احسان جان من الان برگشتم .. اگه شما هم هستی ....>بریم به کارمون برسیم :دی
اسپم در حد تیم ملی بود ... چه ضایعه گایا رفته 4 ام ((((
Printable View
احسان جان من الان برگشتم .. اگه شما هم هستی ....>بریم به کارمون برسیم :دی
اسپم در حد تیم ملی بود ... چه ضایعه گایا رفته 4 ام ((((
»» آموزش آپدیت دستی بازی (100% تضمینی)
سلام
بالاخره با یکمی تاخیر این آموزشو میگذارم .
100 % تضمینی هست . خودم با همین روش آپدیت کردم . خیلی بهتر از دستی هست ...
البته بگم که بهتره توی Admin کار کنید .
مراحل
1- ابتدا به فلدر بازی بروید و فایل Version.ini را باز کنید و عدد دومی رو بخونید . این عدد نشون میده که پچ فعلی شما کدوم شماره هست . مثلا برای من که آخرینو دارم اینه :
کد:[Version]
CheckVersion=3
CurrentVersion=105
StartUpdate=EXTRACT_END
2- سپس برید به لینک زیر . این نشون میده که آخرین پچ ارائه شده چنده .
3- حالا به لینک زیر برید و پچ هایی که ندارید رو دانلود کنید . مثلا من الان پچ شماره 50 رو دارم و آخرین 105 هست پس باید 50 تا 105 رو کامل دانلود کنم . (مثال بود)کد:http://shaiya-us.patch.aeriagames.com/Shaiya/UpdateVersion.ini
4- بعد اینکه دانلود کردید بسته زیر را دانلود کنید .کد:ftp://72.55.188.180/patch
5- تمامی پچ هایی که دانلود کردید توی فلدر Shaiya>Patch درون بسته بالایی کپی کنید . برای راهنمایی یک فایل به نام ADD PATCH FILES IN THIS DIRECTORY اونجا هست .کد:http://www.2shared.com/file/12741666/e1421cde/Shaiya_Updater.html
6- حالا به x:\Windows\System32\drivers\etc برید و از فایل hosts یک کپی توی دستکتاپ خودتون بگیرید . سپس فایل hosts موجود در فلدر Shaiya Updater (همونی که دانلود کردید) رو جاگزین اصلی کنید .
7- حالا hfs.exe رو باز کرده و Add Folder From Disk رو انتخاب بکنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-سپس فلدر Shaiya رو انتخاب کنید .
9- سپس در گزینه بعدی Real Folder رو بزنید .
و در نهایت :
10- حالا آدرس زیر رو باز کنید و باید فلدر Shaiya باشه و توی اون فلدر پچ هایی که ریختید .
کد:http://127.0.0.1
11- حالا برید و آپدیتر رو اجرا کنید . میبینید که به سرعت و در عرض 5 یا 10 دقیقه آپدیت تموم میشه .
12- حالا hfs.exe رو ببنید و برید host اصلی که توی دسکتاپ بک آپ گرفته بودید رو برگردونید به محل اصلی .
13- حالا برید و بازی کنید
با تشکر
به نفع لایت ها شد اخه خیلی لایت ها از Teos میومدن gaia بعد به ضررشون تموم میشد تا لول 58-59 هم میومدن خودشون رو معلوم نیست کجا لول میکردن ولی dd2 لول نمیکردن کاری نمیتونستن بکنن دوباره بر میگشتند سرور خودشون الان اگه بیان به نفعشونه زیاد واسشون بد نمیشه
---------------------------------------------
حجت خودت که همون اولا پست داری چرا جای یکی از اونا نزاشتی ملت اول پست های اول رو نگاه میکنن تازه این پست رو هم 2 -3 صفحه بگذره گم میشه دیگه کسی دنبالش نمیره تو صفحه های عقب
عزیزم دسترسی اکانت اصلی قطع شده اگه بتونم که میذارم خیلی هم عالی میشد .
خب همینه دیگه از هادی میخوام لینک اینو بذاره پست اول .. خیلیا سوال میکنند
آقا من سرور رو که انتخاب میکنم میگه: Client version doesn't match!
دو روز پیش از Filezilla برای آپلود با استفاده از FTP استفاده کردم. مشکل از filezilla هست؟ باید چکار کنم؟!
این بخاطر اینه که کامل آپدیت نشده .نقل قول:
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
این هم راهنمای quest epic52 :
Go to Map 2, next to your Dragon (Freezing Mirage, Haru) will be a Quest Giver.. take the quest.
He will want you to go to the Jungle map.. go there.. the guy in the jungle map will give you another quest. complete that one.
AFTER THIS, HE WILL NOT GIVE YOU A NEW QUEST... YOU WILL NEED TO GOINTO THE DESERT. Next to the portal to Deep Desert 2, there will be aQuest Giver. Take it, and complete the quest..
After this, he will not give you a quest.. venture into the portalto Deep Desert 2.. there will be another quest giver to the west ofthat map.. take it.. and complete his quest..
After you have done all this, venture back to Map 2 and talk to theguy next to freezing mirage (or haru) He will then give you the epicquest
NOTE: IT DOES NOT SAY <EPIC> In it.
You will have to collect:
2 Magic Feather
2 Quality Belt
2 Eteo Cheese
These are only obtainable by killing Cloron Dragon Boxes, or Freezing Mirage boxes.
من اتومات آپدیتش کردم و الآن هم که میرم برای بازی همون اول چیزی دانلود نمیکنه و میزنه completed!نقل قول:
دوباره بازی رو نصب کنم؟!
اره دوباره نصب کننقل قول:
2 تا احتمال داره.نقل قول:
1- اصل بازی رو خوب دانلود نکرده باشی که این شکلی 100 بار هم up کنی فایده نداره .برای خودمم هم پیش اومده .
2- بعضی مواقع موقع upgrade اتوماتیک وقتی Dc کوچیکی پیش میاد قاطی می کنه و بی خودی دفعه بعد که بالا آوردی upgrade complete میده . و هر کاری کنی نمی تونی بیای تو بازی .
برای بدست آوردن بالاترین exp می شه استون + bdc + wtc استفاده کرد یا فایده نداره؟ یا فقط همون استون + bdc کافیه ؟