انقدر گفتین خوش به حالت خوش به حالت طرفو بن کردن رفت:31:
Printable View
انقدر گفتین خوش به حالت خوش به حالت طرفو بن کردن رفت:31:
امشب که کلا مودم من اپ نمیشه
الان هم با دایال اپ این پست رو میدم
پس الکی سرعت ها زیاد نشده بود
سرعت به طرز اسفناکی پایین امده نمی دونم مشکل از خوده اسیا تکه یا باز پای کسی رفته رو کابل نت ایرون
سرعت بعضی وقت ها رو 30 بعضی وقتها رو 20 بعضی وقت ها هم از 1تا 0 در نوسانه ولی مهم اینه که ما همیشه شادیم در ایران اسلامیییییی
هاها!
گفتم دارن یه کاری میکننا! الکی که سرعت زیاد نمیکنن!
خوب دیروز غروب مانور بود داشتن تست میکردن!!!
از این به بعد از ساعت 2 تا 8 یعنی ساعت رایگان به زور سرعتتون به نصف خواهد رسید یعنی منی که 1 مگ دارم با 40 .. 50 دانلود کردم
ساعت که شد 8:02 سرعتم اومد بالای 200
البته چن ماه پیشم از اینکارا کردن که صدای بعضیا در اومد بعد از چن روز درست شد یه روز در میون محدودیت میزاشتن یه شب خوب یه شب بد!!!
خیلی خنده داره
میدونی چی زور داره اینکه پول زیادی دارن میگیرن و اینکه میتونن سرعت بالا هم بدن اما میان محدودیت میزارن اصلا هم ربطی به منطقه و مخابرات شما نداره خودتونو گول نزنید محدود میکنن سرعت دانلودتونو اگه دقت کنید اسپید از یه عددی بالاتر نمیره بقیه شرکت ها نوسان زیاد داره اینقدر کاربر دارن و اینقدر دانلود دارن کم میارن ولی اینجا محدودت میکنن که روز با سرعت بالا وسوسه بشیم دانلود کنیم
چه اشتباهی کردم پول 1 مگ دادم
اگه ادامه پیدا کرد حتما همه با هم زنگ بزنیم ...
من مشکلی با سرعت نداشتم دیروز و دیشب
سرعت من همچنان روی 230 تا 300 هست
دیشب از 2 تا 8 نزدیک به 6 گیگ دانلود داشتم با همین سرعت
تقریباً اکثر مراکز مخابراتی تهران مشکل داشتن شما تهران هستی؟ اگر بله کدوم مرکز مخابرات؟نقل قول:
بله تهرانمنقل قول:
مرکز مخابراتی توحید:10:
22 خرداد هم داریم نزدیک میشیم سرعت دیگه منفی میشه :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 256 مرکز مخابراتی باهنر همین الان 11:09
راستی دوستان نوع مودم تاثیری توی سرعت داره؟؟؟؟ بهر حال اگه از اسیا تک برم فکر نکنم کسی corecess اسیاتکه رو قبول کنه
اگه توی سرعت تاثیر داره از همین الان عوض کنم شاید سرعت 512 منم نصف 256 شما شد