نقل قول:Right Click -> Format Cells -> Number -> Category: Number -> Use 1000 Separator
Printable View
نقل قول:Right Click -> Format Cells -> Number -> Category: Number -> Use 1000 Separator
سلام. کسی میدونه چطور میشه در اکسل یک مجموعه داده ای رو به دو قسمت بصورت تصادفی تقسیم کرد؟ ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید!
مثال: داخل سلول A1 عددي كه ميخواي به دو قسمت تقسيم بشه رو وارد ميكني بعد توي سلول B2 اين فرمول و وارد كن(RANDBETWEEN(0;A1= بعد توي سلول C1 بزن A1-B1= بعد هر وقت اكسل و باز كني يا كليدF9 رو بزني اعدادت عوض ميشه.نقل قول:
سلام،چرادر استفاده از ابزارfind&replacكلماتي كه حروف ي،ك داشته باشند شناسايي نمي شن؟ قبلا اين مشكل رو نداشتم الان براي حلش فونت جديد هم نصب كردم ولي نتيجه نداد. لطفا راهنمايي كنيد
:n28::n28::n28: كمك!!!!!!
فونت متن رو عوض کنید و از فونت های سری 2 یا B استفاده نماییدنقل قول:
سلام دوستان
من فایل اکسلی دارم که شامل 3 نوع افراد است فرض کنید رسمی ها، قراردادی ها و شرکتی ها.
در یک شیت همه اسامی بهمراه (مثلا) اضافه کاری آنها نوشته شده است. در شیتهای 2،3 و چهارمی این افراد تفکیک شده اند.
آیا می شود با پر کردن شیت اول و محاسبه اضافه کاری کل کارمندان، بطور خودکار بقیه شیت ها هم پر شوند و بطور خودکار جمع اضافه کاری آنها هم در ذیل جدول آنها محاسبه و نشان دهد.
با تشکر فراوان
از VLookup استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=190488&p=2072827&viewfull=1#post2072827
تابع VLookup برای موقعی است که بخواهیم از یک جدول استفاده کنیم ولی من منظورم جستجو در شیت های مختلف است نه یک شیت.:n28:نقل قول:
برای شیتهای مختلف هم کاربرد داره... مثلا Table_array میتونه Sheet2!A:G باشه.نقل قول: