چه کم !نقل قول:
مال من حالا که خراب شده انقدر باطری نگه میداره
Printable View
چه کم !نقل قول:
مال من حالا که خراب شده انقدر باطری نگه میداره
سلام خیلی خوبه بعد از یک سال قیمتش هنوز پایین نیومده معلومه کانفیک این لپ تاپ بعد از یک سال هنوز هم جزو کانفیک های بروز و جدید حساب میشه منم بعد از یک سال از خریدم کاملا راضی هستم :5::46:نقل قول:
کجاش کمه :دی ؟نقل قول:
تو مشخصاتش رو سایتش زده حداکثر و رو آیدل 2 ساعت !
اونم شرایط استاندارد،احتمالا مانیتور هم خاموش بوده و تو محیط بایوس !
من با 13 % باقی مونده از باطری انقد ازش شارژ گرفتم
سلام به نظر شما الان وضعیت ما چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام باطریت تقریبا کامل شارژ نگه میداره و مشکلی ندارهنقل قول:
سالمه سالم:46:
مال من سالم بود رو باطری سیوینگ دیفالت 1 ساعت 40 دقیقه باطری داشت !
دوستان سلام و خسته نباشید .
من چند وقتی هست لپتاپ مدل asus n61jq خریدم و تقریبا از همون روز های اول صدای قطره اب یا کلیک ازش شنیده میشد ک با چند نفر صحبت کردم میگقتن مال هارد هست ایا گارانتی تعهدی داره ؟ در ضمن بعضی وقت ها هم هاردش مکث میکنه مثلا میخوام 1 فایلی را اجرا کنم وقتی روش کلیک میکنم 3-4 ثانیه مکث میکنه بعد صدای کلیک از لپتاپ شنیده میشه بعد هارد شروع ب چرخیدن میکنه و فایل را برام میخونه .
حالا چیکار باید بکنم ؟
کسی تا حالا برای این مشکل ب گارانتی مراجعه کرده ؟ من شهرستانم چیکار کنم بفرستم لپتاپ را ؟
مشکل از هارد هست دیگه نه ؟ یا از 1 جای دیگست ؟
این صدا رو خیلی از بچه ها شنیدن و خود منم شنیدم و فکر کنم طبیعه و مراجعه به گارانتی لازم نیستنقل قول:
در مورد مکث کردن هم فکر کنم مربوط به تنظیمات power plan باشه که گاهی هارد رو خاموش میکنه و برای استفاده مجدد هارد باید راه اندازی بشه
power plan را قبلا نگاه کردم مشکل از اونجا نیست .نقل قول:
نه عزیزم مشکل طبیعی نیست هارد داره خراب میشه این ها نشانه هاشه ک توی 1 تاپیک دیگه خوندم از من صدای کلیک هاش خیلی زیاد شده هر 10 ثانیه 1 بار یا کمتر این صدا را میده و مکث هارو هم ک داره . درکل داره میره رو اعصابم .
کسی تا حالا به این خاطر ب گارانتی مراجعه نکرده ؟!!!! بابا ماشاا... دمتون گرم . حالا من به پشتیبانی امرتات درخواست دادم بذارین ببینم چی جواب میدن
سلام در مورد صدای قطره که صحبت های زیادی تو همین تاپیک شده اگه حوصلشو داشته باشی و تمام پست هارو از اول بخونی لپ تاب من هم که بیش از یک ساله دارمش و از روزای اول هم اون صدارو میده و تا الان هم الحمداله هیچ مشکلی از این جهت نداشته.نقل قول:
درمورد مشکل دومت هم ویندوزت را عوض کن به احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه.
نتیجه را اینجا بگو.:46: