این سئواله ؟ یا مثلا میخوای از من سوتی بگیری؟نقل قول:
اگه سئواله که جوابشو قبلا دادم
اگرم که مثلا خواستی سوتی بگیری بهتره اینو بدون که اینطور کسی نیستی که بخوای این کارو بکنی ;)
حیف که نمیخوام صاحب این تاپیک ازم برنجه ;)
Printable View
این سئواله ؟ یا مثلا میخوای از من سوتی بگیری؟نقل قول:
اگه سئواله که جوابشو قبلا دادم
اگرم که مثلا خواستی سوتی بگیری بهتره اینو بدون که اینطور کسی نیستی که بخوای این کارو بکنی ;)
حیف که نمیخوام صاحب این تاپیک ازم برنجه ;)
تاپیک مورد علاقت؟نقل قول:
تاپیک انجکمن موبایل که طریقه هک گوشیهای k750 رو نوشته
تاپیکی هست که معمولا بعد از ورودت به انجمن اول بری سراغ اون؟ (البته منظورم الان که روی صندلی نشستی نیست)
نه زیاد اما یه مدت تاپیک ویندوز ویستا بعد همین تاپیکی که بالا گفتم
چندتایی تاپیک داشتی که ترشی شده؟
7 8 تایی میشن
مفیدترین تاپیک کل انجمن برای تو!
فعلا همون تاپیک هک گوشی k750 البته فکر نکن نیازی هم به لینک گذاشتن باشه چون شما خودتون ... :)
چاکرم
شده توی تاپیکی فقط به خاطر ایجاد کننده تاپیک پست بدی یا ندی؟نقل قول:
بعضی از تاپیک های علی
تا حالا توی این تاپیک از کسی سوال پرسیده بودی؟
یه بار از کسی که خوشم ازش نمیاد ;)
به طالع بینی اعتقاد داری؟
یه کم :دی
فکر می کنی مجبور بشی پچند درصد سوال ها را بپیچونی و درست جواب ندی ؟ تا حالا با چندتاش این کار را کردی ؟
تا حالا که نپیچوندم فکرم نمیکنم این کارو بکنم :)
چرا از بین مدیرا مهران را بیشتر از همه دوست داری؟
البته همه مدیرارو دوست دارم اما مهران چون 1- بار علمیش بالاست 2- آدم پخته ایه
سرما بهتر یا گرما؟
سرما
نوکان اسم یک محله است توی کرمانشاه یا یک شهری چیزیه نزدیک اونجا؟
یه محله سطح پایینه
مواد خورشت خلال را بگو ؟
خلال بادام- گوشت (البته ریز) - لیمو- زرشک سیاه و ...
و تشکر دوباره بابت جوابهای سرراست و واضح . ممنون
خواهش میکنم
نقل قول:
سلام کاوه جون ؛ خوبی :happy:
سلام عزیزه دل تو خوبی ؟
چشمات وقتی زیباست ......
که ماله من باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد مردم کرمانشاه
حالا اگه من بگم خوبن میگی خودش کرمانشاهیه داره تعریف میکنه اما خداییش کرمانشاهی های اصیل واقعا مردمان خوبی هستند
امریکا به ایران حمله میکنه ؟ اگه نه پس این همه سر صدا برا چیه ؛ چرا حتی تو تلویزیون دولتی ایران حرف ها از این قراره که انگار یه خبرایی هست ؟
ببین به نظر من اگه ایران خواسته های کشورهای غربی رو انجام نده اگرم حمله نکنن 100% تاسیسات اتمی رو میزنن. آقای محسن رضایی هم همین حرفا رو زد ;)
یه فرض محال کن و اون اینکه ؛ سربازان امریکایی اومدن تو کرمانشاه و .... , تو تسلیم میشی یا شده خودتو بکشی تسلیم نمیشی
مگه من نظامیم که بخوام تسلیم شم ؟
در مورد همون فرق سوال 4 ؛ یه فرض دیگه هم اضافه کن که تو نامزد داشتی باشی ، اونوقت چیکار میکنی ؛ منظورم اینه که سعی میکنی بری طرف نامزدت و از اون محافظت کنی یا میمونی خونه خودتون (در ضمن فرض کن در اون لحظه که سر دو راهی هستی شرایط بسیار برای هر دو طرف بحرانیه ؛ همچنین اینو در نظر بگیر که باید حتما یکی رو انتخاب کنی :sad: )
الان که قرن 14 ام نیست . اما اگه 14 ام بود این مشکل پیش میومد 100% میرفتم ;)
تو خانمای پی سی کدومشون بنظرت با جنبه تر از همشون هست :blink: . :laughing:
magmagf و asalbanoo
دوست داری صندلی نشین بعدی یه خانوم با جنبه باشه ؛ اگه آره اسم کاربریش لطفا :cool:
فرق نمیکنه اما از خانوما دوست دارم asalbanoo باشه
بیا یکم عقب تر ؛ قرن 14 حدودا , تو یه انگلیسی هستی ، پادشاهت هم یک استعمار گر که داره چندین تا کشور از جمله اسکاتلند را استعمار میکنه , چیکار میکنی ؟ حداقل خوشحال و یا ناراحت که میشی ؟
همون کارو شیردل ؟ نه بابا من که شیر دل نیستم میسوزم و میسازم :sad:
تو همون قرن 14 باش ؛ البته تو اسکاتلند , وقتی داری ازدواج میکنی , فرمانده انگلیسی که تو اونجا هست میاد زنتو در اولین روز ازدواجت میبره ,احتمالا میگی با این وضعیت ازدواج نمیکنم ؛ ولی حالا فرض کن که عشقتو بخاطر اینکه حاضر نشده خودشو دست چند تا فرمانده کثیف قرار بده ؛ دارن اعدامش میکنند === > واکنشت ؟
عجب سئوالایی :sad: کاری میکنم که منم اعدام کنن
بازم یه سوال آزادی خواهانه دیگه :happy: ؛ نظرت در مورد این حرف ویلیام والاس خطاب به شاهزاده های اسکاتلند در فیلمش : " شما فکر میکنید مردم از شما دموکراسی میخواهند ؛ ولی مردم از شما آزادی و شجاعت میخواهند (البته این مضمونش بود :
ما لان هم آزادی میخواهیم هم دموکراسی ;)
بنظرت ممکنمه ما با تاریخ 2000 سالمون و .... توسط کشوری با تاریخ 300 سالع فتح بشیم :sad:
آره چون اونا تو همین 300 سال خیلی از ماها جلو افتادن
اگه تو یه دخترو خیلی دوست داشته باشی و بدونی که اون هم تو رو دوست داره ؛ ولی بدونی با وضعیت اون احتمال به هم رسیدنتون کمه ؛ چیکار میکنه ؛ می ایستی یا تلاش ؟
هر کاری میکنم که به هم برسیم
بهترین برنامت برا آیندت ؟
ارشد بعدش ازدواج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاوه جون دوباره سلاو تشکر از اینکه جواب سوالامو دادی
چی کار می کنی با این صندلیه سوزان دادا؟
1. بچه مامانی هستی یا بابایی؟
2.رابطتت با پدرت چه جوریه؟
3.آخرین باری که مامانتو بوسیدی کی بود؟ و چرا؟
4.واسه روز مادر امسال چی خریدی؟
5.تعریف تو از ادم با کلاس و بی کلاس چیه؟
6. به کی می گی رفیق با مرام؟
7. چه تیپ دختری را می پسندی؟
بلوند و یا سبزه و چشم و ابرو مشکی
8.چه ماشنی دوست داری؟
9.از شبکه های ماهواره ای کودومو بیشتر تماشا می کنی؟
15.یه جمله قشنگ از ترانه های داریوش انتخاب کن و به عشقت تقدیم کن....
16.شبا قبل از خواب به چی فکر می کنی؟
17.صبحا معمولا ساعت چند پا می شی؟
18.می گم راستی چرا معافی از سربازی؟
19. تکیه کلامت چیه؟
21. وقتی می ترسی اولین چیزی که می گی چیه؟
22. کوچیک بدی هیچوقت جاتو خیس کردی؟
*راستی من هیچوقت تو خورش خلال لیمو نمی ریختم. اخه خیلی ترش می شه انگاری
23. کودوم مزه هارو بیشتر می پسندی؟
24.اگه یه بار عشقت ازت ناراحت بشه چه جوری از دلش در میاری؟
باز هم ممنون که وقت می ذاری
راستی یه سری بزن به ما
سلام . خسته این سوال و جوابها نباشینقل قول:
راجع به اون قرمز کنجکاو شدم رفتم دیدم 3 بار پرسیدی از 3 نفر پس گیج شدم کدوم را می گی!!!!!!!!!!!
حالا چون یک سوال جدیدتر بکنم استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟
به اشنا شدن با افراد جدید علاقه مندی؟ مثلا توی فروم با اعضای جدیدتر با هیچ کدوم اشنا هستی ؟
اگه با کسی قهر کنی واسه اشتی پیش قدم می شی؟
مرسی . موفق باشی
سلام داداش کاوه. خوبی؟
دوس داری تو فروم راجع به کی بیشتر بدونی؟
وقتی قبلا از بقیه ی صندلی نشینا میپرسیدم از کی بدتون میاد؟کسی جواب نمیداد.حالا تو چی؟جواب میدی؟
اونقدر اخلاقت خوش نیست که وقتمو بذارم بیام سوال بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نویسندگان هر هزار پست هم معرفی میشن.
خب عزیزدلمون Kolang هم پست 4000 زو زدن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان کجایی اسم این رفیقمون رو استاد کنی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ایول مادربزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب حواست جمع بیده ها من که یادم رفته بید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا که اینطوره باید سعید به نفراتی که هزارمین پست ها رو میزنن جایزه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... زووری بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
سلام همشهری
اگه سربازی مثل من بیفتی عجب شیر چه میکنی؟