سلام.
شاید واسه شما هم پیش اومده باشه که گوشیتون بر اثر ضربه ای شیشه اش بشکنه (گوشی های جدید ا که محافظ گوریلا گلس دارن ) اما جوری بشکنه که صفحه گوشی فعال باشه ولی یک شکستگی روش ایجاد شده باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شما بعد از این ضربه مجبور به هزینه های بسیار زیاد برای تعویض و تعمیر آن بشید.
چند نکته رو لازمه بگم
اینکه در ۹۰ درصد از شرکت های و مراکز تعمیر مبایل برای برطرف کردن این شکستگی شیشه که در اصل فقط شکستگی شیشه گوریلا گلس هست ، گلس + LCD رو تعویض میکنن که تعمیر و تعویض آن از ۴۰۰ هزار تومن شروع میشه به بالا که اصلا صرفه ی تعمیر نداره.
اما این تعمیر و تعویض گلس در این مراکز یک دزدی مطلق هست. چون این گلس در صورت شکستگی به تنهایی تعویض میشه
- در سایت آمازون یک گلس +تجهیزات تعویض +آموزش آن تنها با ۲۰ دلار ممکن هست ـ یعنی کمتر از ۷۰ هزارتومن!
لینک :
[/CODE]
ویدیو آموزش تعویض گلس سامسونگ اس ۴:
در بعضی مراکز این تعویض گلس به تنهایی ، انجام میشه . هزینه این کار بستگی به انصاف تعمیر کار بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومن هست . البته این چیزی هست که من پرسیدم . ممکنه بعضی جاها ارزونتر هم حساب کنن.
توصیه من اینه که اگه میخواید گوشی رو تعمیر کنید و حوصله ی و وقت واسه تعمیرش رو ندارین ، بهترین روش همین روش هست.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا اصل موضوع چیزی هست که من میخواستم اینو بگم.
شما میتونید با ۱۰ درصد از هزینه ی تعویض گلس( چیزی حدود ۱۰ تا ۲۵ هزار تومن ) گوشی خودتون رو درست کنید.
این راه رو خودم کشف کردم. ولی ریسک لازم داشت و داره که من انجام دادم. اما اگر حال و حوصله ندارید و دقت زیادی هم واسه این کار ندارید روش قبلی رو پیش بگیرید و اصلا دنبال این روش نباشید.
روش من این هست که اول از طریق آموزش تعویض گلس که بالاتر لینکش رو قرار دادم گلس شکسته شده رو از گوشی جدا کنید حتما داخل یک سینی یا یک میز صاف این کارو انجام بدین که خورده شیشه ها روی زمین نریزه . هر چند دفه با سشوار روی صفحه رو داغ کنید که چسب گلس شل بشه و راحت جدا بشه و بعد با یک پاچه مرطوب LCD رو خوب تمیز کنید تا چسبی که بین گلس و LCD بوده پاک بشه.
درسته که تجهیزات موجود در فیلم رو ندارید ولی میتونید با تجهیزات مشابه این کارو انجام بدین مثلا از یک سشوار واسه گرم کردن ال سی دی استفاده کنید و با یک پیچگوشتی ساعتی + یک نخ محکم مثل نخ ابریشم استفاده کنید و روش رو تا آخر پیش برید.
بازم میگم. این کار حوصله زیاد میخواد. :V2:
بعد از این کار محافظ صفحه ای که از قبل تهیه کردید ( محافظ هرچی ضخیم تر بهتر ) روی ال سی دی نصب کنید.
برای مثال محافظ صفحه نمایش برند موشی حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار تومن قیمت داره
( عکس گوشی خودم به زودی به پست اضافه میشه )