مگه 42vt30 با گرگانتی هم موجود هست ؟ بانیان دیگه ؟ اونوقت چه قیمتی میده ؟
Printable View
مگه 42vt30 با گرگانتی هم موجود هست ؟ بانیان دیگه ؟ اونوقت چه قیمتی میده ؟
آقا الان st30 ما رو هم آوردن
یعنی کفم بریییییییییده هااااااااا
خیلی عالیه
آقا نکاتی که باید این اول کار رعایت کنم رو بفرمایید
و اگر تنظیمی لازم هست بگید
ممنون میشم
در مورد ساپورت نرم افزاری سری R و ارائه Firmware و آپدیت اون که طبق گفته بعضی از دوستان برای ایران آپدیتی ارائه نمیشه جهت اطمینان و آگاهی خودم به پشتیبانیه پاناسونیک در منطقه ایمیل زدم( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و مدتی ازین قضیه میگذره اما هیچ پاسخی نگرفتم :41:
یادمه مدتی قبل در مورد Xbox به مشکلی برخوردم و به بخش فنی ماکروسافت ایمیل زدم و به یه روز نکشید جواب دادن و اینقدر عذر خواهی کردن بابت مشکل ایجاد شده و کلی پیگیر کار شدن ...منی که از ایران بودم و در اینجا 95% بروبچ کپی باز هستند(از جمله خودم) و اونهاهم این قضیه رو میدونند.
خلاصه امیدوارم پشتیبانیه پانا اینجور که بنظر میاد نباشه.
آقا این میتونه روی usb تلویزیون رو ضبط کنه؟
42vt30 رو از 2300 تا 2400 میفروشن.نقل قول:
ديروز vt30 50 گرفتم دارم تست ميكنم تو كانالهاي hd عالي كانالهاي sd يكسري خوبن يكسري معمولي كه به پاي CRT34 p800 panasonic نميرسه البته شايد به خاطر سايز بزرگ tv و رزولوشن پايين كانالهاي sd باشه ولي اينكه مات باشه يا صدا فن tv من مشكلي ندارم البته زاويه ديدش از بالا بهش نگاه كني زياد جالب نيست كه يخورده واسم عجيبه چون ال اي دي ديدم كه از اين بهتر بود در مورد ٣d جالب بود ولي بيشتر از ٢ ٣ دقيقه نگاه ميكنم چشمم درد ميگيره الان گزاشتمش رو حالت نرمال لطف ميكنيد بهترين حالت تصوير و بايد واقعا اين كه ميگن ١٠٠ ساعت اول ... بايد انجام داد يا لازم نيست مرسي
والا من 100 ساعت اول رو که بچه ها میگن رعایت نکردم الان 1 هفتست تی وی رو گرفتم حالتهای مختلف امتحان کردم بهترین حالت به نظر من تا الان اینه:نقل قول:
مد: عادی
کنتراست: 75
نور:0
رنگ: 50
وضوح:100
حالت صرفه جویی: روشن
فایلهای mkv , mpeg رو با کیفیت بی نظیر پخش میکنه من واقعا راضیم از کیفیت و کمیتش.
سلام. منظورتون از کمیتش چیه؟نقل قول:
از لحاظ امکانات ونجهیزاتنقل قول:
دوستان نمایندگی ها دیگه v20 ندارن؟اینچش مهم نیست.اگه هست کجا و حدود قیمتش.
سپاسگذارم.