یه سوال دیگه:
این مشکل سه دکمه چیه؟از کجا میتونم بفهمم گوشیم این مشکلو نداره؟
و یه سوال تابلو!!!:
دکمه home کدوم یکی از دکمه های پایین صفحه است؟
یه سوال دیگه:
این مشکل سه دکمه چیه؟از کجا میتونم بفهمم گوشیم این مشکلو نداره؟
و یه سوال تابلو!!!:
دکمه home کدوم یکی از دکمه های پایین صفحه است؟
من ميخوام گوشيمو بفروشم چكار كنم حافظه داخلي رو نتونن ريكاوري كنن! آخه خيلي ناموسيه :31:
بعد با چه بر نامه اي از sms و mms هام رو بكاپ بگيرم تورو خدا كمك كنيد حسابي كارم گيره
در ضمن من درايور گوشيو رو كامپيور ندارم و اگه ميشه نرم افزار هاي پيش نياز رو هم بدين
بعدش من مشكل 3 دكمه هم دارم براي اين جور چيزا كه به خاطر 3 دكمه مشكلي پيش نمياد؟
گوشیهای جدید دیگه این مشکل رو ندارن .. گوشی رو خاموش کن .. ولوم داون(کم کردن صدا)+هوم(کلید مکانیکی وسط) +پاور رو بزن اگه به حالت دانلودینگ نرفت مشکل داره.نقل قول:
کلید هوم رو هم که گفتم.
این حالت دانلودینگ چه جوریه؟همین کاری که گفتید کردم ولی گوشی مثل قبل روشن شد ؟نقل قول:
باید نگه دارم یا یه بار زدن کافیه؟
بله باید نگه داریدنقل قول:
این شکلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي هست جواب بده:
من ميخوام گوشيمو بفروشم چكار كنم حافظه داخلي رو نتونن ريكاوري كنن! آخه خيلي ناموسيه :31:
بعد با چه بر نامه اي از sms و mms هام رو بكاپ بگيرم تورو خدا كمك كنيد حسابي كارم گيره
در ضمن من درايور گوشيو رو كامپيور ندارم و اگه ميشه نرم افزار هاي پيش نياز رو هم بدين
بعدش من مشكل 3 دكمه هم دارم براي اين جور چيزا كه به خاطر 3 دكمه مشكلي پيش نمياد؟
باید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم بعد دکمه ها رو فشار بدم؟ببخشید که اینقدر سوال میپرسمنقل قول:
نه عزیز!
گوشی رو خاموش کنید.
خاموش شدن کامل گوشی معمولن 20ثانیه تا 1دقیقه طول میکشه!
حالا دکمه های هوم و ولوم پایین رو نگه دارید، همونطور که نگه داشتید 2تا دکمه رو گوشی رو روشن کنید.
اگه عکس آدم آندروید که داره بیل میزنه اومد که گوشیتون سالمه و مشکلی نداره!
اگه هر اتفاق دیگه ای افتاد گوشیتون مشکل دانلودینگ داره.
نقل قول:1 - پشت باتری من زده : made in korea / finished in vietnamنقل قول:
مشکلی نداره ؟
----------------------------
2 - اسم نرم افزاری که این بنچ مارک ها رو میگیره چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم والا...:41:نقل قول:
اسمش quadrant advanced هست....