دوسته عزیز من به اندازه دوستان وارد نیستم ولی asus am604g خیلی باحاله!:8::27:نقل قول:
به قوله دوستمون به قوله بعضیا م3 هلو میمونه آدم دوست داره بخورتش!:46:
Printable View
دوسته عزیز من به اندازه دوستان وارد نیستم ولی asus am604g خیلی باحاله!:8::27:نقل قول:
به قوله دوستمون به قوله بعضیا م3 هلو میمونه آدم دوست داره بخورتش!:46:
بابا جدي ميگم!!نقل قول:
پس در این صورت ، فکر کنم یه نفر داره با همه میجنگه!!!
كسي نميدونه
در مورد اولی ، بهتره که جدا بسازینقل قول:
دومی رو هم نمیدونم
آخه من علاوه بر خودم ، خیلی ها رو دیدم که این مشکلو دارن!!نقل قول:
بابا جدي ميگم!!
كسي نميدونه
مشکل خاصی نیست!
یه راه حل یکی از دوستان چند صفحه قبل گفت ، ولی برای من که برطرف نشد
دوستان من میخوام اینترنت dial-up سیستمو رو نت wireless ام share کنم ! اما نمیتونم!:41:
یعنی تو wireless network که میخوام share کنم, کانکشن dial-up تو اونایی که میتونم انتخاب کنم نیست!
فقط اگه میشه در سطح خودم توضیح بدید!:31:
بستگی به خودت داره اگ وایرلس دوست داری asus am604g بهترینهنقل قول:
اما اگه نمیخوای خرج اضافه کنی Tp-Link 8811 خیلی خوبه:20:
2باره سلام ؛
دمت گرم ، خوب یه چند روز رابطه رو خوب کن ازش بپرس! بعد دیدار به قیامت!! اگه هم بحث کل کل و کم نیآوردنه که بسم الله . فهمیدی به ما هم بگو!!نقل قول:
راستی ، تو که داری adsl میگیری چه نیازی به قاچاق داری؟ هرچند بقول بعضیا : مفت باشه ، کوفت باشه !!!
پیشنهاد میکنم NOD-Smart Security بریزی. به راحتی و بدون کم کردن سرعت سیستم ورودی و خروجی ها رو زیر نظر میگیره و به راحتی میتونی بفهمی چه پورتی مورد حمله قرار گرفته. من احتمال میدم یه spy میخواد از سیستم به نت وصل شه ولی نمیتونه و ویندوز هم error میده.نقل قول:
من خودم سالی 100 تومن میدم واسه NOD-Smart Security با 4 .license رو سیستم خونه و هر سه لپ تاپمون ریختم. تک کاربرش 45 تومنه.
asus-w604g تائید میشه .نقل قول:
نت wireless رو با چی راه انداختی؟ کلا تجهیزات شبکه شما چیه؟ از نظر ساختار؟نقل قول:
اصلا ما امدیمنقل قول:
سیم ورودی زدیم
نشد نه چشمک میزنه
هیچی
از بیخ خاموش هست
اگر نویز باشه حداقل چشمک زن میشه
ما به کل امدیم ورودی تلفن
گیج شدیم:41:
اینترنتم راه افتاد شبونه اش کولاکهههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههه
چراغ مودمم سبز شده مثه م ی ر ح س ی ن :)) هوراااااااااااااااااااااا اااااا
به ISP گفتی؟ شاید مشکل از اونجاست؟؟!!نقل قول:
سلام،
مودم من TP-link هست، وقتی روشنه خیلی داغ میکنه. این طبیعیه؟