انتظارتون از ماشین چیه؟ اگه شتاب و قدرت ماشین براتون مهمه همین موردهایی که گفتید کفایت میکنه!ولی اگه طالب کیفیت و راحتی و امکانات هستید میتونید رو گزینه هایی مثل 407 و C5 و ب ام و 325 E46 فکر کنید!نقل قول:
انتظارتون از ماشین چیه؟ اگه شتاب و قدرت ماشین براتون مهمه همین موردهایی که گفتید کفایت میکنه!ولی اگه طالب کیفیت و راحتی و امکانات هستید میتونید رو گزینه هایی مثل 407 و C5 و ب ام و 325 E46 فکر کنید!نقل قول:
ممنون
ضبط جنتو چطوره؟ميشه راحت عوضش كرد يا دردسر داره؟
درسته كه ميگن تو چاله چوله بيوفته زياد صدا مي خوره؟
بازاره دسته دومش که فجیهه . افت قیمتش مثه ماکیماست
جلوبندی و نمیدونم ولی از نظر قطعات و خدمات پ از فروش هم ضعیفه
پخش خودش برند بلاوپانکت هستش و آودیو میخونه اما براحتی میشه بهش line in وصل کرد و خروجی RCA برای آمپ هم داره! اما اگه نخواستید میتونید با خرید قاب فابریک پخشش رو با انواع نمونه سینگل و دابل دین عوض کنید!نقل قول:
ضبط جنتو چطوره؟ميشه راحت عوضش كرد يا دردسر داره؟
درسته كه ميگن تو چاله چوله بيوفته زياد صدا مي خوره؟
ما که صدایی از ماشین تو چاله چوله نشنیدیم! باید ببینی نفر قبلی چجوری با ماشین تا کرده!
ببخشيد من يكم تازه كارم زياد متوجه نشدم،يعني اگه قاب فابريك بگيريم هر مدل ضبطي روش مي خوره؟نقل قول:
سلام
با حدود 10 تومن چه ماشینی میشه گرفت؟
206 کار کرده میشه گیر اورد؟ یا گل کار کرده؟
کلا یه ماشین که اذیتم نکنه البته از بین کار کرده ها چون ماشین نوی خوب تو این رنج قیمت فکر نکنم وجود داشته باشه.
راستی یه سال بیشتر نمیخوامش و سال دیگه میخوام بفروشمش
206 میشه گیر آوردنقل قول:
405 هم میشه
لوگان هم میشه گیر آورد
بودجتو یکم افزایش بدی احتمال خطر که ماشین خیلی اذیتت کنه پائین میاد
سلام
يه پرايد مدل 83
فني سالم
رنگ يشمي متاليك
4 سال هست كه تصادف نداشته و بيمه تخفيف خورده
و معاينه و بيمه هم داره
ضبط و باند داره*پايونر*
و ماشين تر تميزي هست
فقط يكي از درهاش خورده
قيمتش رو ميگه 5.500
خوبه؟
راستي شنيدم رنگ يشمي برا پرايد اصلا خوب نيست و ديگه نميشه فروختش
جريان چيه؟
قیمتش با توجه به اینکه میگی سلامته، مناسبه. ببین کلا یشمی پراید رنگ بیخودی از آب در اومد، اکثرا بالای صندوق و کاپوت خود به خود میپره !نقل قول:
يه پرايد مدل 83
فني سالم
رنگ يشمي متاليك
4 سال هست كه تصادف نداشته و بيمه تخفيف خورده
و معاينه و بيمه هم داره
ضبط و باند داره*پايونر*
و ماشين تر تميزي هست
فقط يكي از درهاش خورده
قيمتش رو ميگه 5.500
خوبه؟
راستي شنيدم رنگ يشمي برا پرايد اصلا خوب نيست و ديگه نميشه فروختش
جريان چيه؟
البته فرشاد جان، راهنمایی کرد. من خودم ار جنتو خوشم میاد. بنظرم به نسبت قیمتش ماشین خوبیه. فقط یکم تو دور بالا صدای موتور تو ماشین میاد که اینم میشه یجورایی بخاطر اسپرت بودنش قبول کرد. فک کنم با نمد کاپوت بشه کمش کرد. ماشین از سیستم تعلیق خوبی برخوردار باز بخاطر اسپرتیشه . کیفیت صندلیهای جلو خوبه ولی عقبش جاش کوچیکه و اذیت کنندست. همون ساعت آنالوگش که شبیه فراری خودش کلی خداست. مشکلی که داره اینکه کلا بورس نیست و برای فروشش باید کلی داستان داشته باشی. اما اگه باهاش حال میکنی شک نکن و بگیرش .نقل قول:
سلام خسته نباشيد
ببخشيد يه كم اطلاعات راجع به جنتو مي خواستم
خدمات پس از فروشش چطوره؟قيمت قطعاتش
اگه یکم بزاری رو پولت میتونی 206 مال 85 تمیز گیر بیاری. من تیپ 5 دیدم مال 85 طرف میگفت 11.300 روپا هم بود.نقل قول:
با حدود 10 تومن چه ماشینی میشه گرفت؟
206 کار کرده میشه گیر اورد؟ یا گل کار کرده؟
تیپ 5 اگه خیلی بخای تمیز باشه و اینا زیر 12.5-13 نیست
اینا که از 11 تا 12 هت مثلا مدل 84 یا مشکل داره یا تصادف داشته
من هم مزدا3 تیپ 3 سراغ دارم 21 میلیون