خب قطع و وصل نکردی که نه ...Ship Storm( اسمتون رو نمیدونم هنوز :دی :دی) جان گفت که باید 6.59 دیسکانکت بشی ... یعنی نباید وارد 7 بشهنقل قول:
Printable View
خب قطع و وصل نکردی که نه ...Ship Storm( اسمتون رو نمیدونم هنوز :دی :دی) جان گفت که باید 6.59 دیسکانکت بشی ... یعنی نباید وارد 7 بشهنقل قول:
ممنوننقل قول:
مشکل بعد از چند بار تماس گرفتن با پشتیبانی حل شد ..
قضیه از این قرار بود که به دلایل فنی شیرفلکه منطقه کاملا باز مونده بود و همه داشتن با هم دانلود می کردند ! برای همین پهنای باند منطقه پر شده بود و پینگ رفته بود بالا ! بعضی موقع ها تا 800-900 هم می رسید ...
ملت تا میبینن سرعت یه خورده بالا رفته سریع خودشون رو خفه می کنن :31:
عهــــ ببین چقد فشار اینترنت بالا بوده زده شیرو تا ته وا کرده :دینقل قول:
بعد شما همه ناشکر باشین بگین سرعت کمه ...
راستی ... اینجا که هنوز سرعت اینترنت کمه :31:
نقل قول:
آره دیگه دقیقا باید 6:59 دیسکانکت کنی اگه بری تو 7 و دیسکانکت کنی ترافیک پر پر میشه
نقل قول:
مطمئنی ؟اخه من خیلی شبا شده که 11 صبح بیدار شدمو خاموش کردم اما ترافیک کم نکرده اما 65% اوقات کم میکنه پس باید عوامل دیگه هم باشه
مودم رو تونستم ببرم روی بریج -اگه کامپیوتر 6:55 خاموش شه مودمم قطع میشه ؟یه مثله ppoe روشن میمونه ؟
مودم که روشن میمونه ولی دیگه به کل dc میشی و پارس انلاین هم براش dc شدن شما مهمه در واقع ساعت DC شدن شما رو محاسبه میکنه نه مدت زمان روشن بودن مودم ...نقل قول:
ولی من از اون روز اول تا الان مودمم روی بریج هست ولی در هر دوره به طور متوسط سه چهار باری پیش میاد که از ترافیک کم کنه ، حتی اونجا هم مینویسه که تا ساعت 6:57 کامپیوتر روشن بوده ولی بازم کم میکنه
سایت پارس انلاین چند روزه واسه من بالا نمیاد!:31:
ولی با فیلتر شکن بالا میاد :31: ولی کادر یوزرنیم پسورد رو نشون نمیده :31::31:
نقل قول:
این مورد که گفتید استثنا هست چون دیروز برای یکی از دوستان من هم همچین اتفاقی افتاد و تا ساعت 10 11 داشت رایگان دانلود می کرد
نقل قول:
نه دانلود رو تا همون 7 گذاشتم منتها مودمو 11 خاموش کردم و از 6 تا 7 رو کم نکرده خیلی وقتا هم کم کرده
کسایی که از چیز پی ان استفاده میکنن ، هنوز هم میتونن ازش استفاده کنن ؟ اخه چیز پی ان من کانکت میشه ولی سایتی رو نمیتونه باز نمیکنه ، من که فکر میکنم از پارس انلاین هست بخاطر ...