والا اگ با قیمتای هنگفتش مشکل نداشته باشی بنظرم یهترین گزینس پارسنقل قول:
باز تحقیق کن شرکتای دیگ هم چندان ارزون نیستن!
Printable View
والا اگ با قیمتای هنگفتش مشکل نداشته باشی بنظرم یهترین گزینس پارسنقل قول:
باز تحقیق کن شرکتای دیگ هم چندان ارزون نیستن!
از بچه هایی که حداقل دوسال با پارس آنلاین داشته کسی تونسته تعرفه زیر رو فعال کنه ؟ باید بهشون بگید می خوام تخلیه کنم تا فعال کنند.اینترنت پرسرعت 2Mbps
149 هزار تومان
- حجم کل 101 گیگابایت
- دوازده ماهه
یعنی چی فعال کنه؟؟؟؟نقل قول:
sent from my tapatalk
این تعرفه مربوط به کاربرهای جدید هست ولی تحت یه شرایطی دیده شده که پارس آنلاین برای کاربرهای قدیمی هم فعال کرده.نقل قول:
سلام این طرح جشنواره که تازه قراردادن 5 تا 8 صبح هم رایگانه کسی ازدوستان داره که یک مختصر درمورد سرعت دانلودش ازسرور داخلی و خارجی توضیح بده تا چه اندازه های هست بعد اینکه محدودیت هم هست روی دانلود یا که نه ممنون
سلام . من چند سالی با مخابرات داشتم چون هزینه بالا میشد و پارس آنلاین هم ی مدت بود وارد منطقه ما شده بود و قیمتشم برای مشتریهای جدید خیلی عالی بود رفتم تخلیه کردم و ب پارس آنلاین کوچ کردم (2 مگ یک ساله با حجم 65 گیگ و قیمتشم حدود 65 شده بود) نسبت ب مخابرات ی مقدار قطعی بیشتر داشت
اون اوایل بعد بهتر شد تا الان ی یکی دو ماهی میشه قعطی زیاد داره مزیت خیلی خوب مخابرات رایگان بودن نیمه شباش بود ک خیلی دانلود میکردم الان ک پارس گرفتم اصلآ نمیتونم دان کنم . بعد ی چیزی ک مطمئنم محاسبات حجم پارس با مخابرات خیلی فرق داره من دقیقآ همون اوایل متوجه شدم ک تو سیستم پارس آنلاین حجم خیلی بیشتری مصرف میشه !!!!
عارضم خدمتتون ک ب هیچ عنوان تمدید نکنید پار انلاین رو ک مفتم گرونه اما در صورتی ک مثل من حق انتخاب ندارید بهتون پیشنهاد میدم تخلیه کنید و دوباره مشترک جدیدشون بشید چون جشنواره خریدش خیلی بهتر و ارزونتر از جشنواره تمدیدشه
من دو تا خط تلفن دارم چند وقت پیش حجمم تموم شد با کلی صرفه جویی و استفاده از 10 گیگ حجم هدیه سرشماری تونستم خودم رو نگه دارم تا ی تخفیف حداقل 40% برای حجم بدن تا خرید کنم ک آخرم ندادن
دیگه خرید حجم داشت کمر شکن میشد ک رفتم نمایندگی و تا ببینم چ خبره . طرف پیشنهاد( 2 مگ . 12 گیگ یک ساله 20 تومان،5 تا 8 صبح هم رایگان) ، داد و گفت بعد چند روز پیشنهاد تخفیف ویژه حجم هم داره اونم 60% تخفیف .
دیدم همین عالیه برای اون خط تلفن دیگم ک قطع بود گرفتم (البته 2 تومن اضافه گرفت ک یادم رفت بپرسم برا چیه )
نکته جالبش اینجاست چند روزی منتظر بودم تا دیدم برام پیام اومد ک سرویس فعال شد و کد عضویت فرستاد زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پس رو بگیرم تا مودم تنظیم کنم ک طرف داد اما گفت خط رانژه شده اما غیر فعال .
منم وصل کردم دیدم راست گفته هنوز فعال فعال نشده .
آقا سرتون رو درد نیارم . زد ب سرم ی تست انجام دادم اونم این بود ک مودم رو ک برای سرویس جدیدم تنظیم کرده بودم بدون تغییر بردم دوباره رو همون خط قدیمم ک حجم تموم کرده بود نصب کردم و با کمال تعجب دیدم داره کار میکنه یعنی اینترنت سرویس جدیدم رو خط تلفن سرویس قدیمیم فعاله .
یعنی شما هر جایی ک باشید طرف تو خونش اینترنت پارس آنلاین داشته باشه میتونید مودم رو با یوزر و پس خودتاون تنظیم کنید و از اینترنت خودتون استفاده کنید . شاید این موضوع رو همه میدونستن و من تازه فهمیدم . فقط گفتم بگم شاید یکی ندونه و بدردش خورد مثل من
چقدر حرفیدم
درضمن الان پیام اومد ک 60% تخفیف فعال شده و تا 2 . 12 . 95 فعال . رفتم تو سایت دیدم درسته الان من ی 50 گیگ بخرم میشه 39400 تومان
با 12 گیگ ک خریدم اول میشه 61400 تومان و حجم کلی 62 گیگ
مثل همون سرویس قبلیم گیگی تقریبآ 1000 تومان ک البته میخوام 100 گیگ اضافه بگیرم معلوم نیست بازم تخفیف بدن یا نه
سلام سرعت دانلود شبانه شما تو تایم رایگان که 5 تا 8 صبح باشه برای این سرویس جشنواره چقدر هست ؟نقل قول:
سلام . تازه همین الان تست کردم .بین 380 تا 440 کیلو بایت
۲ تا ۷ رایگانهنقل قول:
متوجه نمیشم پستتون سوالی یا خبرینقل قول:
اگر سوال کردید ک باید بگم نه ساعت رایگان این سرویس 5 تا 8 صبح
اما اگر ب صورت خبری عنوان کردید ک بازم باید بگم اشتباه میکنید و همون ساعت رایگان 5 تا 8 صبح درسته
بنده تست هم کردم و از ساعت 07:00 تا 08:08 مودم رو روشن خاموش کردم ک تو گزارش مصرف همون ساعت دقیق بیاد ک تو همون ساعت حدود 800 مگ دانلود داشتم و با اینکه 8 دقیقه هم از ساعت 8 گذشته بود بازم حتی یک بایت هم ترافیک غیر رایگان ثبت نشد
درضمن سرعت تو زمان رایگان هم میانگین حدود 300 کیلو بایت الان