یه سری جاهاش غلط داره ... یه بارم یه نمودار رو یادش رفته بود بکشه:31:نقل قول:
شما ها جلسه چندید؟ (خیلی سخته:31:)
یه سری جاهاش غلط داره ... یه بارم یه نمودار رو یادش رفته بود بکشه:31:نقل قول:
شما ها جلسه چندید؟ (خیلی سخته:31:)
سلام
جزوه كلي رشته صنايع رو ميخواستم
با تشكر
توي نقاط بحراني و اكسترمما به پيسي خوردم.ميتونم نخونمشون؟؟؟اگه نخونم توي مباحث ديگش به مشكل نمي خورم؟؟؟خواهشا سريع
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
درضمن ازشون تست مياد؟؟
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
راستي بهينه سازي رو هم نخونم مشكلي پيش نمياد؟چقدر تست مياد از اينا؟؟
salam man aztarighe yeki az dostaye riazim ba in sit o goftegohash ashna shodam ama engar hich kas inja tajrobi nist.bacheha man yebar dar hale vebgardi raftam site ramzine pdf e geneticesho donlod kardam vayyyyyyyyyyyyyyyyyy bacheha kaf kardamtahe amozesho ravonie ghalam o ende nokte bod tory ke nemidonid man che hali dashtam taze man ketabe dr aramfar o khonde bodam badesh raftam az foroshgahe ramzine ziste 1esham kharidam on dige shahkar bod:11::40::10:
اونا نسبتا آسونه ... جلسه سوم و چهارم بخصوص چهارم فصل دو وحشتناکه !نقل قول:
من که فقط جلسه 3 رو خوندم از جلسه چهارش منصرف شدم!
بنده خدا مهندس چقدر سر این جلسات زحمت کشیده بود ، شرمنده مهندس ...
سلام- من فایل کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال آدامز را میخوام
ممکنه کسی کمکم کنه؟
با سلام
لطفا" یکی به من در خصوص پیدا کردن 2 کتاب مربوط به کارشناسی ارشد پیام نور کمک کند اگر کسی دارد انرا در اختیار من قرار دهد
1-The Urban Environment نویسنده Ian Douglas
2-ی Urban And Regional Planning نویسنده Peter G.Hall
به خاطر این همایشش می گم!!!نقل قول:
سلام.بچه ها خسته نباشيد.من مي خوام كنكور 90 شركت كنم.از الان شروع كردم به درس خوندن اما نمي دونم مثلا براي درس دين و زندگي واسه كنكور سال 90 بايد چاژپ كدام سال رو بخونم.لطفا كمكم كنبد.ممنون.خدانگهدار
سلام. برای کنکور 90:نقل قول:
کتاب های پیش: چاپ 89 (هنوز چاپ نشده)
کتاب های سوم: چاپ 88
کتاب های دوم: چاپ 87
کتاب های سال اول: چاپ 86