خب فردا روز تست هست میخوام برم بازار هرچی دم دستم اومد تست کنم:31:
Printable View
خب فردا روز تست هست میخوام برم بازار هرچی دم دستم اومد تست کنم:31:
فکر نکنم بتونی :27: دو سه تا عطر بو کنی بقیش دیگه همه یه بو میده :5:نقل قول:
خب از قهوه میتونه استفاده کنه.:31:نقل قول:
فارنهایت رو بزار تو الویت:11:
خب دوستان امروز رفتم بازار و اینا رو تست کردم جیوانشی پیور هوم بویخوبی داره و ملایم موندگاری متوسط نه سر و نه گرم نمیشه گفت چیز متفاوتی بود ورساچه پیور هوم خنک ملایم و مدرن واسه تیپ اسپرت و بهار و تابستون بد نیست ck man بوی خوبی داره یکم به نظرم تند اومد اکوا دی جیو بوی خنک و خوبی داره اما متفاوت از بولکاری پیور هوم هست خیلی گرون شده این قیمت نمارزه ارمانی کد از بوش خیلی خوشم اومد اما اینم قیمت خیلی بالا بود جیوانشی پی بوی شیرین و ملایم به نظرم بیشتر زنونه میومد تا مردونه دنبال رومانس و نارسیسو رودریگز میگشتم نبود گفت تو بار بعدی میارم از ت هرمس خوشم نیومد یجوری بود پلو ابی رو هم بوکردم احتمالا واسه تابستون بخرمش چون بوی طالبی نمیداد اصلا:31: و اما امروز یه ادکلی تست کردم که جناب hike بی برو برگرد حتما عاشقش میشه مارلی البته درست یادم نمیاد کدوم مدلش 4 تا ازش داشت اما این بوش کلاسیک و کاملا مردونه بوی توتون و تنباکو کاملا توش مشهوده منو کامل یاد اون قدیما انداخت عالی بود بوی دودی مانند کمی خشن از ظهر تا حالا که رو پیراهنم کاملا موندگاره یکی دیگه که تستیدم فرگامو f بود که رفت تو لیست واسه خرید خوشم اومد واسه استفاده روزانه راستی دوستان تو یه مغازه بوچرون پیور هوم رو دیدم خود طرف هم نمیدونست چه مارکیه و چه قیمتی همه چی روجعبش -- شده بود گفتم چند گفت نمیدونم اما میتونم 25 بهت بدم به نظرتون چطوره؟ من بازم دارم میرم بازار:31:
عزیز اون بوچرون که گفتی دقیقا کدوم مدلش بود؟ دربش مشکی بود یا آبی یا قرمز؟نقل قول:
جعبه داشت؟ چون بیشتر از اینا میارزه اگر اصل باشه:11:
راستی همینطور که میگردی چشمت دنبال اوپیوم ادو پرفیوم هم باشه:31:
Ck man ادکلنه خوبیه فقط یه مشکله بزرگ داره که من برایه داییم هدیه گرفتم که آبرومو برد.رو لباس لک میندازه:41:نقل قول:
اون مارلی قیمتش چند بود؟
فارنهایت رو چرا تست نکردی؟:18:
لینکی چیزی از بوچرون هم لطفا بزارید.اسمش رو نشنیدم شاید قیافه ای بشناسم.ممنون
تو فرگرنتیکا یا بیس نوتس یا گوگل یا هر جا دوست داری بزن Boucheron علی جون :31:نقل قول:
ممنون امین جان:11:نقل قول:
تا حالا یادم نمیاد دیده باشم.ولی اگه این قیمت باشه که مفته:20:
والا منم ندیدم همین الان اسمشو فهمیدم. :31:نقل قول:
-----
من فکر می کنم سمتای اراک و اصفهان و ... عطر و امثال اینا کم تر از مشهد گرون شده... دیروز به قصد مدل های
مینی رفتم اصلا پشیمون شدم بخرم.
یه جا رفتم هر مدل که فکرشو بکنی مینی داشت... کلا مینی فروشی بود... از تام فورد و کرید و شنل مینی داشت
نا دیویدوف و اینا...
قیمت ها در حد عجیب...
فارنهایت 10 میل: 28 تومن
سی کی مَن 15 میل: 25 تومن
شنل آنتائوس 4 میل: 22 تومن
تام فورد گری وتیور به اندازه بند انگشت 33 تومن !
حرف می زدی فروشنده می گفت دلار رفته بالا اینا هم قیمت ها رفته بالا... می خواستم بگم قیمت ها بالا نرفته
دیگه داره به مرحله انفجار می رسه... آخر سر هم گفت اینا ماله کلکسیونر هاست شما اگه می خوای واسه
استفاده بیا 100 میل وردار که قیمت مَن رو گفت 90 منم گفتم خداحافظ موفق باشی...
بوچرون عطری داره به نام جیپور که خیلی معروف هست و نسبتا گرون هم هستش و بوش رو خیلی با اپیوم پارفیوم مقایسه میکنند...
نمیدونم ایران گیر میاد یا نه ولی میتونه جایگزین خوبی برای اپیوم باشه (خیلی ها میگن سرتر از اپیوم هست )