سلام چه عجب جناب گل محمدی سری به دوستان قدیمی زدیننقل قول:
بله خوب انتخاب ها شخصیه و هر کسی یه چیزی براش مهم تره مثلا یکی دوربین براش مهمه و یکی شبکه های اجتماعی
یکی اچ تی سی سنس....
Printable View
سلام چه عجب جناب گل محمدی سری به دوستان قدیمی زدیننقل قول:
بله خوب انتخاب ها شخصیه و هر کسی یه چیزی براش مهم تره مثلا یکی دوربین براش مهمه و یکی شبکه های اجتماعی
یکی اچ تی سی سنس....
آقا یه چیز جالب من فهمیدم این 720 مگاهرتز ویواز کجا ش هست ویواز واقعا این سی پی یو از نوع Cortex-A8 (که فکر میکنم 1 مگ هم کش داره) داره برای اینکه مصرف باطری رو پایین بیاره کلاکش پایینه چرا :
رفیقم C7 و گوشیم خودم هم ویواز پرو هست هر دو برنامه SBP Shell رو رو گوشی ریختیم C7 تو منو ها و اجرا انیمشن ها خیلی بهتر گوشیم من بود ولی تو اون قسمت که تمام صفحات منو رو تو یه محیط سه بعدی به کمک کارت گرافیک یا همون چیپ گرافیکی رندر میکنه ویواز پرو خیلی سرتر بود 30 فریم نشون میداد در حالی که C7 این طوری نبود و یکم کند اجرا میکرد راحت میشد کند اجرا کردن ش رو فهمید این نشون میده که البته شاید چیپ گرافیکی ویواز بهتر و سی پی یو ویواز ضعیف تره یه چیز جالب شما هم تست کنید :
من برنامه Navitel رو رو گوشیم نصب کردم یه برنامه برای Positioning هست مثل NOKIA Map به یه دلیل نا معلوم وقتی این برنامه رو اجرا میکنم سرعت گوشی زیاد میشه به دو دلیل :
1) تو برنامه SBP Shell تمام منو ها رو دقیقا یا بهتر از C7 اجرا میکنه از نظر سرعت کلا SBP Shell رو قورت میده تو این حالات
2) من یه فایل گیف دارم برای سنجش سرعت گوشی هست که هرچه بالاتر باشه سرعت گوشی این گیف رو سریع تر اجرا میکنه تو حالت عادی از 5800 مقداری سریع تره ولی وقتی Navitelرو اجرا میکنم راحت بگم سرعتش 20-30 برابر بیشتر میشه توری که نیمشه پاهای گوسفند و اون چوب رو دید شما هم تست کنید
کلا وقتی برنامه رو اجرا میکنم سرعت گوشی زیاد میشه فایل منجر سرعتش میره بالا و....
اندروید سیستم عاملی هست که باید رو گوشی هایی با سخت افزار قوی ازش لذت برد
در ضمن گوشی رفیقم X10 هست تو فیلم برداری که اصلا به ویواز پرو نمیرسه فکرش رو هم نکن چون فریم ریت ش پاییه تو عکس برداری من مقایسه کردم اگه ویواز پرو بهتر نباشه مطمئنم کمتر از X10 نیست ولی اینم بگم که تو شب تست کردم و این حرف رو میزنم از نظر نویز و واضح بودن گفتم مطمئنم کمتر از X10 نیست دوربین ویواز پرو با این که 5 مگا هست در حالی که X10 دوربینش 8 هست
راستی من نتونستم این گیف رو رو X10 اجرا کنم یعنی برنامه این برای گیف نداشت برنامه شما سوراغ دارین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو علائدین فقط چینیش گیر می اومد
پک اشم اصلا" کامل نبود
یه رم 2 گیگ داشت و کابل و هدز فری
لنز اش همونطور که می دونید محافظ نداره. چیکار کنم که تمیز بمونه؟
من الان حدو یک ساله دارم.نقل قول:
محافظ هم استفاده نمیکنم.
فقط خیلی مواظبش هستم همین!
مشکلی پیش نمیاد.
در مورد پک اش!
اون موقع که من خریدم :
گوشی
قلم گوشی
رم 8 گیگ
کیف چرمی اصل
کابل اتصال به TV
هندزفری
رم ریدر میکرو به صورت تاشو [طرح فلش مموری]
شارژر و کابل اتصاب به PC
متاسفانه یه خورده که میگذره این ها رو ...
چی بگم؟
بگم ور میدارن که درست نیست چون مطمئن نیستم.
خدا عالمه ...
آره یارو خیلی رِند هم بودنقل قول:
صاف تو چشام نیگا می کرد با مهر پدری بهم می گفت مشکل برات پیش میادا! 5 تومن بده تا کیف اشم بدم چون صفحه ش لمسیه خراب می شه و .... :|
چی بگه آدم؟ :13:
راستی لرزش گیر عکس باید داشته باشه ولی عکسایی که الان گرفتم با لرزش خفیف دستم تار می شدن
باید این قابلیت فعال بشه یا رفته تو پاچم؟ :|
این لرزش گیره برا منم مشکل درس میکنه هنوز!نقل قول:
در حد اسمیه که بگن اینم داره! :27:
اما باید مواظب باشی دستت خیلی نلرزه.
من الان حدوا 4 . 5 ماهی هست کیف اش رو گذاشتم کنار! لخت لخت ! :31:
گوشی من ویواز پرو هست تا حالا نشده یه عکس بندازم و تار بشه حتی تو حالت های "نایت مود لند اسکیپ" که سرعت گوشی وحشناک پایین میاد بازم تار نمیشه و عکس رو قشنگ میندازه کلا خیلی خوب عمل میکنه تو این زمینه بر عکس خیلی از گوش ها که میزن لرزه گیر دست ولی اصلا نداره من رو این قضیه روی خیلی از گوشی تست کردم هیچ کدوم مثل Vivaz Pro نبوده ولی ویواز رو نمیدونم با این مزیت دوربین ش خیلی حال می کنم مگر اینکه دستم رو زیاد تکون بدم که تو این حالات هیچ دوربینی نمیتونه بندازه مگر زنون داشته باشهنقل قول:
این لرزش گیره برا منم مشکل درس میکنه هنوز!
در حد اسمیه که بگن اینم داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون علامت "دست" پایین صفحه هست؟ باید روشن کنید لرزه گیرش رو تا اون علامت بیاد
این مقایسه دوربین ویواز با ویواز پرو البته خیلی دقیق نیست ولی خوب...
چیز هایی که من فهمیدم
1) نویز ویواز کم کمتر از پرو هست ولی در عوض عکسای ویواز تیره تره از پرو هست تو عکس شاید خوب متوجه نشید ولی تو فیلم برداری قشنگ مشخصه خوب نتونستم تست کنم
2) چون ویواز 8 مگ هست جزئیات یکم بهتره میندازه به پره های دوچرخه توجه کنید
در کلا اختلافشون خیلی زیاد نیست ولی خوب اختالاف داره
هر دو گوشی SBP shell رو نصب کرده بودیم ولی پرو نمیدونم چرا یکم بهتر بود مخصوصا تو اسکرول کردن
راستی ویواز خیلی کوچولو موچلویه من یک لحضه فکر کنم 1100 گرفتم دستم میگم چرا هی میگن این 720 مگا هرتز کجای ویواز ها...:31:
خدایش میگم کیبرد پرو من هنوز رو هیچ گوشی ندیم خیلی کاملا حتی HTC Dsire Z که 490 پولشه این کیبرد رو نداره
این لینک عکس ها
[PHP]http://www.4shared.com/file/Lw_2Wl0X/inbox.html
[/PHP]
اینم لینک فیلم برداری
[PHP]http://www.4shared.com/file/QBR-rggA/video.html[/PHP]
پس ممکنه راهی واسه بیشتر شدن سرعت هم پیدا بشه؟نقل قول:
اگه بشه خیلی خوبه ها
سلام
ببخشید یه سوال پیش پا افتاده ، Vivaz چطوری به pc وصل میشه؟ من کابل usb شو میزنم ولی وصل نمیشه ، تو پی سی هم باید برنامه ای نصب بشه؟
شرمنده من تا حالا گوشی 2600 داشتم که نه به کامپیوتر وصل میشد نه برنامه و ... روش نصب میشد به خاطر همین سوالم شاید خنده دار باشه
بعد یه سوال دیگه هم داشتم وقتی کابل usb رو وصل می کنم چرا گوشی شارژ میشه ؟ !!