردند و میگن که 100% تست شده:27:نقل قول:
سلام دوستان
دوست من یه مشکلی داره که تقریبا به این قسمت مربوط میشه
بنده خدا 7 گیگ ناقابل ! از میهن دانلود ، دانلود کرده.یه بازی به نام Top Gun Hard Lock
اینم لینک صفحه منبع لینک ها(چون آدرس میهن دانلود اینجا فیله ریختمش روی این سایت.وارد صفحه که شدید ، ثانیه شمار بالای صفجه سمت راست که صفر شد تبدیل میشه به عبارت رد کردن تبلیغ.روش کلیک کنید تا وارد صفحه اصلی بشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 پارته که وقتی اکستترکت کرد شد یک عالمه پارت دیگه.قسمتی فایلای RAR و بخشی هم از این فایلای با فرمتی که من نمی دونم!
بعد مجددا اون فایلای rar رو اکسترکت کرد. یه فایل ایزو داد که وقتی اون رو می خواد اجرا کنه به جای 7 گیگ فقط 18 مگش اجرا میشه!
حال چه باید کرد؟!
2 راه هستنقل قول:
دوستان من بعد مدتها دوباره cod:waw نصب کردم، وارد منوی اصلی میشه ولی هر چی رو new game کلیک می کنم تاثیری نداره! ایراد از کجاست؟
1.کرک رو عوض کنی که سرچ کنی پیدا میشه
2.یا متن زیر رو بدقت بخون
Have you been trying to start the game, only to see that there are no profiles for you to choose? Does nothing happen when you try to start a new game? Are you unable to save your controls and graphics settings?
You’ve most likely been a victim of a recent bug with some Call of Duty: World at War installations – no singleplayer/co-op profile is created upon installation. There is an easy fix for this, however!
Steps for Windows XP
Go into C:Documents and SettingsYourProfileApplication Data (a hidden folder, you may need to type it manually into the address bar)Activisionplayersprofiles.
Create a folder and name it whatever you want. Now create (still in profiles) a .txt document and name it active.txt. Inside that document, type the exact name of the folder you just created.
Steps for Windows Vista
Go into C:UsersYourProfileLocal SettingsApplication Data (a hidden folder, you may need to type it manually into the address bar)Activisionplayersprofiles.
Create a folder and name it whatever you want. Now create (still in profiles) a .txt document and name it active.txt. Inside that document, type the exact name of the folder you just created.
Make sure you’re doing this with administrator rights, as otherwise Vista likes to be annoying and hide some files from you, essentially making you overwrite files that “do not” exist.
اقا خانوم خواهشا کمک کنید
این مشکلم حل شه متاسفانه کسی توی تاپیک کرک ها جوابمو نداد ولی امیدوارم اینجا جواب بگیرم.....................
nfs most wanted error
خواهشا بگید کدوم کرک رو بزارم؟
ورژن بازی 1.3 هستش و حجمش6.91 هستش
اقا خانوم خواهشا کمک کنید
این مشکلم حل شه متاسفانه کسی توی تاپیک کرک ها جوابمو نداد ولی امیدوارم اینجا جواب بگیرم.....................
nfs most wanted error
خواهشا بگید کدوم کرک رو بزارم؟
ورژن بازی 1.3 هستش و حجمش6.91 هستش
دوستان اومدم half-life 2 رو شروعیدم دیدم چقدر لودش طول میکشه.
خیلی افتضاحه.... آدم خوابش میبره .... یهو وسط بازی مینویسه loading بعد میره یه نیم ساعتی مارو سرکار میذاره ما هم چشم به راه میمونیم که این لودینگش تموم بشه:42: آدم دیگه حوصله اش نمیشه که بازی کنه:2:
حالا اگه پچی چیزی واسه بازی هست که این مشکل رو برطرف کنه ممنون میشم یا لینک بدین یا حداقل سرتون رو به نشانه ی "بله،هست." تکون بدین.:31:
ممنون
بیا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از کرکهای هم ورژن بازیت رو میتونی دانلود کنی...نقل قول:
سلام
من روی سیستم خونم _desktop pc_بازی نصب کردم ، تو اولین اجرا کند بود با تغیرات تنظیمات گرافیکی بازی مشکل حل شدولی همین بازی رو یه سیستم دیگم_laptop pc_ نصب کردم ولی موقعی که می خوام اجراش کنم ارور میده :
nfsc.exe has stopped working
تورو خدا یکی بگه چکارش کنم ؟:41:
مشخصات دقیق لپ تاپ رو بگو چون ممکنه کلا ضعیف باشه که نمیتونه بازی رو اجرا کنه!!نقل قول:
مشخصات سیستمی که بازی اجرا میشه :نقل قول:
cpu : amd sempron3000+ram : 512x2vga 256mb onboard+256 shared
مشخصات لپتابم که بازی روش اجرا نمیشه :sony vaio - vpcee25fx
cpu : amd athlon II p320 dual-core2.10gh
ram : 4gb
vga : daticated memory : 256mb - shared system memory : 1661mb=total avliable graphics memory : 1917
ممنون رفتیم تو کار دانلود البته ارورش این بود
please insert the correct CD-ROM select OK and restart application
خبرشو بهت میدم
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
دوست من منم داشتم این بازی رو روی وین7 میکردم این مشکل رو داشتم ولی 32بیت بودنقل قول:
مشخصات سیستمی که بازی اجرا میشه :
cpu : amd sempron3000+ram : 512x2vga 256mb onboard+256 sharedos : microsoft windows xp - 32 bit
مشخصات لپتابم که بازی روش اجرا نمیشه :sony vaio - vpcee25fx
cpu : amd athlon II p320 dual-core2.10gh
ram : 4gb
vga : daticated memory : 256mb - shared system memory : 1661mb=total avliable graphics memory : 1917
واسه حلش رفتم روی nfsc.exe کلیک راست و انتخاب properties و روی تب compa... کلیک کردم و اون رو رویxp sp3 گذاشتم رفت تو بازی
حالا اگه نشد بگو تا یه کرک دیگه برات بزارم
سلام دانلود شد اکسترکت هم کردم دو تا فایل speed.exe-run_first داشت اون اولی رو اول زدم (ویروسی هم بود)بعد اسپید رو هم کپی کردم نتیجه ای نداد از کامپابیلیتی هم استفاده کردم ولی not worked
کمک پلیز...
نه داداشی ، یکم بیشتر زور میزنه ولی بازم ...:41:نقل قول:
راه حل دیگه ای داره ؟
:11:
سلام این کرک رو امتحان کن(خودم دارم باهاش بازی میکنم)
بعد این روش رو دوباره برو
اینبار روی ویندوز های دیگه هم تست کن+run as adminرو هم تیک بزننقل قول:
واسه حلش رفتم روی nfsc.exe کلیک راست و انتخاب properties و روی تب compa... کلیک کردم و اون رو رویxp sp3 گذاشتم رفت تو بازی
این فایل چکارش کنم ؟ nfsc.exe ؟ باید جایگزین این یکی که الان هست بشه ؟نقل قول:
ویندوز نمی تونم تغییر بدم ، چون ویندوزش اورجینال کارخونه ای هست نمی خوام دستکاریش کنم :13:
Run as admin هم تست کردم ، فعال کردم ولی بازم نشد :41:
مرسی عزیزم:40::11:
فقط نگین که همه با همین لودینگ سردرد و اعصاب خورد کن بازی رو تموم کردین که باورم نمیشه !!!!نقل قول:
بله پسرم شما باید الان اون فایل رو در اون فولدر بازی کپی کنی
بچه ها خواهشا کمکم کنید این دفعه یه کرک دیگه آوردم میره داخل بازی اون پوینتر بالا سمت چپ تصویر نشون میده ولی داخل بازی نمیره
از compatibility استفاده کردم نوچ
از کرک های دیگه ای که 6.91/20.00/7 مگ و خورده ای حجم داشتند که اونم نوچ
دیگه موندم چیکار کنم شانس نداریما!
لطفا کمک پلیز
درایور گرافیکت رو آپدیت کن nvidia phsyx رو هم نصب کن ببین جواب میده یا نه اگه نشد بهت پیشنهاد میکنم روی یه سیستم دیگه تست کن ممکنه بازی خراب باشه!!نقل قول:
یرو تو اصلی بازی (جایی که فایل اجرایی بازی هست) بگرد دنبال یه فایل اجرایی دیگه که اسمش config یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه بعد اجراش کن و تنظیمات رو اعمال کننقل قول:
سلام دوستان لطفا کمکم کنید هر چی رو آیکون میزنم اصلا بازی The Witcher 2 - Assassins of Kings Enhanced Editionبالا نمیاد ویندوز من 7 شاید مشکل از ویندوز من باشه اگه راهنماییم کنید ممنون می شم با تشکر البته نسخه من بدون کرکه
سلام بچه ها نه درایور کارت گرافیکه نه مشکل از کرک بلکه مشکل خود ویندوزه
این بازی رو روی یه سیستم که ویندوزش xp بود نصبیدم به راحتی بالا اومد سرویس پک 3 هم بود
در این مواقع یه امکاناتی هست به اسم compatibility زدم روی وینxp sp3 نوووووووووووووووووچ
از یه روش دیگه هم استفاده کردم... رفتم فایل easy info رو باز کردم نوشته os:fail از روش قبلی گذاشتمش رو وین ایکس پی حالا دوباره فایل رو باز کردم دیدم نوشته وین ایکس پی اس پی 3
حالا دوبارهع رفتم بازی رو اجرا کردم ولی فایده نداااااااااااااااااشت و خروج
عجیبه!واسه کربن از همین روش استفاده کردم اومد بالا و راحت دارم بازیش میکنم ولی رو این اثر نداااااااااره
...