نه. میخوام Sci-Fi باشه. این Lost Planet 2 رو میگن شبیهش میزنه. اگه بهتر از Lost Planet 2 تو این ژانر و با همین سبک و سیاق هست بگید لطفاً (متاسفانه ونکویش نسخه پیسی نداره انگار).نقل قول:
Printable View
نه. میخوام Sci-Fi باشه. این Lost Planet 2 رو میگن شبیهش میزنه. اگه بهتر از Lost Planet 2 تو این ژانر و با همین سبک و سیاق هست بگید لطفاً (متاسفانه ونکویش نسخه پیسی نداره انگار).نقل قول:
سلام به همه دوستان
برای ویندوزxp بازیهای زیادی ( تحت عنوان بدون احتیاج به نصب یا بازیهای کوچک یا دسکتابی )وجود دارد.
در مورد ویندوز 7 هم این نوع بازیها وجود دارد؟
مثلا بازیهای فکری یا هایدن آبجکت یا بازی های پازلی
من حتی اسمشون رو هم نمی دونم ، کجا باید این بازیها یا اطلاعاتی در مورد اینها پیدا کنم؟
Lost Planet 2 چند روزیه که برای پی سی هم منتشر شدهنقل قول:
نه. میخوام Sci-Fi باشه. این Lost Planet 2 رو میگن شبیهش میزنه. اگه بهتر از Lost Planet 2 تو این ژانر و با همین سبک و سیاق هست بگید لطفاً (متاسفانه ونکویش نسخه پیسی نداره انگار).
ولی نسبت به گیرز مشخصه که خیلی سطحش پایینتره. ولی در کل بازی خوبیه
کلا بازی دقیقا عین گیرز فکر نکنم برای پی سی بشه پیدا کرد...
یه بازی سبک پلتفرمر عالی ...به این پست رجوع کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5561883&postcount=1544
فکر کنم باید تو حسرت بمونیم دیگه...هعی...نقل قول:
سلام
1 - یه بازی معمایی و سبک adventure می خوام تو مایه های syberia و still life. شنیدم still life 2 اومده ، بازیه خوبیه یا...؟
2 - اگر ممکنه یه بازی سبک horror معرفی کنید که مربوط به vampireها باشه و 2008 جدیدتر. این رو چندتا معرفی کنین.
یادم شد... واسه PC
tnx
Still Life 2 اومدهنقل قول:
1 - یه بازی معمایی و سبک adventure می خوام تو مایه های syberia و still life. شنیدم still life 2 اومده ، بازیه خوبیه یا...؟
Machinarium رو امتحان کن منصرف نمیشی !
همچنین سری Tomb Rider
Myst
Dead Rising 2 البته به زامبی ها مربوط میشه ولی ابزی خوبیه ! :46:نقل قول:
2 - اگر ممکنه یه بازی سبک horror معرفی کنید که مربوط به vampireها باشه و 2008 جدیدتر. این رو چندتا معرفی کنین.
تایید میشه:46:نقل قول:
Dead Rising 2 البته به زامبی ها مربوط میشه ولی ابزی خوبیه !
Dirksiders ترکیبی از جفتش.
یه بازی اتومبیل رانی و یه بازی بزن بزن میخواستم چی بگیرم خوب